14 Eyl 2016

Saçlarınızın Sağlığı Vücut Sağlığınız Kadar Önemlidir

Çoğumuzun dış görüntüsünü önemsediğini biliyoruz. Herkes bir şekilde giydiği kıyafete, ayakkabısına para harcıyor. Makyaj yapıyor, şık olmaya ve iyi görünmeye dikkat ediyor. Kadınlar, saç dökülmesini erkekler kadar çok yoğun yaşamasa da saçlarının sağlıklı olmasını önemsiyorlar. Fakat boya ve perma sonrası işlem görmüş saçların eskisi gibi sağlıklı olması için uygun ürünleri kullanmak gerekiyor. Erkeklerin çoğunda da saç dökülmesi problemi var ve yaş ilerledikçe de saçlarını kaybetme riski taşıyorlar. Erkeklerin de saçlarını kaybetmeden önce gerekli önlemleri alması gerekiyor.
Bioxcin firması olarak, saç dökülmesini önlemek için şampuanlar, saç bakım yağları ve serumları olarak çeşitli ürünleri geliştirdik. Kadınlara özel olarak üretilen Bioxcin Femina serisi, özellikle hamilelik sonrası kadınların saç problemlerine yönelik çözümleriyle fark yaratmaktadır. Ürün çeşitliliği ile de farklı kullanıcıların tercih ettiği bir firma olarak, ürünlerimizi daha da faydalı hale getirmek için gerekli çalışmaları yapmaya devam etmekteyiz. Bayan kullanıcılara yönelik Bioxcin Femina serisinde, yıpranmış saçlar, hamilelik sonrası, yağlı saçlar, kuru/normal saçlar gibi dört çeşit saç tipi için ürün bulunduğu gibi saç dökülmesine karşı da saç kremi ve bakım yağı da ürün grubumuzda bulunmaktadır.

Erkek kullanıcıların da kullandığı, Bioxcin Quantum serisi normal/kuru saçlar, hassas saçlar, yağlı saçlar, saç dökülmesini ve kepeği önleyen dört çeşit şampuanı ile kadınlara olduğu kadar erkeklere de saç problemlerinde yardımcı olmaktadır. Saç bakım serumlarımız da saç dökülmesine karşı yoğun bakım sağlar. Bioxcin Forte, bitkisel özellikli üçlü serum şeklindedir. Bioxcin Quantum, Bio Activ Serum 15’li serumdan oluşur ve saçların daha kalın ve gür görünmesini içeriğindeki Bio activ peptides ile sağlar. Aynı zamanda saç tellerini besleyerek, saç dökülmesine karşı saçı güçlendirerek onarır. Saç yağı serimizde, Bioxcin Genesis bitkisel yağ ile saçlarınızın dökülmesini önlersiniz. Bioxcin Forte sprey ise saçlarınızın canlı ve parlak görünmesini sağlar. Dilerseniz satış hattımızda bulunan bitkisel sabun ile de saçlarınızın dökülmesini önlediğiniz gibi daha sağlıklı olmasını da sağlayabilirsiniz. Saçlarınızın sağlığı bizim için önemlidir.

3 yorum:

  1. Ben bu yaz yağını kullanıp çok çok beğenmiştim Bioxcin'in. Elimdekiler azalırsa hayatımın bir döneminde, yeniden almayı düşünebilirim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. aslında bu dönem kullansam iyi olur bunu saçlarım biraz fazla dökülüyor mevsimsel herhalde...

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü arastirayim. Benim tieoitten dolayi çok az saçim kaldi maalesef.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma