21 Oca 2017

İslami Oteller

Ülkemizde turizm her geçen gün seçeneklerini artırıyor. Otel seçenekleri, aktiviteleri, tatilcilere sunulan imkânlar artmakta ve değişmektedir. Yarım ve tam pansiyon, oda kahvaltı, her şey dâhil ya da ultra her şey dâhil seçenekli otellerin yanı sıra otellerin müşterilerine tanıdığı maddi ve manevi fırsat seçenekleri de bulunmaktadır.
Ülkemizde bulunan birçok farklı otel çeşitlerinden son zamanlarda en popüler olan otel çeşidi muhafazakâr yani diğer adı ile islami otellerdir. Muhafazakâr otelleri tercih eden kesim ailesi ya da arkadaşları ile daha rahat edeceğini düşüneceğinden seçer. Bu tarz otellerin indirim imkânları diğer otellere oranla daha fazladır. Çoğu aile için büyük rahatlık olan islami oteller hoş vakit geçirmeniz için idealdir. Örneğin; eşiniz ve çocuklarınız ile rahat vakit geçirmeniz için bu otellerden birini tercih etmeniz hem cebinize hem de gönlünüze hitap edecektir. Sizin gibi ailelerin yanında hem siz hem çocuklarınız çok eğleneceksiniz. Her geçen yıl ağırladıkları yerli ve yabancı turist sayısı artan otellerde kendiniz ile aynı muhafazakâr aile yapısına uygun insanlarla kalmanız, sizi oluşacak tedirginliklerden kurtarır. Tatil tercihini bu şekilde kullanan aileler için uygun olan tesislerde, bay bayan ayrı havuz, plaj ve sauna tercihleri bulunuyor. Bu durumda tatilcilerin tatillerini daha konforlu bir şekilde geçirmelerini sağlıyor. İslami şartlara uygun yaşayan insanlar tatillerini de bu şekilde yapmak istiyorlar. En büyük avantajı bay bayan ayrı yararlanılan imkânlardan dolayı tatilcilerin tercih sebebi olan bu tarz oteller, günümüzde her geçen gün popüler hale gelmeye başlamıştır. Bu imkânlardan yararlanmak için tatil siteleri turlar düzenlemektedir. Hayallerinizdeki tatili geçirmek için iyi bir araştırma yapmak şarttır. 

Bu şekilde konaklama yine daha cazip hale getiren muhafazakâr oteller, fiyatları açısından pahalı gibi gözükse de bu hizmeti veren turlar sayesinde avantajlı imkânlardan faydalanabilirsiniz. Bu imkânları dikkatli bir şekilde incelemek için Jollytur’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Muhafazakâr aile yapısına sahip aileler için Jollytur’un bünyesinde bulundurduğu İslami otel seçeneklerini, aktivitelerini, etkinliklerini detaylı bir şekilde web sayfasında inceleyebilirsiniz.                             

3 yorum:

  1. Bizde bu tarz bir yer istiyoruz.Ancak oralardada esinizden ayrı aktivitelere katılmak zorundasiniz Bu yönden hosumuza gitmedi.Ama harika oteller mevcut.Bir çok arkadasim gitti :)

    YanıtlaSil
  2. hiç bana göre değil ama isteyenler tercih edenler için seçenek olması da iyi bir şey tabi...

    YanıtlaSil
  3. Ailemde kapalılar olduğu için tatilde onlarında rahat etmesini rahat rahat havuza girip güneşlenmelerini isterim. Bu yönden bu tarz oteller çok tercih edilesi. daha da yaygınlaştıkça fiyatların düşeceğini umuyorum :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma