26 Ara 2016

MILANI BAKED BLUSH LUMINOSO REVİEW // MILANI ALLIK İNCELEMESİ

Bir Amerikan markası olan Milani, rengarenk kozmetiklere altın renkli ambalajların kattığı şık görünüm ile ülkemizde satışının başlamasını en çok istediğim markaların başında geliyor.Allık ve farları hem çekici görünümleri hemde uygun fiyatları ile her zaman istek listemin başındalar.Bu yazıda bahsedeceğim Milani Baked Allık'ta uzun süredir edinmek istediğim ürün olup yurt dışı alışveriş listemin en başındaydı ki geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde yılbaşı hediyesi olarak benim oldu.
Milani Baked Blush Review Luminoso
Milani'nin fırınlanmış allık olarak geçen Baked serisinin en popüler rengi olan Luminoso hafif mercana kaçan bir şeftali tonuna sahip ve bence sahip olduğu popülerliği sonuna kadar hak ediyor.Elime geçmeden önce pek çok görselini inceleyip cildimde belli olup olmayacağı konusunda tereddüt yaşamıştım ancak kullandığımda oldukça pigmentli,buğday (medium)cilt tonumla gayet uyumlu olan bir allıkla karşılaştım.
Fırçaya alırken hafifçe tozutsada tek dokunuşla rengini vermesi ve uygulanan bölgedeki aydınlık görüntüsü ile kısa sürede severek kullandıklarım arasına girdi.
Şeftali tonu allık arayışında olanların Luminoso'yu en az benim kadar seveceklerini düşünüyorum.
Milani Baked Blush Review Luminoso

Milani Baked Blush Review Luminoso

 Milani Baked serisi allıklar 3,5 gr ürün içeriyorlar.Pigmentasyonlarına bakılırsa çok uzun bir süre bitmeyeceği görüşündeyim.Ayrıca Milani vegan olup hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka oluşuyla da artı puan kazanıyor.
Milani Baked Blush Review Luminoso

Milani Baked Blush Review Luminoso
Bulduğum ilk fırsatta diğer renklerinden de edinmek istediğim Milani allıklar daha önce de belirttiğim gibi ülkemizde satılmıyorlar.Sizde benim gibi markanın ürünlerini merak ediyor ve denemek istiyorsanız bir yurt dışı seyahatinizde edinebilir ya da instagram'da satış yapan hesaplara göz atabilirsiniz.Bu noktada ben defalarca sorunsuz alışveriş yaptığım @pelliniofficial sayfasına göz atmanızı öneririm.


Siz Milani Luminoso rengi hakkında neler düşünüyorsunuz,bu seriden daha önce deneyip memnun kaldığınız farklı renkler varsa önerilerinize açığım.

18 yorum:

  1. pelliniofficial bende takip ediyorum. henüz alışveriş yapmadım fakat sanırım alışveriş zamanım gelmiş. :) güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. sizi blogumda görmek beni mutlu eder. Umarım gelip bir göz atarsınız sizin yorumlarınız bana yol gösterecektir. :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar yumuşak bir tonu var, çok hoş görünüyor Filizcim :) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir rengi varmış....

    YanıtlaSil
  4. Çok tatli bir rengi var 😊

    YanıtlaSil
  5. rengi çok tatlı tam benlik :)!

    YanıtlaSil
  6. Bende kullanıyordum milani'den bir allık çok güzel gerçekten ama yanaklarımdaki doğal kızarıklık sebebi ile :( allık süremiyorum daha da kızartıyor beni :D Bu arada blogumdaki yılbaşı çekilişime katılmanızı çok isterim bekliyorum :*

    YanıtlaSil
  7. Milani ürünlerini çok merak ediyorum keşke ülkemize gelse zaten ambalajlarının albenisi merak ettirmeye yetiyor.:)

    YanıtlaSil
  8. güzel günlerde kullanın, harika bir renk

    YanıtlaSil
  9. Rengi harika 👌🏻👌🏻 Güle güle kullan 😊 Ben de böyle bulamadığım ürünler için Pelin'i tercih ediyorum 😊

    YanıtlaSil
  10. Zamanında cherryculture.com dan çok ürününü almıştım. İnanılmaz uygun fiyatları vardı. Site tekrar açılır belki :))

    YanıtlaSil
  11. Yıllardır Arzu nesnem bu allık! Bu yazıyı aşırı kıskanarak okuyabilirdim ama allahtan Amerika'daki arkadaşım bana da aldı ve Ocak sonuna doğru bende olacak yaşasııın!!! Güle güle kullan şekerim, öperim!

    YanıtlaSil
  12. Bende çok beğendim günlük kullanabilceğim bir renk teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  13. Cok fazla allik kullanmasam da zaman zaman yeni alliklar satin alip deneyimleyip elimden cikariyorum ama 2 yildir Milani Luminoso hic elimden cikarmayi dusunmedigim demirbaslarimdan oldu guzel gunlerde kullanin <3

    YanıtlaSil
  14. Bu allığı uzun süredir merak ediyorum :) Rengi de çok güzel... Güle güle kullan canım, sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
  15. Rengi ve yapısı çok güzel.. Daha evvel denemedim ancak almayı düşünüyorum şuandan itibaren.Çünkü bu tarz bir yapı ülkemizdeki ürünlerde pek göremedim.Ya mat ya da fazla ışıltılı oluyorlar..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma