8 Ara 2022

BABE VITAMIN C KONSANTRE BAKIM AMPULLERI KULLANICI YORUMLARIM

Hazır havalar iyice kapatıp güneş bizden epeyce uzaklaşmışken cildimizi bakıma almanın, hem geride bıraktığımız yaz mevsiminin hem de çevresel koşulların cildimizde bıraktığı olumsuz etkilerden kurtulmanın en iyi zamanıdır diye düşünüyorum.

Açıkça yazmak gerekirse şimdiye dek pek çok markadan C Vitamini deneyimim oldu.Kiminin formülü, kiminin ciltte bıraktığı koku ile anlaşamadım.Kimisini ise  güneşten yeterince korunamayıp daha çok leke oluşturma endişesiyle sık kullanamadım ve açmış bulunduğum ürünün oksitlenmesine neden oldum.Babe Vitamin C Klinik Bakım Ampülleri her biri 2 ml ürün içeren minik cam şişelede sunulduğundan her zaman taze bir şekilde saklanabiliyor.Açtığım bir ampülü en az iki gün boyunca kullanıp daha sonra bir yenisine geçebilmek benim için çok avantajlı oldu.Ampülü dikkatlice kırdıktan sonra silikon başlığı ürüne yerleştirerek hem kolay uygulama hem de bir sonraki kullanıma kadar hava almadan saklama olanağı buldum. 

                                  Hassas cilt tipleri de dahil tüm cilt tiplerine uygun olan bu ampüller 20 yaş itibariyle kullanılabiliyor.Uygulandığı andan itibaren cildi nemlendiriyor,parlaklığı geri kazandırarak donuk görünümlü ciltten aydınlanmış cilde geçiş sağlıyor.

Yaşlanma belirtileri ile mücadele eden aktif içeriğin uzun vadede yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını da engelleyeceğini düşünüyorum.

                             Paraben,parfüm, alkol içermeyen bakım ürününün aktiflerine kısaca göz atmak gerekirse;

%1 Gliserin; suyu çeker ve cilde bağlayarak cildi nemlendirir.Dış etmenlerin zararlarlarından,tahrişten korur ve cilt bariyerini onarmaya yardımcı olur.

 %5 Meyan Kökü, melanin üretimini engellemeye yardımcı olarak daha parlak ve ışıltılı bir cilt sağlar;

 %5 Doğal Nemlendirici Faktörler; cildi derinlemesine nemlendirir.Cildin uygun nem seviyelerini geri kazanmasına yardımcı olur ve cildin kurumasını önler;

 Güçlü bir antioksidan olan %10 Stabilize C Vitamini; Cildi sadece serbest radikallerden korumakla kalmaz, aynı zamanda kolajen üretimini artırmaya da yardımcı olur.  

Burada bahsettiğim tüm özellikleri ve kolay kullanım avantajı nedeniyle Babe  Vitamin C Konsantre Bakım Ampüllerini tavsiye etmeye değer buluyor ve benzer ürün arayışında olanların mutlaka incelemelerini öneriyorum.

Satış noktaları ve diğer Babe ürünleri ile ilgili detaylı bilgi almak için  https://www.laboratoriosbabe.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma