27 Ara 2016

MİSBAHÇE DOĞAL CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ İLE TANIŞALIM

Bugün 1997 yılında zeytin fidanları ile başlayan serüvenini 2012 yılında zeytinyağı ve natural sabunla devam ettiren,el emeği ile ürettiği sabunlarıyla geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Ayvalık merkezli Misbahçe markasına ait denediğim üç üründen bahsetmek istiyorum.

MİSBAHÇE GÜLSUYU

Söz konusu cilt bakımı olduğunda el yapımı ve doğal içerikli ürünlerin yerini hiçbir kozmetik ürünün dolduramayacağı görüşündeyim.Bu sebeple cilt bakımımın en azından bir kısmını doğal ürünlerle yapmaya çalışıyorum.Örneğin makyaj yapmadığım günler cildimdeki yağın fazlasından kurtulmak,cilt temizliği sonrası tonik yerine kullanarak cildimi rahatlatmak ve tam bir temizlik elde etmek için doğal gülsuyu kullanıyorum.
 Antioksidan açısından zengin olan gülsuyu'nun aynı zamanda mikrop öldürücü ve sıkılaştırıcı özelliğinden faydalanıyorum. Misbahçe gülsuyu, yüzde yüz saf oluşu, koruyucu ve su eklenmemiş içeriğiyle işini gayet iyi yapan bir ürün olma özelliği gösteriyor.Bu gülsuyunu her kullanışımdan sonra cildimi daha yumuşak,daha  aydınlık hissediyorum.
Paraben, sülfat, yapay koku, boya, petrokimyasal, ftalat, triklosan gibi maddeler içermeyen gül suyu buzdolabında saklandığında hem özelliğini kaybetmiyor hemde cilt üzerindeki canlandırıcı etkisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

MİSBAHÇE OZONLU LAVANTALI SHEA YAĞI

Çok iyi bir nemlendirici olan Shea yağı içerdiği yüksek oranda A vitamini ile ciltteki kızarıklık,kuruluk,egzama,soğuk ve güneş yanmaları gibi pek çok sorunla mücadele ettiği gibi en  hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabiliyor. Yüzde yüz saf shea yağı ozonlandığı zaman hücre yenileyici özelliği kazanıp anti-age olarakta kullanılabiliyor.


Tamamen doğal bir ürün olan Misbahçe Ozonlu Lavantalı Shea Yağı lavantalı yoğun kokusu ve iyileştirici özellikleriyle soğuk kış günlerinde severek kullandığım ürünler arasına girdi.
Buzdolabı dışında beklediğinde oldukça akışkan olan bu yağ buzdolabında tutularak kullanılıyor.Ben karma cildimin etkisiyle tüm yüzüme uygulama yapmasamda elime alıp ısıttığım bir miktar shea yağını cildimde yoğun kuruluk yaşadığım bölgelere hafifçe dokunarak uyguluyorum.Özellikle ağız kenarları benim uygulama için tercih ettiğim yerlerin başında geliyor ancak kuru bir cildiniz varsa siz yüzünüzün tamamına uygulayabilirsiniz.
Bunun dışında dudaklar,eller ve dirseklere uygulandığında da son derece iyi sonuç veren bu yağı bitene dek severek kullanacağımı düşünüyorum.

 Paraben, sülfat, yapay koku, boya, petrokimyasal, ftalat, triklosan gibi maddeler içermeyen çok konsantre krem  az miktarıyla çok iş çıkarıyor. 

MİSBAHÇE EL YAPIMI KİLLİ SABUN

Açıkçası cilt bakımı için uzun bir süredir temizleme köpüklerini ve jellerini kullanan biri olarak el yapımı killi sabunu önce sadece denemiş olmak için kullanmıştım.Islattığım Konjac süngeri sabuna sürterek köpürttüm ve  cilt temizliğimi gerçekleştirdim.Derin temizleyici ve detoks etkili bentonit kili ciltteki toksinleri içine çekerken, içerisindeki zengin mineralleri cilde bırakma yoluyla daha aydınlık ve temiz bir cilt elde edilmesini sağlıyor. Karma ve yağlı ciltler için ideal olan bu sabunu kullandığım süre boyunca farklı sabunların cildimde yaratmış olduğu gerginlik hissi ve kuruluğu hiç yaşamadığımı ve kokusundan dolayı da oldukça sevdiğimi söylemek isterim.

Sonuç olarak Misbahçe markasına ait denediğim üç üründe cildim üzerinde olumlu etki bırakarak beğenimi kazandı.Sizde cilt bakımınız için doğal ürünler arayışındaysanız içinde Ayvalık'ın taze esintisini saklayan Misbahçe ürünlerine göz atabilirsiniz.

20 yorum:

  1. Sabun ilgimi çekti benim de. İçeriği farklı bir temizleme ürünü, güle güle kullan hepsini de Filizcim :)

    YanıtlaSil
  2. Şu lavantalı shea yağı inanılmaz ilgimi çekti, kesinlikle inceleyeceğim! Elimde Darphin'in benzer bir balmı var ama o bitince bunu deneyebilirim. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. böyle doğal ürünlere bayılıyorum! ne kadar sade ve hoş ambalajları da, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  4. güzel ürünleri varmış özellikle lavantalı shea yağını merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. İçinde abuk kokular olmayan ürünleri daha çok seviyorum ben. Ama ozonun kendi kokusu da tuhaf biraz...

    YanıtlaSil
  6. ne kadar da güzeller :)çok merak ettim markayı

    YanıtlaSil
  7. Bakınca sanki kokusu burnuma geldi :) güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  8. ambalajları çok hoşuma giden bu markayı bize tanıttığınız için çok teşekkürler canım ;)

    YanıtlaSil
  9. İlk defa duydum, çok merak ettim emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Ürünleri çok beğendim, lavantalı shea yağı kuru ciltlerin kurtarıcısı olabilir tek başına denemeyi çok isterim bir inceleyeyim :)

    YanıtlaSil
  11. Hiç kullanmadım. Denemek lazım..

    YanıtlaSil
  12. Doğal Gül suyu benim de cildime çok iyi gelir Filizcim sık sık tonik olarak kullanıyorum 😊 Shea yağının etkilerini de beğendim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  13. lavantalı shea yağı çok iyi görünüyor Filizciğim. Benim gibi kupkuru ciltler için ideal gibi. Mutlaka bakacağım. Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  14. Lavantalı shea yağı çok ilgi çekiciymiş. Ben de inceleyeceğim. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
  15. Killi sabunu merak ettim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel ürünler. Gülsuyu ben de cok severim.

    YanıtlaSil
  17. güle güle kullan gülsuyunun kokusu güzel mi ?

    YanıtlaSil
  18. Gül suyunu evden eksik etmem doğal ürünleri seviyorum. Bu markayı hiç duymadım açıkçası. Hemen inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  19. Yani bu tür yorumlar nedeniyle bu markanın kuşburnu çekirdeği yağını lekeli cildim için aldım. yağ bezesine neden oldu. ve firma bunun olabileceğini kabul etmesine rağmen ürünü böyle bir uyarıyla satmıyorlar

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma