11 May 2017

ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ İÇİN ÜRÜN TAVSİYELERİM

Anneler Gününe sayılı günler kala kişisel bakım marketlerinde Anneler Günü özel indirimleri başladı.İndirim zamanlarında benim ilgi alanım Gratis olduğundan sizlere Gratis indiriminde göz atabileceğiniz uygun fiyatlı ve işlevsel ürünlerden marka bazında bahsetmek istiyorum.
Bahsedeceğim markaların bu yazıya ekleyemediğim pek çok sevdiğim ürünü ve  alternatif renkleri  mevcut.Siz kendi ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre bu ürünlerden ilham alarak alışverişinizi şekillendirebilirsiniz.
Yazı içinde detaylarını merak ettiğiniz ürünlerin postlarına  pembe renkli kısımlara tıklayarak ulaşabilirsiniz.
İndirim döneminde neler alınır
 Gratis deyince aklıma ilk gelen mağazaya özel olan markalar oluyor.The Balm ve Sleek fiyatlarına göre oldukça başarılı ürünlere sahip olduğundan ben alışverişlerime ilk olarak bu iki marka ile başlıyorum.
Sleek Aydınlatıcı Paleti Kullananlar
 Sleek Solstice Aydınlatıcı Paleti marka ülkemize gelir gelmez aldığım bir üründü.Özellikle sağdaki Hemisphere ve Equinox renklerini severek kullanıyorum.Bunun dışında rengarenk far paletlerine,allıklarına ve geçtiğimiz günlerde satışına başlanan dolgunluk verme özelliğiyle bilinen  Sleek Power Plump Lip Crayon'lara göz atabilirsiniz.

***
The Balm markasına ait sayısız sevdiğim ürün var.Hepsinden bu yazıda bahsedemeyeceğim için son zamanlarda en çok kullandığım bir kaç ürünle markaya değinmek istiyorum.
The Balm Ürünleri Kullananlar
 The Balm Nude Dude Far Paleti ; İçerdiği doğal tonlar ile benim için çok kurtarıcı bir palet.Göz makyajı için zamanım yoksa elim hemen bu paletin Firm,Flit ve Flirty renklerine gidiyor.Pembe ve toprak tonlarının birarada olduğu baharlık bir ürün arayışındaysanız bu palete göz atmanızı öneririm.

The Balm'dan almış olduğum ilk ürün olan ve hala severek kullandığım Hot Mama Allık,pek çok cilt tonuna uyan altın yansımalı şeftali  rengi ile elinde bulunmayanlar için şans verilmeyi hak eden bir ürün.

The Balm Mary Lou Manizer ; Aydınlatıcıların atası haline gelen,modası hiç geçmeyen bir ürün.Hala girmediği çekmece varsa şampanya renkli/bol pigmentli bu ürüne şans verebilirsiniz.

The Balm Meet Matte Rujlar birbirinden güzel renkleri ile bu yıl en sık kullandığım likit mat rujlar arasındalar.Özellikle Committed ve Charming renklerini çok seviyorum.Almayı planladığım Sincere rengi ile birlikte bu renklere de göz atmanızı tavsiye ederim.

***
L'Oréal standında genellikle çok zaman harcamıyorum ancak bu markadan favorilerim olmadığı anlamına gelmiyor.Son dönemde çıkarmış oldukları allık paletleri,likit farlar şu ara merak ettiğim ürünler arasında.
Loreal Ürünleri Kullananlar
Görselde bulunmayan True Match Fondöten oldukça kapatıcı ve minimum parlamayla günü bitiren harika bir fondöten.Yine geçtiğimiz indirimlerde aldığım True Match Aydınlatıcı altın rengiyle yaz aylarında bronz tende harika durabilir.Altın yansımanın korkuttuğu kişiler için pembe renk alternatifi de mevcut.

Kontür paletiColor Riche Erotique adlı ruj ve incecik yapısıyla göz altı kusurlarını hafifçe kapatıp aydınlatan Lumi Magic kapatıcı aklınızda bulunsun derim.

***
Wetn Wild markasının en sevdiğim ürünleri kuşkusuz far paletleri.Zaman içinde denk geldikçe tüm ilgi duyduğum paletleri aldım ve performanslarından oldukça memnun kaldım.Far ihtiyacınız varsa uygun fiyatlı ürünleri ile sizi mutlu edecek bu markaya şans verebilirsiniz .
Wetn Wild Far Yorumları
Gelelim bahsetmek istediğim son marka olan Maybelline ürünlerine..
Son zamanlarda çıkarmış olduğu ürünlerle heyecanımızı artıran Maybelline,The Blushed Nudes Göz Farı ile Naked 3 makyaj paletini pahalı bulanlara alternatif oluyor.Farların tozutması sizi rahatsız etmiyorsa bu palet aklınızda olsun.

Color Tattoo Farların edindiğim birkaç rengini severek kullanıyorum.Özellikle on and on bronze rengi günlük göz makyajını tek başına kurtarabiliği için favorim.Seriye geçtiğimiz yıl eklenen Creamy Mattes ise göz kapağı rengini nötrleyen ve az da olsa far tutan yapısıyla alınmaya değer ürünlerden. Maybelline Ürünleri Kullananlar

Pratik bir ürün olması nedeniyle severek kullandığım Maybelline Strobing Stick şampanya rengiyle abartılı durmayan bir parlaklık sağlıyor.

Son olarak ilk kullandığımda pek sevemediğim,sonradan favorim olup günlük kullanım için elimden düşürmediğim Maybelline Lash Sensational Maskara yine bakmanızı önerebileceğim bir ürün.Tek kusuru temizlerken çift fazlı temizleyiciden yardım almayı gerektirmesi....


İndirim dönemi  için ürün tavsiyelerime burada son verirken bu indirim için Golden Rose ve Maybelline kaş kalemleri,Loreal Lumi Magic Kapatıcı ile fondöten almak niyetindeyim.

Siz bu indirimden neler aldınız ya da almayı planladıklarınız neler?

14 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Açık ve net😘 önerilerin için teşekkür ederim canım benim 😚😗

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel ürünler ama :)

    YanıtlaSil
  3. Maybelline bu maskarasından memnunum bende =)

    YanıtlaSil
  4. hoş seçimler gerçekten bir yazı yazsam ben de bu ürünleri önerirdim :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de dün itibariyle ufak bir alışveriş yaptım. Yazımı okuyabilirsin. Seninki bayağı makyaj ağırlıklı olmuş ve harika ürünler almışsın. Güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
  6. valla yazını okuyunca hepsinden almaya şuan niyetlenmiş bulunmaktayım :) bende bugun loreal şu meşhur yeni çıkardığı siyah kil maskesinden aldım ama haftasonuna kadar bir kere daha uğramayı planlıyorum :) ahh şu taksit olayıda bitmeyeydi iyidi :)

    YanıtlaSil
  7. THe Balm ürünlerini ambalajları itibariyle çok seviyorum, diğer ürünler de çok güzel, indirimlerden faydalanmak lazım :)

    YanıtlaSil
  8. Yaşasın anneler günü indirimleriiiii :) Ben Migros'un indirimlerini beğendim.İhtiyacım olan ürünleri de oradan stokladım.Yazı paylaşmadım bunun için ama instagram hesabımda toplu fotoğraflı 2 paylaşımım olmuştu.Benimkiler daha ziyade bakım,krem,deo üstüne..Bunlar da çok güzelmiş...

    YanıtlaSil
  9. Güzel fikirler benim bloğumdaki anneler günü tavsiyesine de beklerim

    YanıtlaSil
  10. Harika ürünler gözüm gönlüm açıldı doğrusu :)

    Bana da bekliyorum :)

    www.birsenle.com

    YanıtlaSil
  11. Filizcim çoğunu çok severek kullanıyorum. ama bu indirimde ne alacağıma pek karar veremedim ihtiyaç alışverişine yoğunlaşmayı düşünüyorum :-)) göz makyaj temizleyici ve splat macun stoklayacağım bol bol :-))

    YanıtlaSil
  12. Süper ürünler indirim bitmeden uğramak lazım :)

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel seyler. Anneler kendilerine hediye alsin bence 😊

    YanıtlaSil
  14. Faydalı bir yazı olmuş Filizciğim. En güzel ürünleri seçmişsin eline sağlık
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma