11 Ara 2017

SHEIN BÜYÜK PUL DETAYLI KAZAK

Shein sitesinden seçmiş olduğum son parça ile haftaya başlamak istiyorum.Pul detaylarıyla süslenmiş kontrast renkli kazak oldukça sevimli ve kocaman pul süslemeleriyle  adeta bir çam ağacını hatırlatıyor :)
Pembe,gri,hardal,krem gibi pek çok farklı rengi içinde barındırdığından yine aynı rengi barındıran pantolon ya da eteklerle kombinlemek hiç zor olmuyor.
 Malzeme olarak oldukça yumuşak olan kazağın  standart tek bedeni bulunuyor.Bu yüzden sipariş vermeden önce sitedeki beden ölçülerinden faydalanmanızı öneririm.Ben çoğu zaman L beden seçimler yapmama rağmen beden konusunda sıkıntı yaşadığımı söyleyemem.
 Elime ulaştığında renklerin birleştiği yerde dikiş hatası olup olmadığına dair bir türlü uzlaşmaya varamadığımız çizgileri bulunuyordu.Çevremdekiler her ne kadar normal göründüğünü söylesede benim gözüme takılmıştı bir kere ve  ben o bölümleri tersinden dikerek görmemeyi tercih ettim.
 Kazağın tasarımı gerçekten farklı olduğundan sadece bir parçasının göründüğü resimler için bile instagramdan pek çok soru aldım.Dışarıda da gözleri üzerine çektiğine dair hiç kuşkum yok.

 Gardrobunuz için uygun fiyatlı romantik parçalar arayışındaysanız bu kazağı internette Shein Sequin Contrast Sweater olarak aratabilirsiniz.


7 yorum:

  1. çok değişik orjinal bir parça yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
  2. Benim de Insta'da gördüğümde çok ilgimi çekmişti bu kazak, cidden çok sevimliymiş! Güle güle giy canım!

    YanıtlaSil
  3. evet bu kazağı görmüştüm ve sana da çok yakışmış canım..

    YanıtlaSil
  4. Farklı bir tasarım. Yine de fotoğraftan gördüğüm bu tarz kazaklar "0 altı" bedenleri normal göstermek için tasarlanmış.

    YanıtlaSil
  5. Çok değişik ve çok güzelmiş. Seviyorum kış için böyle detayları.

    YanıtlaSil
  6. Pullarına bayıldım. Çok severek bu tarz göze batan detayları :9 Güle güle kullan canım ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir kazak ben de begenmistim 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma