6 Ara 2016

LANSMAN : L’OCCITANE’DAN YAŞLANMA KARŞITI YEPYENİ BİR ÜRÜN DIVINE HARMONY CREAM

DENİZ VE ESANSİYEL YAĞIN BİRLEŞİMİ

Divine Harmony’ de, yaşlanma karşıtı iki içeriğin yenileme gücü mükemmel bir şekilde bir araya getirilir. Divine Harmony Cream bizi toprak, mersin çiçeği, ölmez otu ve misk kokuları ile saran Akdenizin temiz suları ile çevrili canlandırıcı Güzellik Adasını götürür. Kremin dokusu cilt gibi yumuşak ve incedir. Cilt hızla aktif içeriklerini emer.
Jania Rubens özü, ürün cilde temas ettiğinde cildi rahatlatır ve nemlendirir. Sonrasında ürün aktifleşir, kremden yumuşak yağ bir yapıya dönüşerek lipofil aktif içeriklerin cilt tarafından emilmesini sağlar,  özellikle Immortelle Millesimee, mersin çiçeği, ketencik, çuha ve hodan esansiyel yağları gibi.  Yüzdeki uyumun 3 öncüsü olan; mimik çizgilerini yumuşatır, yüzdeki dolgunluğu dengeler ve ışıltıyı arttırır.

DIVINE HARMONY CREAM 50 ML FİYAT: 631 TL
DIVINE HARMONY CREAM 50 ML REFILL FİYAT: 538 TL


DIVINE HARMONY SERUM
IMMORTELLE MILLÉSIMÉE’ NİN 5.000 MİKRO DAMLASI
Immortelle Millesimee 5.000 damlasını Jania Rubens ile zenginleştirilerek y
üz kontürü ve dolgunluğu üzerinde etkili su bazlı bir jel hayal edin.  Süper ince bir zarla kaplı özel üretim birbirinin benzeri ufacık kapsüllere konarak korunan aktif içeriklerin karışımını hayal edin.  Ve tüm bu özel içerikler ciltteki uyumu yeniden yaratmak ve cilde etki etmek için uygun zamanı bekliyorlar.  Laboratuarlarımız da Divine Harmony Serum’un her mikro damlası başka aktif içerikler ile de birleştirilir. Immortelle Millesimee esansiyel yağı ile birlikte mersin ketencik, çuha çiçeği ve hodan esansiyel yağlarıda içerir.

Ürünün her kullanımında deniz toprakla bütünleşir. Mikro damlalar ciltte en ufak iz bırakmadan dağılır. Jania Rubens ve Immortelle bir araya gelerek cilde karışır. Bu ince yapıdaki serumun aktif içerikleri ile beraber cilt tarafından emilir. En inatçı kırışıklıkları yumuşatıp, cilde gençlik dolgunluğunu kazandırarak parmak uçları ile yüzü bir heykel gibi yeniden şekillendirir.
 “Bu formül tam bir teknolojik devrimdir; özel üretilmiş 5.000 mikro damladan oluşur, yapısına baktığınızda önce su bazlı jel kıvamındadır sonrasında lipofil bir yapı kazanır. Yüksek oranda konsantredir, iki kat aktif içerik içerir.”
Benedicte Le Bis, Araştırma ve Geliştirme, Kalite Genel Müdürü

DIVINE HARMONY SERUM 30 ML FİYAT: 687 TL
DIVINE HARMONY SERUM 30 ML REFILL FIYAT: 583 TL


KORSIKA’NIN İKİ OLAĞANÜSTÜ İÇERİĞİNİN BİRLİKTELİĞİ
JANIA RUBENS & IMMORTELLE MILLÉSIMÉE…
JANIA  RUBENS
SONSUZA  KADAR YENİLENEN  KIRMIZI SU YOSUNU..

Jania, Latince Janus kelimesinden gelir. Janus- Roman mitolojisinde Cennet kapılarının bekçisi olan iki yüzlü Tanrı dır. “Rubens” ise kırmızı anlamına gelir. Jania Rubens aynı zamanda “Hayat Ağacı” demektir, bazı deniz canlıları için sığınak görevi görür. Jania Rubens, temiz denizlerde büyüyen Corallinaceae ailesine ait taşlaşmış bir yosundur.İçeriğinde deniz suyundan 20-40.000 daha fazla mineral bulundurur.Deniz suyundan elde ettiği kalsiyum ve karbon hidrojenini alarak hücre duvaralarını oluşturmak için kalsiyum kristallerine çevrimesi bu yosunun en büyük özelliğidir.Yosunun kalan en ufak parçası bu biyomineralleşme süreci sonucunda kendisini sonsuza kadar yeniler, tekrar ve tekrar doğar ve büyür.

IMMORTELLE  MILLÉSIMÉE  
SIRADIŞI BİR CİLT BAKIMI İÇİN ÖLMEZOTU ESANSİYEL YAĞI

Balagne bölgesi “Korsika Bahçeleri” olarak bilinir. 2001 yılında, buradaki makilerin kalbinde, adanın kokulu çalıları arasında L’OCCITANE  bu sıradışı bitkiyi keşfetti. Ölmezotu, adını bu bölgede yetişen, toplandığında bile solmayan, uzun ömürlü bitkilerden alır.  Latince adı “Helichrysum” olan bu çiçek “Altın Güneş” anlamını taşır. Altın güneş,  Korsika’nın olağanüstü güzellikteki altın renge sahip çiçeklerini anlatır.  Homeros’un Odysseia adlı eserinde, ölmezotunun kadınların güzelliği üzerinde etkisi anlatılır. Prenses Naussica Odysseus’u gemi kazasından kurtarır ve onu ölmezotunun iyileştirici ve gençleştirici özellikleri ile tedavi eder.

TOPRAK VE DENİZİN GÜNEŞLE BİRLİKTELİĞİ...

Fotosentezin gerçek mucizesi Jania Rubens yosunu ile Immortelle çiçekleri besleyici gün ışığını hapseder.   Her ikisi de benzer değişimler göstererek güneşin ısısı ve ışığıyla farklılaşırlar. Korsika’nın -Güzelliğin Adasının- ekosistemi bu vahşi çiçeğin ve kırmızı yosunların değerli moleküllerini aktive  ederek etkisini arttırır.  Jania Rubens- kırmızı yosun, korunaklı Revellata körfezinin sularında yavaş ve bir şekilde gün ışığından faydalanarak büyür.  Hiçbir zaman solmayan Ölmez otu çiçeği güneşin altın ışıklarını makiler arasından yansıtarak toprakta büyür.  İlk kez Divine Harmony cilt bakım ürünlerinin formüllerinde, nadir bulunan Jania Rubens özü ve Immortelle Millesime esansiyel yağı  birleştirilir. Makiler tarafından sarmalanan bitki ile ve Revelleta Körfezi’nin temiz sularında büyüyen bu içeriğin ortak yönü zamana karşı meydan okumalarıdır.

GÜZELLİK SONUÇLARI
TAMAMLAYICI ETKİLERİ KANITLANDI

Bu iki içerik bir araya geldiğinde sadece  klasik yaşlanma karşıtı etkilerinden değil yüzün dolgunluğu ve kontürü üzerindeki çoklu uyumdan(harmony) bahsediyor olmamız lazım. Müşterilerin cilt bakım beklentilerini karşılamak ve bu iki içeriğin olağanüstü etkilerini göz önünde bulundurarak L’OCCITANE araştırmacıları eşsiz bir değerlendirme yöntemi geliştirdi:

3 ADIMDA YAKLAŞIM...

Yüzümüzde,  dış güzellikle kalpteki güzellik bir araya gelir. Zaman içerisinde cildin görünümü değişir ve yıllar iz bırakır. Divine Harmony cildin yaşam enerjisini uyandırır ve canlandırır.  Harmony serisine ait cilt bakımı ile 3 adımda bütünsel bir güzellik elde edilir. L’Occitane Laboratuarları  ve cilt biyolojisi uzmanları yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini araştırır. Sonuç? Ciltteki uyum, birbirinden ayrılmayan 3 etkinin sonucunda  elde edilir.
CİLDİN RENK VE YAPI UYUMU - Ciltteki kusurları ve parlaklığı dengeler
İÇSEL UYUM - Uygulama şekli ile anında sağlıklı hissetme
YÜZ ÇEVRESİNDEKİ UYUM-Yüz çevresini ve  yoğunluğu dengeler

Sonucunda cilt berraklaşır ve sakinleşir...Bu özel içeriklerin özleri ciltte de sahip oldukları aynı etkiyi sunarlar.  Bu içeriklerden yaratılmış özel kompleks ile, L’OCCITANE ölmezotu serisinin yaşlanma karşıtı etkilerine karşı Fransa’da 6. Patent başvurusunda bulunmuştur.




*Basın Bültenidir

4 yorum:

  1. bu ölmez otu serisini çok merak ediyorum gerçekten göz kremini denemiştim ve harikaydı paraya kıyıp alacağım artık sanırım .-))

    YanıtlaSil
  2. L'Occitane'ın ürünlerini çook merak ediyorum ama fiyat olarak aştı kendini iyice :) Fakat yine de aklımda olsun; bu ara makyaj yerine cilt bakımına yatırım yapmayı tercih ediyorum zira :) Öperim!

    YanıtlaSil
  3. Yıllar geçiyor dikkat etmek gerek:)

    YanıtlaSil
  4. Loaccitane ürünlerini çok beğeniyorum ama cidden pahalılar. Yine de bir bütçe ayırmak iyi olabilir :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma