19 Ara 2017

GİYİVER.COM SÜET BOT ALIŞVERİŞİ

Yarım botlar iki sezondur en çok kullandığım ürünler arasındalar.Sonbahar ve kış ayları için mükemmel bir seçim olan bu botlar hem şık hemde rahatlar.Bu nedenle bu model botların farklı kumaş ve renklerine ayakkabı dolabımda epeyce yer açtım ve son olarak giyiver.com adlı siteden resimde gördüğünüz kahverengi süet botları aldım.
 Süet botların benzerini yakın bir arkadaşımın satın almış olması,fiyatının nispeten uygun olması ve siteden ne alırsanız alın kargo ücreti ödemiyor olmanız beni bu alışverişe yönlendiren sebepler arasındaydı.Alışverişim elime hızlı bir şekilde ulaştıktan sonra hem yorulmadan istediğim ürünü almış olmak hemde  botların rahatlığı konusunda  bir kez daha yanılmadığımı görmek beni ayrıca mutlu etti.
Giyiver.com 'da giyim,ayakkabı,çanta kategorilerinde ürünler bulunuyor.Ürünler fiyatlarına göre kategorilenmiş olduğundan bütçenize uyan kategorideki ürünleri bir arada bulup göz atabiliyorsunuz. Ayrıca sosyal ağlar üzerinden sipariş verme ve bilgi alma olanağına da sahipsiniz.Ben özellikle ayakkabı kategorisinde beğendiğim bir çok ürün buldum ve sepetime ekledim.O mu bu mu kararsızlığı yaşarken tükenen glitter spor ayakkabı stoğu içinse hala ara ara siteyi ziyaret ediyorum.

Kahverengi süet botlara tekrar dönecek olursam bu modeldeki botlar her tarz giysiyle uyum sağlayabiliyorlar.Rahat oldukları için yoğun bir iş gününde elbise ya da eteklerin altına giyilebileceği gibi skinny kot pantolonların üzerinde de harika görünüyorlar.Hava yağmurlu değilse ve giydiğim gün uzun süre yürümeyeceksem evden çıkarken elim hemen bu botlara gidiyor.

99.90 fiyata sahip olan botlar bence fiyatının karşılığını verebilecek güzellikteler.Elbiselerle,dar pantalonlarla kış boyu sıkça kullanıp yaz başında kot şortlarla kombinlemeyi düşünüyorum.

Siz bu tarz botları en çok hangi parçalarla kombinlemeyi seviyorsunuz?



10 yorum:

  1. çok güzel seçmişsin Filizcim hem rahat hem şık güle güle giy :-))

    YanıtlaSil
  2. Ben de geçen sene Stradivarius'tan benzerini almıştım; gerçekten çook rahatlıkla kullanılıyor bu botlar. Rengi ve modeli de çok güzelmiş, güle güle giy Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Benimde vazgecilmezi m kısa botlar gule gule kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Az topuklu bu tip botları bende çok seviyorum güle güle kullanın, çekilişimede beklerim😊

    YanıtlaSil
  5. süetler her zaman favorim güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  6. kot şortla harika olur gerçekten canım güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  7. Kahverengi bot veya çizme almayı planlıyorum ama sürekli sade olanarı tercih ettiğim için çevremden, özellile annemden tepki alııyorum "yine mi dümdüz dekorsuz pabuç alacaksın" şeklinde. Şimdi karşıma bu yazı çıktı ve bu botları gördüm. Nasıl sade ve düz almayayım? Şunların güzelliği...

    YanıtlaSil
  8. bende de aynı bot var ben bizim burada bir ayakkabıcıdan 70 TL'ye almıştım :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de çok severim çok da pratik oluyor. Güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma