5 Ağu 2016

SEVEREK KULLANDIĞIM MAYBELLİNE ÜRÜNLERİ

Maybelline markasına ait yeni çıkan ürünler birer birer raflarda yerini alırken kimini çok beğenerek kimisini ise sosyal medyada yarattığı heyecan dalgalarının etkisiyle satın aldım.
Bayram indiriminde çılgınca aradığım,sonunda hiç ummadığım bir yerde karşıma çıkan Maybelline The Blushed Nudes Far Paleti renklerini çok beğenerek aldığım bir ürünken Lash Sensational Maskara ise açıkçası popülerliği yüzünden meraklanıp aldığım bir ürün oldu.
Renk olarak çekici bir ambalajla gelen Lash Sensational eğimli plastik fırçasıyla yelpaze etkisi yaparak kirpik görünümünü belirginleştirme vaadiyle geliyor.Açıkçası ilk birkaç kullanımda pek bir şey anlamadığım maskara gün geçtikçe beğendiğim ve günlük kullanım için çok uygun bulduğum bir ürün oldu.
Kirpik konusunda çok şanslı olmadığımı her maskara yazısında dile getiriyorum.Kirpiklerim uzun olmadıkları gibi dolgun da sayılmazlar.Lash Sensational maskaranın eğimli fırçası sayesinde kirpiklerimi daha daha kıvrık gösterirken sık aralıklı plastik kıllar ile uzatıp daha dolgun bir hale getirebiliyorum.Benim kirpiklerim için sonuç olağanüstü dolgun kirpikler olmasada aşağıdaki görselde tek kat uyguladığım hallerini yeterince seviyorum..
Kirpiklerimi kesinlikle yapıştırmayan maskara ile alt kirpiklerime kolayca uygulama yapabiliyorum.
Uygun fiyatlı,günlük kullanıma uygun bir maskara arıyorsanız bu maskaraya göz atabilirsiniz.Benim için tek yönü kirpiklerden zor temizlenmesi.Çift fazlı bir temizleyici ile silip ardından yıkadığımda bile bazı sabahlar göz altıma bulaşmış kalıntı görebiliyorum.Anlayacağınız kesinlikle özenli bir temizlik istiyor.

Gelelim diğer bir ürün olan Maybelline The Blushed Nudes Far Paletine.Bu palet görür görmez çok beğendiğim ancak 52 TL olan fiyatını görünce karşılığını verir mi endişesiyle almadığım bir üründü.Kısa bir süre sonra indirimli olarak edindiğim bu far paleti pembe,gri ve toprak tonlarının harika bir kombinasyonundan oluşuyor.
Paletteki pembe tonlu bir renk dışında (üst sıra sağdan ikinci)tamamı ışıltılı yapıdalar.Farlar oldukça yumuşaklar parmakla dokunulduğunda anında rengini veriyorlar ancak fırçayla uygularken performansları bir tık düşüyor.Tok kıllı bir fırça kullanmak ya da fırçayı hafifçe nemlendirmek farlarla yapılan makyajın sonucunu kesinlikle değiştiriyor.
Üst sıradaki farlar daha açık renkli ve gündüz kullanıma uygunlar.Alt sıra ise  koyu renkli ve daha pigmentasyonlu farlardan oluşuyor.Ben en favori renklerimi kalplerle belirtmiş olsamda palette keşke olmasaymış dediğim bir far olmadı.

Pembe,bronze ve smokey makyajlar için tüm renklerin birarada bulunduğu palet indirimsiz biraz pahalı kaçabilir ancak sık sık yapılan indirimlerde tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum.

Bu yaz en çok kullandığım rujlarının başında Color Sensational Wooden Brown rengi geliyor.Her türlü makyaja uyan hatta makyajsızken bile sürüp çıktığım bu ruju hafif yapısı,vanilyamsı kokusuyla çok sevdim.Sheer yapılı rujlardan hoşlanıyorsanız renk ve yapı olarak şimdi bu rujun mevsimidir.

Severek kullandığı üç Maybelline ürünü ile ilgili yazıma burda son verirken marka adı geçtiğinde aklıma gelen ilk üründen bahsetmemekte olmaz.Göz makyajı yapmaya vaktim olmadığında elimin gittiği tek far olan Maybelline Color Tattoo on and on bronze rengi gün boyucu kalıcı ve tek başına günü kurtarabilir renk tonuyla kesinlikle en sevdiklerim arasında.Detaylı yazısına yukarıdaki satırda bulunan ürün ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Maybelline deyince sizin aklınıza hangi ürünler geliyor,bu yazıda bahsedilen ürünler arasında deneyip sevdikleriniz var mı?

26 yorum:

  1. göz altlarına bulaşan rimelleri malesef markası ne olursa olsun sevemiyorum.Rujun rengine bayıldım bu arada!

    YanıtlaSil
  2. Wooden Brown'da uzun zamandır gözüm olsa da, elimde birbirine benzeyen çok sayıda nude rujum olduğu için kendimi tutuyorum. Sıradaki hedefim Naked3 olduğu için, far paletini de es geçmiştim. Ruj sizde harika durmuş. Hepsini güzel günlerinizde kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller bu far paletini bende çok beğenerek aldım hemde 24 tl ye :D

    YanıtlaSil
  4. Maskaranın fırça yapısına bayıldım bu tarz fırçalar daha çok işe yarıyor. Sanırım canlı ve baskın renkleri seviyorum palet pek ilgimi çekmemişti ama ruja bayıldım sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  5. Rujun rengine bayıldım <3

    YanıtlaSil
  6. Bu paleti bende çok beğeniyorum filizcim,bu arada maybelline in en güzel ürünlerini secmissin:)

    YanıtlaSil
  7. Maybelline nin bu paletiniilk kez görüyorum hiç dikkatimi çekmemiş, çok güzelmiş :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  8. paleti pas geçtim ben bu seferlik ama maskarayı cidden beğendim bir öncekinden hiç hoşlanmamıştım biliyorsun :-) rujlarla ise pek aram yok hiç denemedim şimdiye kadar ama renk de güzelmiş :-))

    YanıtlaSil
  9. rujun rengine bayıldım :) Ama uzun bir süre ruj alamayacağım.

    YanıtlaSil
  10. maskarı bende çok seviyoreee. çok güzel durmuş güle güle kullan 😌

    YanıtlaSil
  11. Eskiden çok sevsem de Maybelline den maskara almaya tövbeliyim ama ruj ve palete bayıldım. sevgiler ^^

    YanıtlaSil
  12. Maybellinne rujlarını ve rimellerini bende çok beğeniyorum. Rujun rengi çok güzel canım sana da yakışmış :)

    YanıtlaSil
  13. Rujun rengi çok güzelmiş ♥

    YanıtlaSil
  14. Palet hariç hepsini cok severek kullanıyorum. Paleti hala alamadım ^^

    YanıtlaSil
  15. Lash Sensational maskarayı ben de birçok bloggerdan okudum ya da youtube'da dinledim, şu an elimde çok maskara olduğundan ihtiyacım olduğunda denemeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Maybelline markasının dış ambalajı bu renk harici hepsini kullandım ve sevdim. Birtek bunu denemedim. Zaten tüm rimeller iyi bir temizlik istiyor. Bunu da deniycem artık.

    YanıtlaSil
  17. Rujun çok hoş ve çok yakışmış canım sağlıkla kullan.

    YanıtlaSil
  18. Maybeline deyince benim aklıma ilk olarak maskaraları geliyor bugün kadar kullandığım maskaralarının çoğundan memnun kaldım.Şu an Lash Sensational kullanıyorum ve kesinlikle çok iyi anlaştığımı söyleyebilirim,üstelik denizde,havuzda bile rahatlıkla kullandım akma falan yapmadı.Rujlardan da 630 Velvet Beige benim son zamanlardaki favorim oldu.Yeni çıkan highighter çeşitlerini de merak ediyorum ama alır mıyım bilemedim.:)

    YanıtlaSil
  19. gerçekten fotoğraflar harika, hepsi beni al diye bakıyorlar oradan:) güzel günlerde kullanın çok yakışmış:) palete en yakın zamanda göz atacağım, bende bloguma beklerim. sevgiler!:)

    YanıtlaSil
  20. Lash Sensational'ı ben de çok sevdim, ama temizlemesi maalesef ölüm gibi :(

    YanıtlaSil
  21. Paleti merak ediyordum güzel hir yazı olmuş��max factor de yeni paletler çıkarmış mybellinne paleti ile karşılaştırırsanız hangisini önerirsiniz ?

    YanıtlaSil
  22. rimel de gözüm kaldı :) elimdekiler bitince almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  23. Ben maskarasını almıştım. Ruj ve far paletinin rengi çok güzel.

    YanıtlaSil
  24. Göz altı kapatıcılarını da başarılı buluyorum ben

    YanıtlaSil
  25. Maybelline mascara ve ojeleri kullaniyorum. Özellikle ojede color show serisi favorim. Bu rimeli denemedim çok güzel hacim vermis.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma