18 Ara 2017

PORTATİF BARBİE EVİ ALIŞVERİŞİ

Kızlar için uzun zamandır Barbie Evi alma planımız vardı ancak odalarında pek yer bulunmadığından nereye koyarız düşüncesiyle sürekli ertelemek zorunda kalıyorduk.Geçtiğimiz hafta nispeten daha az yer kaplayan Portatif Barbie Evini indirimde yakalayınca almak için uygun zamanın geldiğini düşünerek siparişimizi verdik.
Barbie Evleri bence hangi boyutta olurlarsa olsunlar rüya gibiler.Bir çocuğun onunla oynamak istemediğini düşünemiyorum bile.Pek çok oda,farklı özellikteki eşyalar küçük kız çocuklarını fazlasıyla heyecanlandırıyor.Hatta ben bile biraz çocuklaşarak biraz da ''Bizim zamanımızda böyle güzel oyuncaklar yoktu.''gibi büyük lafları ederek oyunlara dahil olmaktan kendimi alamıyorum.
Portatif Barbie Evi'nin kurulumu oldukça basit.Kutu içinden çıktıktan sadece beş dakika sonra kullanıma hazır hale geliyor.Aynı şekilde oyun bittikten sonra katlanabilip kaldırılabiliyor olması toz toplamaması ya da başka bir yere kolayca taşınması açısından iyi oluyor.
Üç bölümden oluşan alt katta oturma alanı,mutfak ve banyo bulunuyor.Üst kat yatak yatak odası olarak tasarlanmış.Bu bölümde yatak olarak tasarlanan bölüme çıkartıp ters şekilde yerleştirerek küvet elde edilebiliyor.Çocuklar suyla oynamaktan ekstra hoşlandıkları için bu bölüme daha da bir ilgi gösteriyorlar.

Barbie Evi'nin arka kısmı ise bahçe olarak tasarlanmış.Bu bölüme önceden elimizde bulunan araba ve oyuncak hayvanları yerleştirdik.Önümüzdeki dönemde bu bölüm için ayrıca satılan aksesuarlardan alıp bahçemizi şekillendirmeyi planlıyoruz.
 Bu tür oyuncaklar çocukların hayal güçlerini güçlendirdiği gibi rol alma,günlük yaşamla ilgili denemeler yapıp onları geleceğe hazırlama açısından oldukça faydalı.Ayrıca bir evi elindeki eşyalarla yeniden dizayn etmek gelişimlerini de destekliyor.Bu sebeple zamanımız çocukları gibi bilgisayar ve tablet oyunları tarafından alıkonmaya hazır olan çocuklarımın benzer oyuncaklar ile oynamalarını destekliyor hatta bu konuda biraz özendiriyorum.
Önümüzde yaklaşan bir yılbaşı varken bir kız çocuğuna hediye alma planınız varsa Barbie'nin Portatif  Evi çok iyi bir hediye alternatifi olacaktır.Yeriniz ve bütçeniz varsa giderek büyüyen ve detaylanan diğer ev seçenekleri için Karakter Dükkanı'nı ziyaret edebilirsiniz.
Çocukların bu tür oyunlardan aldıkları keyfi gözlemlemiş bir anne ve eğitimci olarak verdiğim nacizane tavsiye aklınızda olsun.







8 yorum:

  1. küçüklüğümden beri bayılırım :)

    YanıtlaSil
  2. :-)) çok şeker ben bile oynamak isterim şahsen Barbielere özel bir düşkünlüğüm de vardır zaten.. minnoşlara iyi eğlenceler keyifle kullansınlar Filizcim sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  3. Aynısından Öykü ye aldı teyzesi doğum günü için, şu an oynuyor :) gerçekten pratik bir oyuncak...

    YanıtlaSil
  4. Gelip oynayabilir miyim kızlarla?

    :)))

    YanıtlaSil
  5. Nasıl güzel bir şey yapmışlar böyle. İnsanın yeniden çocuk olası geliyor.

    YanıtlaSil
  6. Bizde de birkaç tane var arada kaldirip baskasini çikariyorum 😄😄😄

    YanıtlaSil
  7. Cok tatlı görünüyor 😊 keyifle oynasınlar

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelmiş gerçekten, ben de miniğim için bakayım ;)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma