5 Eyl 2016

FLORMAR BACK TO SCHOOL KOLEKSİYON İNCELEMESİ

Flormar son koleksiyonu Back to School ile okul dönemine renk katmaya hazırlanıyor.
Mavinin gücünden ilham alan ekose desenli ambalajları,kalem şeklindeki rujları ile dikkat çeken koleksiyonda genç ciltler için bakım ürünleri ile doğal görünümlü makyaj için yardımcı renkli kozmetik ürünleri bulunuyor.

Lise ya da üniversite yıllarınızı hatırlayın.En çok kullandığınız ürününüz neydi?

Ben birazcık düşündüğümde aklıma ilk gelen ürünlerim renkli lipbalm'larım ve şeffaf maskaram oldu.Flormar bu konuda gençlerin nabzını iyi tutmuş ve pek çoğumuzun okul döneminde yaşadığı sorunlar ve ihtiyaç duyduğu ürünlere çözüm getiren ürünlere koleksiyonda yer vermiş.Solgun görünen bir cilt, aniden çıkıveren bir sivilceniz varsa belki de yardımcınız bu yazıda..Flormar Ürünleri
Koleksiyon ürünlerini kullanarak çok makyajlı görünmeden cildinize canlılık katmanız mümkün.
Şimdi gelin seride bulunan ürünlere ve işlevlerine hepbirlikte göz atalım.

Son dönemlerin en popüler ürünleri arasında yer alan BB kremler koleksiyonun öne çıkan ürünleri arasında.
Flormar Back to School BB Krem
 Tek adımda cilt tonunu eşitlemeyi,cildi nemlendirip korumayı vaad eden BB Krem'lerden Blur Effect cildi rahatlatma,pürüzsüz ve mat bir görünüm kazandırma amacını Karma ve yağlı ciltlerin seveceği SPF 30  içeren bu krem benim görüşüme göre uygulama esnasında daha kıvamlı ve pudramsı bir sonuç bırakıyor.
Anti-Blemish BB Krem ise aynı görünen yapısına rağmen cilt üzerinde daha kolay dağılıyor ve diğerinden daha parlak bir bitiş sağlıyor.Sivilce karşıtı BB cildi yumuşatıp nemlendirirken cildi koruyor ve fazla yağı kontrol altına almayı vaad ediyor.
Her iki BB krem'de cilt rengini iyi eşitlerken lekeleri kapatmada diğer BB kremler gibi yetersiz kalıyor.Yüzünüzde koyu renkli lekeleriniz varsa sorunlu bölgelere kapatıcı uyguladıktan sonra BB kreminizi sürmenizi öneririm.
Flormar Back to School BB Krem
Solda Blur Effect sağda Anti-Blemish BB Krem
Flormar Back to School Sivilce Jeli
 Flawless Anti-Blemish Treatment Gel Cream serinin bir diğer dikkat çeken ürünü.Yağsız formülüyle cilt kusurlarını engellemeyi vaad eden bu kremi henüz yüzümde denemedim ancak makyaj bazlarının kadifemsi bitişine sahip bir ürün olduğunu şimdiden söyleyebilirim.
Flormar Back to School Transparan Maskara
 Kirpiklere yumuşak ve doğal bir görünümle tarayıp şekil veren şeffaf maskara ile uzunluk vaad eden Volume Essantials Maskara yine her genç kızın çantasında olması gereken ürünlerden.Özellikle makyaj yapmadan bakımlı görünen kirpikler için Transparan maskaraya göz atabilirsiniz.
Flormar Back to School Lip Balm


Koleksiyonun son renkli kozmetik ürünleri birbirinden hafif yapılı Lip Tint ve Lipbalmlar.İlk denediğim Match BB Lip Balm(en sağdaki)yumuşacık yapısı,kolay sürülmesi,bol nem verip parlak görünmesiyle çok beğendiğim bir ürün oldu.Üstelik çok hoş koktuğunu da unutmadan söylemeliyim.Sheer yapılı rujları sevenler bence bu balm'a mutlaka göz atmalılar.
Flormar Back to School Cilt Bakım Ürünleri
  Cilt Bakımı için Anti-Blemish özellikli bir temizleme jeli ile tonik bulunuyor.Cildi kurutmadan,tahriş etmeden temizleyen jel yapılı ürün elde köpürtüldükten sonra yüze uygulanarak kullanılıyor.Renksiz,mor renkli partiküller içeren jel,ilk etapta karma cildimi vaad ettiği gibi kurutmadan temizleyebildi.Sonraki etkiler için daha sonra yazımı editleyeceğimi söylerken jelin bol parfümlü olduğunu,bu konuda hassasiyeti olanların almadan önce mutlaka koklamalarını öneririm.
Taze koleksiyon ile ilgili benim ilk görüşlerim şimdilik bunlardı.Ürünleri denedikçe kimisini bu yazı içinde editleyeceğim kimisine ayrı yazılar planlayacağım.Merak ettiğiniz ürünler için önümüzdeki günlerdeki yazıları takip etmenizi öneririm.

Flormar Back to School Koleksiyonu'nu mağazalarda ve Flormar Web Sitesi 'nde bulabilirsiniz.

Siz bu koleksiyon hakkında neler düşünüyorsunuz,ürünler arasında en çok dikkatinizi çekenler hangileri?

52 yorum:

  1. Flormar'ın koleksiyon hızına yetişemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende aynı şekilde.Ne güzel ki sürekli yenilik var ;)

      Sil
  2. Etkileyici görünüyor, seri hem ambalajıyla hem de ürün yelpazesiyle hafif ve fresh bir yapıya sahip anlaşılan özellikle kirpik bakımı ve lip balm denilince günlük makyajda ağıra kaçmadan bakımlı görünme şansı geliyor aklıma. BB kremlerde aynı şekilde hafif makyaj seven ama cilt tonunu eşitlemek isteyenler için güzel bir seçenek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel özetlemişsiniz.BB krem ve Lip Balm ikilisiyle istesekte ağır bir makyaj çıkmaz.Özellikle genç ciltlerin güzelliğine tazelik katılır bu ürünlerle...

      Sil
  3. Filiz'cim, koleksiyonun neşeli ambalajları senin fotoğraflarınla birleşince görseller muhteşem olmuş! Ellerine sağlık! Ben de lisede şeffaf maskara-lip balm ikilisiyle yaşardım. Şeffaf maskarayı yeniden görmek gülümsetti beni. Açıkçası Flormar tam olarak hedefe yönelik iş yapmış. Jelle ilgili yorumlarımız aynı, seveceğimi düşünmemiştim; ama sevdim! Treatment Gel'i ise lokal olarak kullanmayı düşündüm ben; ve hatta kendini bu ara ergen sanan cildimin pırtlattığı bir kaç sivilce üzerinde deniyorum hafta sonundan beri, içeriğini de beğendiğimden sürekli alacağım bir ürün olabilir (Flormar üretimden kaldırmazsa). BB kremleri genel olarak beğendim, doğal bitişleri ve benim gibi kuru ciltlerde bile ağırlık yapmadan ve kurumadan duruşları güzel. Blur Effect çok lekeli ya da sivilceli olmayan ciltler için süper hatta. Çok hoşuma gitti. Diğeri ise tam genç kız makyajı için. Benim koleksiyondaki favorilerim kesinlikle Blur Effect BB, Treatment Gel ve dudak ürünlerinin hepsi oldu :) Özellikle, hiç okul rengi olmasa da, o Mulberry'ye bayıldım! Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım çok teşekkür ederim.Treatment jeli bende sivilce üstünde denemeyi planlıyorum canım.Zaten sivilce karşıtı içerik varsa başka yerde kullanmak doğru olmaz sanırım.
      BB kremler için henüz tam bir tercih yapmamakla birlikte cildime daha iyi oturduğu için Anti-Blemish daha önde gibi.
      Lipbalm ve tintleri de yeni yeni deniyorum ve günlük kullanım için şimdiden bir tanesini çok sevdim bile.Sende güle güle,mutlulukla kullan canım:)

      Sil
  4. Şeffaf maskara benim de o yıllar favorimdi ürünler ve ambalajlari çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeffaf maskarasız bir okul dönemi düşünülemez sanırım.Anıları tekrar canlandırdık bu koleksiyon sayesinde ;)

      Sil
  5. Bu koleksiyon tasarım açısından çok şeker... Lisede makyaj yapmak diye bir kavramım bile yoktu. Şimdi okullarda bile izin veriliyor sanırım. Ağır fondötenler yerine genç kızların, böyle hafif yapılı ürünlere yönelmesi daha iyi... Ellerinize sağlık... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilerde saç boyamaya,kalıp gibi fondöten ve bolca maskara'ya karışan okullar azınlıkta sanırım.Bizim dönemde yapmak istesek kapıdan döndürürlerdi.Bende sadece şeffaf maskara kullandığımı hatırlıyorum okula giderken :)

      Sil
  6. Tasarım çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekose detayı ve kalem tasarımlı rujlara bayıldım bende :)

      Sil
  7. transparan maskara candı o Zaman'lar :))

    YanıtlaSil
  8. Tonik ve koyu renk olan ruja bayıldım, paketlemesi için bile satın alabilirim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende dudağımdaki görünümünü çok merak ediyorum o rujun ;)

      Sil
  9. şirin bir koleksiyonmuş :-))

    YanıtlaSil
  10. Gerek ambalajları, gerekse hitap ettiği yaş aralığına ciddi anlamda uygun bir seri hazırlamış Flormar, çok beğendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın İlknur'cum tıpkı dediğin gibi gençler çok sevecek bu koleksiyonu ;)

      Sil
  11. bence genç kızlar çok şanslı ne tatlı bi seri ya :)

    YanıtlaSil
  12. Ambalaj renkleri içimi açtı :)

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten lise öğrencileri için çok uygun ürünler.Sadece bordo yerine daha nude bir ruj rengi olabilirmiş gibi geldi.Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet olabilirdi tabi ancak onda da benim gibi sonbahar deyince aklına bordo tonları düşenleri gözettiler sanırım ;)

      Sil
  14. Jel kremini ve BB kremlerini çok merak ediyorum açıkçası, yazılarınızı bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta biraz daha deneyip detaylıca yazacağım ;)

      Sil
  15. Koleksiyonun ambalajlarının albenisi <3 Başta lipbalm değil ruj olarak düşünmüştüm, swatchları görünce şaşırmıştım, okuyunca farkettim =)
    Tonik ve yüz temizleme jelinin yazılarını bekliyor olacağım, güzel günlerde kullan.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke bende senin gibi düşünmüştüm ancak sonra iki Liptint birde Lipbalm olduğunu gördüm.Lip Balm'da hafif yapılı bir ruj gibi aslında.Hemen sür-çık bir ürün...

      Sil
  16. Vaooovv kız kardeşlerimiz için çok güzel bir seri çıkmış ne güzel, fiyatlarda uygunsa on numara vallahi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar 'ın genel fiyat politikası içinde olduklarını düşünüyorum. :)

      Sil
  17. Ben en çok blur efektli bb kremi merak ettim burun bölgemde gözeneklerim çok açık ne yazık ki. Çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu bir ön tanıtım oldu.Detaylı yazılarda önümüzdeki günlerde gelecek :)

      Sil
  18. Tasarım ve ambalajı çok şık. Görseller de harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Görselleri bende çok beğendim ;)

      Sil
  19. Flormar cidden aşıyor artık kendini, bu kadar hızlı koleksiyon çıkarmalarına hayranım :) Bu koleksiyonda cıvıl cıvıl adının hakkını veriyor tam olarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten epeyce sık koleksiyon çıkıyor bu ara.Geçen seferki koleksiyon olan Flash'tan az ürün aldığıma nasıl pişmanım anlatamam...

      Sil
  20. tasarımları çok albenili duruyor, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  21. Kesinlikle denemek istediğim bir seri çünkü yaşıma uygun :)) Ambalajları da harika olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım denediğinde memnun kalırsın Çağla'cım ...

      Sil
  22. Flormar son zamanlarda piyasanın nabzını güzel yakalıyor. Hakkını vermek gerek :) Lipbalm/tint'ler değilde Treatment gel favorim olacak gibi :) Harika fotoğraflar yine elinize sağlık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Kesinlikle haklısınız.Özellikle koleksiyonlar bir hayli dikkat çekiyor bu ara...

      Sil
  23. ambalajlar çok hoş üniversite yıllarımda sadece göz altım için hep balsam alırdım şimdi bakıyorum renk cumbusu bb kremler çıkmış ambalajlarıda güzel tabi alerji yapmamasıda lazımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O dönemden bu döneme marka çok geliştirdi kendini.Mutlaka detaylıca bir göz atın derim...

      Sil
  24. Yzü yıkama jelini her gün mü kullanıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük kullanım için uygun bir ürün.Ben deneyim sürecinde kullanıp sonra başka bir ürüne geçtim...

      Sil
  25. Merhaba. Benim bir sorum olacak. 8. Sınıfa geçeceğim ve yüzümde istemediğim lekeler var. Bu seriyi tamamen almayı düşünüyorum. İçinde bulunan BB kremlerden sık olmamak şartı ile kullanırsam bir sorun olur mu?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma