23 Kas 2015

Kleopatra Blogger Buluşması ile Biricit'in 4.Yılını Kutladık

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da yaşadığım dönemden beri yazılarını severek takip ettiğim Yasemin'in Kleopatra Blogger Event'ine katıldım.
Taksim Konak Hotel'in Bergama salonunda gerçekleştirilen etkinlikte 12 Blogger arkadaşımla birlikte keyifli bir gün geçirip yeni deneyimler yaşarken Yasemin'in blog yazarlığının dördüncü yılını da kutlamış olduk.
Sevgili Yasemin Kleopatra konseptli saç ve makyajı ile İroni elbisesi içinde çok şık görünüyordu

Konak Otel yetkilileri bizler için ayrılmış olan salonda rahat edebilmemiz için her şeyi yaptılar.Göstermiş oldukları ilgi ve özenden dolayı kendilerine çok teşekkürler.

Salona ilk girenlerden biri olarak masaları rahatça inceleme ve fotoğraf çekme şansı buldum.El emeği ürünlerle birlikte birkaç sponsor hediyemiz masalarımıza yerleştirilmişti.
İsimlerimizin yazılı olduğu taçlar ve kolonyalarımız Renk-Yaka Parti Organizasyonu tarafından hazırlanmış.Kendilerine çok teşekkürler.
Günün en güzel sürprizlerinden biri ise instagram hesabımdan alınarak hazırlanan Sosyopix kartları oldu.Sevgili Yasemin fotoğrafları hesabımdan seçmiş,Sosyopix baskılayıp göndermiş.
Ben kartlarımı buzdolabına asarak değerlendireceğim ama bu kartlar daha fazla sayıda hazırlanarak değişik şekillerde duvara yapıştırılarak kullanılıyor.
İçinden  minik kağıtlara yazılmış mesajlar çıkan Forfun  Cookie Kurabiyeleri,Özlem Sabun'un kelebek figürlü kokulu taşı,Kokulu Sabun ve Taş' ait gül şekilli sabunlar,@fulayinsevimlidukkani'na ait sevimli mi sevimli aynalar, masalarımıza renk katan detaylar arasındaydı.
Her etkinlikte olduğu gibi buluşmaya katılıp ürünler hakkında bilgi veren,yeniliklerden bizleri haberdar eden firma yetkilileri de aramızdaydı.

TATLIMO
Tatlımo müdürü Mahmut ATAR diğer ertkinliklerimizde olduğu gibi bu etkinlikte de bizi yalnız bırakmadı.Çikolata kaplı meyve ve kurabiyeleriyle güne lezzet kattı.Yanında çekilişle verilmek üzere getirdiği kocaman sepetlerden birinin talihlisi ben olunca Tatlımo keyfimiz hafta boyu devam etti.

REVOX
Revox'tan Gamze hanım bizlerle birlikte olarak saçları yumuşatarak kırılmalarını önleyen yeni ürünleri Revox Saç Kremi'nden bahsetti.Saç dökülmelerini önleyen ve saç uzamasını hızlandıran Revox'un yenilikçi ürünleri saçlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak gibi görünüyor.


REDİST
Yeni tanıştığımız bir diğer marka Redist oldu.Redist yetkilisi Hüseyin Bey'den markayı dinleyerek bilgiler aldık.Ürünleri birebir inceleme fırsatı bulduk.
Yurt içi ve yurt dışında uzun süren labaratuvar çalışmaları sonucu üretilen Redist ürünleri kadınların cilt ve saç yapısına uygun olarak üretiliyor.
Redist Beuty&Care kadınların güzelliği için doğadan esinlenilen içeriklerle hazırlanmış ve sadece kuaför salonlarında satışa sunulmuş.Redist ürünleri ile ilgili detaylı yazım gelene dek buradan ürünleri inceleyebilirsiniz.

ODAK PARFÜMERİ
Dünya markalarını tüketiciyle buluşturan Odak Parfümeri'den Ömer Bey bizleri kendi markaları olan Ziyba ile  ile tanıştırdı.Ziyba parfümlerin en dikkat çeken yönü kalıcılıkları ve 100 ml ambalaja rağmen uygun sayılacak fiyatları...

MİNVAL YAYINLARI
Dünyanın her yerinde yaşayan insanların sevinçlerini,mutluluklarını,üzüntülerini,umutlarını,aşklarını ve daha pek çok yönüyle insanı anlatan Minval Yayınları'ndan  Nesibe hanım bizler için birbirinden güzel kitaplar getirmiş.Benim şansıma Tolga Aydoğan'ın kaleminden dökülen bir Ankara romanı olan ''Yabancı'' çıktı.Eski bir Ankara'lı olarak keyifle okuyacağım.

DR EA
Dr EA yetkilisi Ayak Kokusu Önleyici Serum hakkında bilgi verdi.Gözenekleri tıkamadan ve terlemeyi engellemeden kokuyu azaltmaya yardımcı serum ayak kokusu yaşayanların sorununa çare olabilir gibi gözüküyor.

Ve etkinlikten kareler....


Yapılan firma lansmanları sonrasında kendi aramızda keyifli sohbetler ederek günü bitirdik.Başta bu güzel etkinliği planlayıp organize eden blog yazarı arkadaşım Yasemin'e,bizleri ağırlayan Taksim Konak Otel'e ve sponsor firmalara çok teşekkür ederim.

Yakında burada bahsedemediğim diğer sponsorları anlatacağım yazımda görüşmek üzere.





15 yorum:

  1. Her şey harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel geçmiş. bayıldım.
    http://bahareli.blogspot.com.tr/
    takipteyim

    YanıtlaSil
  3. Etkinliği çok beğendim fotoğraflarda çok güzel olmuş :) Emeği geçenlere teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Kitap hediyesi ne güzelmiş. Bu tür etkinliklerde pek olmuyor sanırım...

    YanıtlaSil
  5. her şey çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir etkinlik olmuş :)) Ankara'da olmak vardı :))

    YanıtlaSil
  7. Harika bir gün geçirmişsiniz.

    YanıtlaSil
  8. canım geldiğin için ben çok teşekkür ederim :) yüreğine sağlık, hep beraber nice yıllarımızı kutlayacağız insallah
    sevgiler tatlım öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  9. Bence de çok güzel bir gündü çok keyifli geçti sohbet harikaydı :))

    YanıtlaSil
  10. güzel ve keyifli geçtiği yüzlerinizden belli:))

    YanıtlaSil
  11. Yakından takip ettim. Harika bir gündü. Emeği geçenleri tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir gündü beraber olmak güzeldi.

    YanıtlaSil
  13. Ne sahane etkınlık olmus tebrık ederım

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma