17 Nis 2017

SEVEREK KULLANDIĞIM MAX FACTOR ÜRÜNLERİ

Max Factor markasıyla tanışmam bundan yıllar önce Creme Puff pudra ve Lasting Performans Fondöten ile olmuştu ve şimdilerde fondöten renklerini ten rengime uygun bulmasamda o dönemde döndüre döndüre bu iki ten ürününü kullanmıştım.Creme Puff Allıklar ile Masterpiece Far Paletleri çıkana dek markanın bende heyecan yaratan başka bir ürün olmamıştı ancak bu ürünlere kayıtsız kalmam mümkün değildi.
Max Factor Ürün Yorumları

MASTERPIECE FAR PALETİ
Masterpiece Nude Far Paleti'nin bendeki Rose Nudes rengini henüz Naked 3'ü almadan önce ona benzeyen ürünleri toplarken satın almıştım.Bu far paleti Gold ambalajdaki gül kurusu tonlarıyla oldukça çekici görünüyor.Bej,gül kurusu,altın,kahve ve mürdüm tonlarındaki farlar inanılmaz yumuşaklar.Bu yumuşaklık ipeksi doku ve pigmentasyon ile birleşince paleti kullanmak gerçekten keyifli hale geliyor.
Max Factor Masterpiece Far Paleti Yorum

Farlar yumuşak yapıları sayesinde fırçaya çabucak geliyorlar.Bu yumuşak yapı özellikle mat olan iki renkte biraz tozutmaya ve daha çabuk tükenmeye yol açsada göz kapağına uygulanmaları ve birbiriyle karıştırılmaları durumu sorun olmaktan çıkarıyor.

Far bazı ile kullandığımda gün boyu kıpırdamadan yerinde duran farlar Naked3 bütçemi aşıyor ya da makyaj çantamda taşıyabileceğim boyda bir palete ihtiyacım var diyenler için kesinlikle uygun.
Max Factor Far Paleti Renkleri

CREME PUFF ALLIKLAR
Fırınlanmış Creme Puff Allık serisi yuvarlak,çantada kolayca taşınabilecek kadar küçük ve eski serilere göre nispeten dikkat çekici ambalajlara sahipler. 6 farklı renkten oluşan toz yapılı allıklar iki farklı rengin dalgalı bir biçimde bir araya gelmesiyle oluşuyor.
Genel olarak pigmentli olan allıklardan sadece Lovely Pink rengi açık renk olduğundan buğday tenlerde kendini belli etmeyecektir.Ben kullandığım her iki allıkta da tek fırça darbesiyle istediğim rengi yakalayabiliyorum.
 Allıklar ilk çıktığında Alluring Rose rengini almış ve blogda ayrıca bir yazıda paylaşmıştım.Daha sonra bir konuşmamız sonrasında sevgili Başak kendine uymayan Seductive Pink adlı pembe rengi gönderince o da severek kullandığım bir ürün oldu ve bu yazıya dahil oldu.

Alluring Rose bronz ve şeftali renk kombinasyonundan oluşuyor ve ciltte sıcaklık katan bronz sonuç bırakıyor.Seductive Pink ise şeftali ve mürdümümsü pembenin karışımından oluşuyor ve serinin diğer pembelerine göre bir tık daha sıcak bir pembe etkisi bırakıyor.
Pigmentasyonu sayesinde ilk uyguladığımda yoğun duran pembe rengi temiz başka bir fırçayla dağıtarak istediğim renge ulaşabiliyorum.

Her iki renkte uygulandığı bölgeye sağlıklı bir parlaklık veriyor ve kullandığım sürece ekstra aydınlatıcı kullanmama gerek bırakmıyor.
Kalıcılık olarak en az 5 saat kadar kıpırmadan yerinde duran bu allıklar az denilebilecek gramajlarıyla indirimde alınmayı hak ediyorlar.

MAX FACTOR RUJ-825 PINK BRANDY

Gelelim son Max Factor ürünüm olan 825 numaralı Pink Prandy adlı ruja...
Bu ruj şimdilerde ambalaj değiştirmiş olsada aynı isimle Color Elixir serisinde bulabilirsiniz.
Max Factor Ruj
 Kayarak sürülecek kadar yumuşak olan Pink Brandy ambalajında göründüğünün aksine daha parlak yapıda olan,E vitamini de dahil olmak üzere %60 yumuşatıcı,krem ve antioksidan karışımından oluşan bir ruj.Dudakları hiç kurutmayan ve nemli yapısına rağmen hemen silinip gitmeyen bir ruj arayışındaysanız yaz için bu renge bakabilirsiniz.


*******

Siz Max Factor markasını nasıl buluyorsunuz? Markadan sevdiğiniz,sevmediğiniz ürünleri yazarsanız keyifle okuyacağımdan emin olabilirsiniz.




16 yorum:

  1. allıklar ve rujun rengi şahane :)!

    YanıtlaSil
  2. Creme Puff allıkların 2 rengine sahibim ve çok severek kullanıyorum özellikle Nude Mauve rengi büyük ihtimal bitirebildiğim allıklardan olacak gibi gözüküyor.
    Far paleti de güzelmiş ama Naked 3 olduğu için hiç buna bakmamalıyım ama diğer renklerinin de yapısı böyleyse bakmak lazım:)

    YanıtlaSil
  3. makyaj yapmaya ilk başladığımda beri en sevdiğim markalardan. özellikle maskaralarını seviyorum. pink brandy de dahil pek çok rujunu kullandım favorim midnight mauve ve fire fly idi ama diğer altın ambalajlı serisini daha iyi buluyorum pigmentasyon açısından, yeni çıkan mat ruj serisinde de gözüm var

    YanıtlaSil
  4. Paletin renklerine bayıldımm güle güle kullan😊

    YanıtlaSil
  5. rujları ve allıkları hiç denemedim ama benim creme puff ile başlayan maceram masterpiece far paleti ile devam etti ve o paleti yedim neredeyse biliyorsun :-)) sadece sondan iki renk duruyor şu anda onları da yakında bitiririm zaten :-)) güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  6. Rimeli şahane çok güzel volüm veriyor. Yalnız paletin renklerine de hayran oldum :)

    YanıtlaSil
  7. Far paletine aşık oldum diyebilirim çok kullanışlı ve en sevdiğim renklerin toplandığı bir palet olmuş resmen indirm zamanı mutlaka göz atıcam sanırım 😊😍

    YanıtlaSil
  8. farların renginin güzelliği :) <3

    YanıtlaSil
  9. Ya o paleti almaya niye direndim ve direniyorum bilmiyorum... Galiba NAKED3 alıcam, bunlara gerek kalmayacak kafasındaydım ama olmadı. Revolution Iconic3 aldım ama sanki onun yapısını sevemedim gibi, elim gitmiyor bir türlü. Allığı severek kullanmana çok mutlu oldum! Rujun ise renk ve yapı bir harika görünüyor! Hepsini güle güle kullan Filiz'cim, öperim!

    YanıtlaSil
  10. Max Factor markasına ait maskara kullanmıştım sanırım ilk defa :)

    YanıtlaSil
  11. Benim ilk max factor ürünüm 2000 calorie maskaraydı ve hala da çok severim😊 Creme puff allıkların nude mauve rengini bitirdim ve hala özlüyorum,gerçekten çok başarılılar😍 Hepsini mutlulukla kullan Filiz'cim, sevgiler❤️❤️

    YanıtlaSil
  12. Renkleri çok güzel paletinnnn :) <3

    YanıtlaSil
  13. Pembe allık ve rujun renk tonlarına bayıldım <3 Rimelini denemiştim fakat allıklarında gözüm var şu sıralar, harika bir derleme olmuş <3 :)

    YanıtlaSil
  14. Gerçekten çok güzel ürünler. Mutlulukla kullan canım...

    YanıtlaSil
  15. Üniversite yıllarımın markası. Bir çok ürünü kullanmıştım

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma