9 Haz 2017

MAYIS-HAZİRAN AYI KOZMETİK ALIŞVERİŞİM

Ocak sonunda yapmış olduğum,çok istediğim halde hala bloga yazamadığım çılgın Barcelona Kozmetik alışverişinden sonra kozmetik alışverişlerim birden kesildi.Mayıs ayına kadar neredeyse hiçbir şey almadım desem yeridir.Kadınlar günü indirimlerine hiç bakmadım. Anneler günü indiriminden sadece iki oje alarak bu dönemi de sukunet içinde kapattıktan sonra yeni çıkan koleksiyonlar ile hafifçe kıpırdanarak küçük alışverişler yaptım.Too Faced  Sweet Love Far Paletini sipariş etme fırsatı bulamasaydım yaz aylarına kadar gayet iyi gitmiş olacaktım ancak yaz aylarına kadar bekleyip sınırlı üretim olan bu paleti kaçırmak istemedim.

ORIFLAME
 İlk alışverişim Oriflame'den oldu.Çok uzun yıllardır favorim olan Milk Honey serisinin sıvı sabunu ve Lace Love koleksiyonuna ait bir el kremi aldım.Buzdolabında bekletilerek kullanılan göz pedlerini de ilginç bularak denemek istedim.
H&M'ye ait Shimmer Drops aldıklarım içinde en taze olanı.Midas Touch isimli bu ürünü yaz tatilinde kullanıp ışıl ışıl parlamak için indirimli olarak daha dün aldım.Eğer denk gelirsem Rose tonlu olanını da edinmek istiyorum.

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof rujlara son eklenen renklerden 29 numarayı seçmiştim.Lilamsı pembe tonunu ilk kullanımımda kendime pek yakıştıramadım.

Rimmel ojeler son indirimlerden birinde yarı yarıya inmişti.Önceden beri beğendiğim Festival Blue ve Darling,are you Fabulous renklerini aldım.

İlk aldığım iyice eskidiğinden Beauty Blender'a indirimlerde bakıyor ancak denk gelemiyordum.Neyse ki kardeşim bulup süngeri bana almış.İndirim dönemleri 35-36 liraya bu süngeri almak için iyi bir zaman bence.

GOLDEN ROSE

Golden Rose Kaş Kalemi
 Golden Rose Long Stay Kaş Kalemi 'ni pek çok markaya baktıktan sonra aldım ve aldığım günden beri sürekli kullanıyorum.Detaylı yazısı pembe renkli başlıkta mevcut.
Matte Lipstick Crayon'ların da 18 numarasını aldım ancak çok övülen bu ruju hala demeyemedim.

UNICORN HEART AYDINLATICI - RIVAL DE YOUNG I LOVE UNICORN KOLEKSİYONU
 Unicorn Hearth aydınlatıcıyı ne kadar istediğimi bilen İrem'cim kendine alırken aynısından bana da sipariş etmiş.Tertemiz görünen aydınlatıcı kapağını açtığımda iki yerinden kırılmıştı.Bu yüzden görsellerde kullanamıyorum ama sahip olduğum için mutluyum.
Rival de Loop'un son koleksiyonu olan I Love Unicorn'a ilk kez aramadan iki farklı mağazada rastladım ve sırf güzel görünümleri için far paleti ve Rainbow aydınlatıcısını aldım.Özellikle rengarenk aydınlatıcının nasıl duracağını çok merak ediyorum.

TOO FACED SWEET LOVE FAR PALETİ
İngiltere'ye giden bir tanıdığa denk gelince Too Faced'in son koleksiyonuna ait Sweet Love Far Paletini sipariş ettim.Elime ulaştığımdan beri bakışma safhasında olduğum palet tüm renkleriyle muhteşem görünüyor.

Tatil'den döndükten sonra aldığım ürünler için evde epeyce bir bakındım ama tüm aldıklarım bunlarla sınırlıydı.Dört aylık bir süre için gayet yerinde bir alışveriş olmuş diyebilirdim ancak yaz aylarında planlanan seyahatlerde almak istediklerimi hesaplayarak temkinli olduğumdan bravo bana diyemiyorum tabi :)


Sizin bu ürünler arasından sahip olup deneme fırsatı bulduklarınız ya da merak ettiğiniz ürünler var mı? Merak ettiğiniz ürünleri yorum olarak yazarsanız önümüzdeki günlerde detaylı yazılarda o ürünlere öncelik verebilirim.
Sevgiler



32 yorum:

  1. Ay Filiz iki ay için mükemmel bir alışveriş bilançosu, ben kafayı yemek üzereyim alışveriş diye resmen, kendime gelmem için kartlarımı falan yakmam lazım :))) Bir yandan da şu Too Faced paletin hayalini kurmaya başladım iyi mi? Allah ıslah etsin diyor, senin de aldıklarının hepsini güzel günlerde kullanmanı diliyorum :) Öptüm çok!!

    YanıtlaSil
  2. Filizcim hepsini güle güle kullan .-)) Too Faced palete aşık oldum diyebilirim.. unicorn aydınlatıcının kırık gelmesine o kadar üzüldüm ki sorma umarım bir kere daha almak kısmet olur diyeceğim ancak :-(( sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullanın , farlar özellikle şahane bu arada :)

    YanıtlaSil
  4. Unicorn ve son.palete bayildim :)

    YanıtlaSil
  5. Unikorn serisi harika, her birini gule gule kullan canim. Guzel bi alisveris olmus

    YanıtlaSil
  6. Benim aralarından en çok merak ettiğim Unicorn Hearth aydınlatıcı oldu. Görünüşü çok güzel acaba uygulama sonrası nasıl gözüküyor

    YanıtlaSil
  7. Aldıklarınızı güle güle kullanın. Too Faced Sweet Love paleti harikaymış, tam aşk yaşamalık ;)

    YanıtlaSil
  8. Kırılan unicorn a üzüldüm, palete bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Too faced'in far paletine bayıldım :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  10. İyi giderken Too Faced'e takılmak haklı bir durum ahah :) Palete bayıldım cidden bakışma evresi bir an bende de oldu :) Pastel'in yeni renklerini bende koleksiyonuma katmak istiyorum ama sanırım bana da yakışmayacak renkler çok :/ Hepsini güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
  11. Far paleti kesinlikle çok akıllıca bir seçim olmuş, güzel günlerde kullan hepsini de Filizcim :)

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan canım . Far paletinin renkleri tam benlikmiş. Aydınlatıcının renklerine bayıldım. Bu ürünleri kullanmadığım için sorunu cevaplayamayacağım . Sevgiler ❤️

    YanıtlaSil
  13. palet çok tatlı hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  14. unicorn hearth aydınlatıcıya bayıldım :) bakacağım

    YanıtlaSil
  15. Too Faced palet açık ara önde tamamlamış alışveriş ayını. Güzel günlerde kullan canım 💜

    YanıtlaSil
  16. az gibi görünse de o palet herşeyi sollar Filizciğim. Ben de çıktığından beri çok bakıyorum ama yurtdışından almak istiyorum. Burada o fiyatları vermek içimden gelmiyor doğrusu.Özellikle son 3 sıradaki renkler fena görünüyor :) Unicorn seri için kötü yorumlar okudum ve pek elim gitmedi. Senin yorumlarını merak ediyorum. Güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  17. O Too Paced paleti beni benden aldı.Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Öz ama oldukça tatlı bir alışveriş olmuş. Güzel günlerde kullan <3

    YanıtlaSil
  19. Bu açıklamalarınıza bayılıyorum. Bu arada I love unicorn serisine çok sevdim. Gerçekten unicorn'ları çok seven çocuksu bir yetişkin olduğum için galiba :)

    YanıtlaSil
  20. too faced palet ne kadar güzelmiş öyle!! çok güzel ve hem de kullanışlı renkler

    YanıtlaSil
  21. Şu göz pedleri ile ilgili deneyimini merak ediyorum birde o golden rose un kalem rujunu :=)İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  22. Bayıldım çok güzeller özellikle far paleti :) Mutlulukla kullanın :*

    YanıtlaSil
  23. Güzel günlerde kullan hepside güzel seçimler :)

    YanıtlaSil
  24. birbirinden güzel şeyler almışsınız, hepsine bayıldım, Unicorn paletin görünüşü ise muhteşem :)

    YanıtlaSil
  25. Ay ben bu yazıyı gözlerim kalp şeklinde okudum özellikle too face palete bayıldım :) Mavi ojeden ilk den geldiğimde alacağım ayrıca pastel rujun rengini çok beğendim, tam günlük kullanımlık :) Mutlulukla kullanın <3 :)

    YanıtlaSil
  26. Filiz'cim palet muhteşem, her rengi ayrı güzel görünüyor. İki ay için çok iyi performans bence!.. Ben de bayadır alışveriş yapmasam da, yaz sonu çıkacağım yurt dışı seyahatinden endişeliyim :) Hepsini güle güle kullan, sevgiler <3

    YanıtlaSil
  27. Keyifle kullan canım. Aydınlatıcının durumuna üzüldüm. 😔
    Ben bu yıl dişe dokunur bir alışveriş yapmadım. Bitirme projesinde elimde olanları ortaya dökünce 'daha bişey almam' demiştim. Buna rağmen yine de sıradan bir insana göre baya bişeyler almışım 🙈
    Ama eskisi gibi hepsini birden açmıyorum, bu da bir başarı kendime göre 😍

    YanıtlaSil
  28. Golden Rose Long Stay kaş kalemini kullanıyorum ve çok sevdiklerim arasında palet ise harika olmuş güle güle kullan ♡♡

    YanıtlaSil
  29. Güle güle kullanin hepsini 😊

    YanıtlaSil
  30. hepsi çok güzel. o Too Faced'in far plaeti aşık olunası bir palet. güle güle kullanın!

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma