24 May 2018

NARS SARAH MOON MAKYAJ PALETİ İNCELEMESİ

Nars Sarah Moon makyaj paletini yurtdışı seyahatlerimden birinde Barcelona’dan almıştım.Yılbaşı koleksiyonlarından birine ait olan bu palete zaman zaman online alışveriş sitelerinde rastladığımdan geç olmasına rağmen bloga yazmak istedim.
Barcelona, kozmetik alışverişlerinde fiyatlarıyla en çok yüzümü güldüren şehirlerden biri olmuştu.Kış indirimine denk gelerek Sephora'dan 56 €’ya büyük boy Black Opium,70 €’ya Guarlain Le Petite Robe Noir almış olmak dövizin bugünkü kuruyla bile oldukça hala avantajlı görünüyor.
 Nars Sarah Moon Makyaj Paleti de 30€’ya aldığım,içerdiği üç farklı tondaki allık,bir aydınlatıcı ve muhteşem bir kırmızı mat ruj ile verilen paranın karşılığını fazlasıyla veren bir paletti.

Nars’ın toz yapılı ürünlerini gerçekten çok seviyorum.Bu paletteki renkler de incecik ve kolayca dağıtılabilen yapılarıyla kısa sürede favorim oldular.

Paletteki ilk renk olan aydınlatıcının sim içermeyen yapısını, doğal ışıkmış gibi duran etkisini çok seviyorum.İkinci renk buğday tene belli belirsiz bir pembelik veriyor.Üçüncü renk günlük kullanıma oldukça uygunken son renkten nasıl faydalanacağınız tamamen size kalmış.
Çok az uygulayarak güneşten kızarmış gibi görünen yanaklar elde edilebildiği gibi tam tersine Heidi yanaklarına da sahip olunabiliyor ;)

Kalıcılık bakımından hiç sıkıntı yaşamadığım allıkların hemen altında  birde mat ruj bulunuyor ki bence asıl efsane o.

Son dönemde kırmızı ruj deyince aklına mat kırmızı’dan başkası gelmeyen biri olarak paleti sadece bu ruj ve aydınlatıcı için bile alınabilecekler kategorisine koyuyorum.
Palet sınırlı üretim olduğundan mağazalarda karşımıza çıkar mı bilmiyorum ama şu an Makyaj Trendi sitesinde indirimli olarak bulabilirsiniz.İllaki görerek almak istiyorum derseniz indirim dönemlerinde raflarda eski koleksiyonlara ait ürünler olabiliyor.Karşınıza çıkar da uygun fiyatlı olursa hiç kaçırmayın derim.

10 yorum:

  1. Kırmızı ruja bayıldım resmen, dediğin gibi fiyatlar da gayet makulmüş. Güzel günlerde kullan Filizcim :)

    YanıtlaSil
  2. şu anda makyaj trendinde açtım ve almamak için zor duruyorum .-))))

    YanıtlaSil
  3. Renklerin uyumunu hayranlıkla izledim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bir Nars kolik olarak tabii ki de çok beğendim. Beğenmediğim ürünü yok ki... Hepsi de gerçekten hakkını veren ürünler... Ben de makyaj trendine bir göz atayım hemen.

    YanıtlaSil
  5. Ben de rujun rengine bayıldımmm...kırmızının en güzel tonu galiba. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. hepsi de harika gözüküyor çok sevdim ❤

    YanıtlaSil
  7. O kırmızı mat ruja bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. çok çok beğendiğim bir koleksiyon özellikle allık aydınlatıcı paletindeki renkler tam benlik, ama elimde çok ürün olduğundan almamak için zor duruyorum =) güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  9. Renkler cok güzelmis 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma