16 May 2018

LOREAL PARADISE MASKARA YORUMLARI

En iyi maskarayı arama serüvenimiz hiç bitmiyor değil mi? Geçtiğimiz aylarda iyi bir çıkış yapan Loreal Lash Paradise Maskara ile ilgili inceleme yazımı hazırlarken bu soru aklımda dolanıp durdu.

Ne zaman yeni bir maskara çıksa kitleler halinde ona koşuyoruz.Ama hiçbir deneyimin sonunda ''İşte hayatımın maskarası!'' deyip arayışımıza son vermiyoruz.
Saçlar konusunda fazlaca nasiplendiğimden olsa gerek,kaşlarıma ve kirpiklerime pek kredi kalmamış.Bu sebeple ben de en iyi sonucu veren maskarayı sürekli arıyorum.

Loreal Lash Paradise'ın ilk lansman günlerinde Rose renkli ambalajı beni çok çeksede o dönem çokça dönen reklamlar sayesinde şişirilmiş bir ürün olabileceğini düşünerek hemen almadım.
İlerleyen haftalarda bir indirime denk gelip almıştım ki ardından PR örneği de elime ulaştı.Böylece uzun bir zamanımı bu maskaraya ayırmış oldum ve burada değerlendirmeyi uygun buldum.
Loreal Paradise Maskara Yorumları
 Loreal Paradise Extatic Maskara,kum saatine benzeyen kıl fırçasıyla kirpiklere yoğun hacim ve uzunluk verip içerdiği hint yağıyla da onları beslemeyi vaad ediyor.Yoğun ve kısa kıl yapısına bakıldığında göstereceği etkiyi kestirmek mümkün.Bu maskara ile dolgun kirpikler hayal ediyordum ki sonuç tıpkı beklediğim gibi oldu.

Orta yoğunluktaki maskara kirpikleri gayet güzel kavrayarak şekillendiriyor.Tek kat uygulanmış hali benim kirpiklerim için pek göz alıcı olmasada ikinci ve üçüncü katlarla istediğim dramatik görüntüyü elde edebildim.Amacınız zaten var olan kirpiklerinizi belirginleştirmek ise bu sizin için hiç yorucu olmayıp tek katta da iyi sonuç verecektir.
Loreal Paradise Maskara Yorumları
Kullanımın ilk günlerinde daha ıslak olan yapısı kısa sürede oturdu.Hafiften kuru yapılı ancak istediğim etkiyi alana dek katlar üzerinden geçebilmeme olanak sağlayan bir maskara haline geldi.
Yaklaşık iyi ay boyunca kullandığım maskara,  gün içinde akmayan,pul pul dökülmeyen ve gün sonunda çift fazlı bir temizleyiciyle yok olan formülüyle  benim beklentimi karşılayarak özellikle indirim dönemlerindeki fiyatıyla alınmayı hakedenler listeme girdi.
Loreal Paradise Maskara Yorumları
Siz bu Loreal Paradise Maskarayı deneme fırsatı buldunuz mu? Maskara ile ilgili deneyimlerinizi yorum olarak yazarsanız bu yazıyı okuyan diğer kişiler için de faydalı olursunuz.

29 yorum:

  1. Benim de sevdiğim maskaralardan Lash Paradise, çabuk kuruması dışında hiçbir sıkıntısı yok ve kesinlikle istediğim dramatik etkiye de 1 ya da 2 katta ulaşıyorum (eyeliner çekmediysem tek, çektiysem iki kat). Fakat, hayatımın maskarası diyebileceğim maskarayı da buldum sanki: NYX Worth The Hype! Aklında olsun ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lash Paradise sevilmeyecek bir maskara değil kesinlikle.Elimdeki stogu azaltabilirsem mutlaka tekrar kullanırım diye düşünüyorum.NYX mutlaka dediğin gibidir ancak marka soğuması yaşadığım için elimdekilere bile dönüp bakmıyorum bu ara :)

      Sil
  2. uzun zamandır kullandığım en iyi rimeldir kendisi . paylaşım için teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem aynı fikirde olduğumuza çok sevindim ♥

      Sil
  3. ben kirpiklerimde oluşturduğu etkiyi sevemedim :(

    YanıtlaSil
  4. Mutlaka bir şans vericem indirim döneminde, teşekkürler güzel yorumun için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni pişman etmeyeceğini düşünüyorum canım.İndirimli fiyatıyla iyi bir alternatif ♥

      Sil
  5. Henüz almadım direnme aşamasındayım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda benim gibi pes edip alırsın sen de ♥

      Sil
  6. ben de denemedim henüz elimdekileri kullanayım diyorum

    YanıtlaSil
  7. Ben de henüz denemedim ama methini çok duydum,indirim döneminde denk gelirsem almayı düşündüğüm bir maskara bu..

    YanıtlaSil
  8. Bu fırça, benim tercih ettiğim türden. Güzel tarıyor, en azından benim kirpiklerimi hoş gösteriyor.

    YanıtlaSil
  9. Elimde birkaç maskara olduğundan denemedim henüz ama beğenenlerin çok olduğunu görüyorum. Sizin gözünüzdeki sonuç da tam istediğim gibi, o yüzden deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  10. Bende kullanıyorum kıl fırçayı sevdirdi bana çok başarılı bulduğum bir ürün :)

    YanıtlaSil
  11. Çok fazla gördüğüm ama bir türlü almadığım maskara merak da etmiyor değilim hani

    YanıtlaSil
  12. Olurda gözüme kaçarsa çok yakıyor. İkinci üçüncü katı geçemiyorum ben çok katılaşıyor ama yine de sevdim. Bir dezavantajı çok çabuk kurudu :(

    YanıtlaSil
  13. ben de yine gaza gelip aldım ve kirpiklerimi yapıştırdığını görünce kullanamadan bir köşeye attım ne yazık ki :-(((

    YanıtlaSil
  14. ben de saç/kirpik konusunda seninle aynı durumdayım :)) bu yüzden her maskarayı deniyorum ve iki favorimin üstüne çıkan pek olmadı. Bu maskara benim için ancak günlük kullanıma uygun, bitince yenilemeyeceğim.

    YanıtlaSil
  15. Kıvırma açısından baya guzel goruuyor sevdım bende,guzel gunlerde kullan:*

    YanıtlaSil
  16. Loreal maskaralarının her çeşidini denedim sanırım ama bunu ilk defa görüyorum . Diğer alışverişimde mutlaka edinmeliyim o zaman ☺️

    YanıtlaSil
  17. O halde bu ürün de aklımızda olsun :)

    YanıtlaSil
  18. ben baya beğendim bu maskarayı :)

    YanıtlaSil
  19. Ben artık maskara almıyorum çünkü kullanmıyorum. Kirpiklerimin tek çözümü takma kirpik :) Ama bu cidden denenebilir. Gönlümü çelmiyor değil.

    YanıtlaSil
  20. Görsellere bayıldım .Bu markanın maskarasını kullanmadım merak takma kirpik ile harika dururla kanımca.

    YanıtlaSil
  21. Merhaba,
    Paylaşımınız çok bilgilendirici olmuş teşekkürler, lorealin baka maskaralarını kullandım ama bunu kullanmamıştım deneyebilirim. Ben baya üzün bir süredir golden rose un maskarasını kullanıyorum nedense renk olarakda daha yoğun geliyor bana seviyorum o yüzden https://shop.goldenrose.com.tr/maskara

    YanıtlaSil
  22. Lorealin her ürününü seviyorum. Guzel paylasim için teşekkürler canım 😊

    YanıtlaSil
  23. Nedense hic loreal rimel denemedigimi farkettim bir tane edinip mutlaka deneyecegim❤

    YanıtlaSil
  24. Gercekten belirgin bir fark olmus 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma