20 Haz 2016

SLEEK SOLSTİCE AYDINLATICI PALETİ İNCELEMESİ

 İngiltere'nin popüler kozmetik markalarından Sleek geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde Gratis raflarında yer aldı.Tam da aynı zamanda yurt dışına çıkacak bir yakınım için yaptığım alışveriş listemde bulunan Solstice Aydınlatıcı Paletini hemen listemden çıkararak Gratis'ten görerek alma şansı buldum.
İki farklı renk seçeneği bulunan aydınlatıcı paletlerden bir tanesi üç krem bir toz aydınlatıcı içerirken Solstice bir krem üç toz ürün içeriyor.
SLEEK SOLSTİCE AYDINLATICI PALETİ KULLANANLAR
Öncelikle ambalajı çok şık bulduğumu söylemek istiyorum.Altın renkli kaliteli plastik ambalaj drugstore sınıfındaki bir ürün için fazlasıyla iyi görünüyor.Dört farklı rengi bir arada sunuyor olması,pigmentasyonu ve bunları dilendiği takdirde belli bölgelere uygulayarak en iyi ışık alan görünümü elde etme şansı vermesi ile Sleek Solstice Aydınlatıcı Paleti'nin kısa sürede sevgimi kazandığını söyleyebilirim.
SLEEK SOLSTİCE AYDINLATICI PALETİ KULLANANLAR

Palet içindeki renkleri tek tek değerlendirmek gerekirse;

EPLICTIC: Ben kozmetik ürünlerde krem yapılı ürünleri kullanmaya genellikle çekinirken Ecliptic isimli kremsi aydınlatıcı beni hiç zorlamadı.Kaşaltı bölgesi için önerilen rose tonlu aydınlatıcıyı kaş altı dışında elmacık kemiği üstünde tek başına uyguladığım gibi diğer renkler için yoğun bir etki elde etmek istediğimde bu etkiyi güçlendirecek bir baz olarakta kullandım.Kremsi formüle rağmen ağır olmayan yapısı ve çabucak dağıtılmasını dağıtıldığında verdiği ıslak gümüşi etkiyi oldukça sevdim.

SUBSOLAR : Açık sarı tonlu bu aydınlatıcı hem dokunulduğunda verdiği his hemde pigmentasyonu ile baked tarzındaki diğer iki aydınlatıcıdan farklı özellikte.
Burun kemiğine şekil verme amacıyla kullanılması önerilen bu aydınlatıcının kullanılacağı yerden dolayı daha az pigmentli olduğunu düşünme eğilimindeyim.Dört aydınlatıcı içinde en az hoşlandığım rengin bu olduğunu da eklemeliyim.

HEMISPHERE : Paletin en pigmentli rengi olan leylak tonlu Hemisphere lila tonuyla ilk gördüğümde beni biraz korkutsada kullanmaya başladıkça en sevdiklerimin başına geçiverdi.Elmacık kemiklerinin üzeri ona emanet ...

EQUINOX : Hafif somonluk içeren bu aydınlatıcı dudak üstü için önerilsede Hemisphere gibi elmacık kemiklerinin üzerinde de oldukça hoş oluyor.Aydınlık renklerden hoşlanıyorsanız aydınlatıcı renklerin en az iki tanesini far olarak kullanmanız da mümkün.

Yüzdeki yüksek bölgelere uygulandığında ışığı yansıtarak yüze sağlıklı bir görünüm veren,yüz hatlarını belirginleştiren aydınlatıcı doğru uygulandığında bence fiyatının karşılığını sonuna kadar veriyor.Ben uygulama yaparken kendi cilt tipimin özelliklerini de göz önünde bulunduruyorum.  Tercihim genellikle dudağın tam burun altına denk gelen üst çizgisi,elmacık kemiklerinin üstü ve kaş altı bölgesine aydınlatıcı uygulamak,karma cilt tipine sahip olup parlamaya müsait olduğumdan alın,burun ve çenemde aydınlatıcı kullanmamak şeklinde oluyor.

Sleek Solstice Aydınlatıcı ile ilgili renk swatchlarını gece çekiminde istediğim gibi fotoğraflayamadığımdan minik bir video ile yazımı desteklemek istedim.Video'da Subsolar'ın taşlaşmış gibi görünen görüntüsü sizi yanıltmasın.Swatch yaptığım elimi silip nemliyken dokunduğumdan toz yapılı formu bozulsada kendi fırçası ile üzerinden geçince hemen eski haline döndü.
Aşağıdan videomu izleyebilirsiniz.


Siz aydınlatıcılar hakkında neler düşünüyorsunuz,Solstice paleti deneme şansı buldunuz mu,bu yazıdan sonra almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

*Sleek Solstice Aydınlatıcı ile harika bir mat ruj içeren hediye paketim için instagram'daki @makyajkelebegiblog adlı sayfama göz atmayı unutmayın ♥




42 yorum:

  1. renkler gerçekten çok kullanışlı ve güzel duruyor ilk fırsatta denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben oldukça kullanışlı buldum.Umarım denediğinde seversin sende :)

      Sil
  2. Sleek standını karıştırma fırsatım henüz olmadı, ama aydınlatıcı paletleri çok ilgimi çekiyor. Mutlulukla kullanın <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa zamanda hepimiz ürünleri rahatça inceliyor olacağız bana kalırsa.Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Ben de bu palete bayıldım; hele krem üstü tozlardan birini uygulayınca wohooooo yanıyoooo :))) Senin yazıdan sonra almayacak kimseyi düşünemiyorum ayrıca :)) Güle güle kullan şekerim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hakettiğini düşündüğüm şekilde yazdım sadece.Çok teşekkür ederim.
      Krem üstü Equinox ya da Hemisphere tartışmasız favorim benimde :)

      Sil
  4. Güle güle kullanın :) Henüz Sleek ürünü edinemedim fakat bu ürün burdan bakınca gayet yıkılıyor gibi güzellikten, ambalajı da ne şıkmış öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım.Bakınca gayet şık duran ve al beni diyen bir ambalajı var.Denk geldiğinde renklerine mutlaka dokun derim :)

      Sil
  5. bu palet genel olarak beğenilmiş ama aydınlatıcı olarak bana renkleri hiç uymadı. Fazla beyaz olduğum için belki de aydınlatıcı olarak değil, normal far/allık grubunda kullanabiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hiç garip durmadılar Nilgün'cüm ancak dediğin gibi olabilir.Bende krem aydınlatıcı olmadan oldukça sade bile görünebiliyorlar :)

      Sil
  6. Filizciğim bu palet benim de ilk tercihim olmuştu biliyorsun bütün renkleri sevdim ama equinox rengi favorim güle güle kullan canım .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem'cim bu aydınlatıcı konusunda hemfikiriz.Sağdaki iki renge adeta bayıldım bence :)

      Sil
  7. Ben de henüz kavuşamadım Sleek le ama bu liste başı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde liste başımdı ve çabucak kavuştum.Umarım sizde çabucak edinirsiniz :)

      Sil
  8. renkler süper görünüyorgüzel günlerde kuullan canım ayrıca kutusuna da bayıladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Emine'cim.Görünümüne bende bayıldım :)

      Sil
  9. Güzel renkler, keyifle kullanın.....

    YanıtlaSil
  10. Elimde fazlasıyla aydınlatıcı olduğu için almamak için direniyorum resmen.. Makyaj koleksiyonum artık masaya, çekmecelere sığmıyor. Bakalım ne zamana kadar dayanıcam :) Güzel günlerde kullanın, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bende hiç farklı değilim ama kozmetiklere özellikle bu ara aydınlatıcılara hiç dayanamıyorum.Üstelik almayı azaltmak yerine evdeki dolap sayısını artırıyorum.

      Sil
  11. Ben bu paletteki renklerin hepsi kremsi yapıda sanıyordum,renkler benim için biraz ilginç.:)Tester bulursam mutlaka bakarım,güzel günlerde kullanın.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklınızda kalan üç krem bir toz ürün içeren diğer palet sanırım.TR ye gelmeden çok önce ilk gördüğümde bende garipsemiştim ancak uygulanmış halini gördüğümden beri aklıma düşmüştü.
      Bir bakın bakalım,umarım seversiniz :)

      Sil
  12. Sleek ürünlerini henüz deneme fırsatım olmadı ama 4lü aydınlatıcı paleti bana biraz fazla gelir hiç aydınlatıcı kullanmayan birisi olarak. :) Güzel yorumların için teşekkürler. O paleti satın almış olsam herhalde içlerinden en çok bir rengi bitirip diğerlerine hiç dokunmazdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde renk renk allıklar ve birbirinden güzel far paletlerine şans verin derim ♥

      Sil
  13. En çok istediğim palet. Fotoğraflarınıza bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda sizin olması dileğiyle o halde.Çok teşekkür ederim ♥

      Sil
  14. Benim de gözüm var bunda indirimi bekliyorum, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O indirimi bekleyen pek çok kişiyiz ama kısa sürede geleceğini hiç düşünmüyorum ://

      Sil
  15. Ne güzel detayli anlatmissiniz. Ambalaji çok hos gerçekten de.

    YanıtlaSil
  16. Benimde aklımda var yaa bayıldım ambalajına :)

    YanıtlaSil
  17. Benim de bu ürün aklımda ama bakalım :) Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir paletmiş bu bayıldım:)

    YanıtlaSil
  20. bu markayı çok merak etmeye başladım renkler çok iyiymiş:)

    YanıtlaSil
  21. indirime girmesini bekliyorum😊

    YanıtlaSil
  22. indirime girmesini bekliyorum😊

    YanıtlaSil
  23. Çok güzel bir inceleme olmuş.Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  24. Çok hoş bir yazı olmuş, çekimlerinize de ayrı bayıldım :)

    YanıtlaSil
  25. Ulaşılabilir olması güzel oldu, güzel inceleme emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  26. Yorumlar çok güzel hemen not aldım.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma