14 Ara 2014

#yaseminkokuluevent etkinlik sponsorları 2.bölüm/kozmetik

Geçtiğimiz haftalarda Blog yazarları olarak Grillo'da harika bir gün geçirmiş ve sonrasında birbirinden değerli sponsor hediyeleri ile eve dönmüştük.

Bu yazımda Sevgili Yasemin'in #yaseminkokuluevent'inin kozmetik konulu son bölümünü paylaşmak istiyorum.Bir önceki yazımda yer verdiğim sponsorlara Ana sayfa'dan ulaşabilirsiniz.

Güzellik ve bakım ağırlıklı yazı yazan biri olarak yeni markalar mutluluk kaynağı oluyor.Bu etkinlik sayesinde yeni markalar tanıma ve sevdiğim markaların yeni ürünlerini deneme olanağı buldum.
Şimdi bu markalara kısa kısa göz atalım.

BARGELLO

1950 yılında Ankara'da Geleneksel Türk Kolonyası üretimi ile işe başlayan firma bugün doksanın üstündeki satış noktasıyla pek çok kategorideki kokuyu bizlerle buluşturuyor.
Bargello Ihlamur Kolonyası,Parfüm ve Dekoratif Oda Parfümünü bizlerle paylaşmış.Oda parfümü salonumda hoş kokular yaymaya başladı bile...
Bargello'ya ürünleriyle tanışma fırsatı verdikleri için teşekkürler.

 SPLAT
Profesyonel ağız bakım markası Splat'ın diş macunlarını ilk kez deneyeceğim.Splat markasında her ürün belirli bir probleme maksimum etki edecek şekilde geliştirilmiş.Bana gönderilen siyah renkli Blackwood diş macunu,maksimum ferah nefes sağlaması ve dişlerin doğal beyazlığına kavuşması için formüle edilmiş.Deneyimim yakında blogta olacak.

PROZİNC
Prozinc saç dökülmesini dört ayda %46 azaltmayı vaad eden Prozinc Plus Şampuan ve Losyon ile birlikte diğer ürünlerinin deneme boylarını paylaşmış.Şampuan ve Losyonu eşim diğerlerinide çocuklar ve ben deneyip bizim için en uygun Prozinc'e karar vereceğiz.Teşekkürler Prozinc!


BEBAK
Bebak daha öncede severek kullandığım temizleyici jel ve tonikten oluşan paketini göndermiş.Bebak ürünleri günden güne gelişiyor ve kozmetik severlerin beğenisini kazanıyor.Teşekkürler Bebak!

HC HAIR CARE OVEX
Kalın telli ve işlem görmüş saçlarımı yumuşatıp yola getirebilen tek saç bakım kremi olan Ovex için teşekkürler HC Hair Care!

A&G KOZMETİK
A&G Kozmetiğin bizim için göndermiş olduğu paketten harika bir ambalaja sahip olan Miss77 Işıltılı Vücut Losyonu ve DAX markasına ait çeşit çeşit testerlar çıktı.Vücut losyonu incecik ışıtısıyla çok hoş duruyor.Teşekkürler A&G Kozmetik!


DERMOKİL
Maskelerini severek kullandığım Dermokil nemlendirici krem ve kil maskesinden oluşan avantaj paketini paylaşmış.Kilden gelen güzellikler için teşekkürler Dermokil!

COSMED

Deren Kimya bünyesindeki Ege Teknoloji Kimya’nın bir markası olan COSMED, cinsiyet ya da yaş farkı olmaksızın herkese bir çözüm sunan; etkisi kanıtlanmış ürünleriyle sadece eczanelerde satılıyor .COSMED ürünleri baştan ayağa yenilenme fırsatı veriyor.

Cosmed'e Day-To-Day temizleme jeli,El Kremi ve içinde Day-To-Day temizleme sütü,saç kremi ve yaşlanma karşıtı jel krem bulunan numune paketi için teşekkürler.

RITUEL DE BEAUTE
Günlük hayatta karşılaşacağımız uygunsuz durumlarla mücadele etmemize yardımcı olan Pratik Rituel de Beauté çözümleri uygun fiyata, uygunsuz durumları lehinize çeviriyor.
Nefes almaya yardımcı burun bantları ve özel günler için ısıtıcı bant merakla denenecekler...

FARMAKO-Alessandro
Farmako ,El,ayak ve tırnak bakımında bir dünya markası olan Alessandro'nun Deodorantlı ayak jeli,oje ve kırılmalara karşı tırnak sertleştirici ürünlerini bizlerle buluşturdu.

DERMADOLİN
Cerodolin su ve yağ bazlı losyon,Ceradolin Şampuan,Seranem Vücut Bakım Şampuanı ve Saç şampuanı numuneleri için Dermodolin'e teşekkürler.

CLEAR TÜRKİYE
Kepeğe karşı etkiki Bitkisel Sentez şampuan ve Saç Kremi için teşekkürler Clear Türkiye!
 REXONA
Rexona Deodorant için Rexona Türkiye'ye teşekkürler.

NOTE KOZMETİK
Note Kozmetik fondöten ve ojesini denemiz için göndermiş.Note ojelerin yapılarını zaten çok seviyorum.Fondöteni ise elime geçtiğinden beri kullanıyorum ve yazısını yazmak için biraz gün ışığı bekliyorum.Teşekkürler Note Kozmetik!

ORKİDE HAREKETİ
Orkide hareketi ile tanışmak #yaseminkokuluevent sayesinde oldu.İştak kabartan Organic Shop Scrub keyifle denenecek.Teşekkürler Orkide Hareketi!

ESSENCE 
Etkinlikte iki kişiye çekilişle verilen Essence ürünlerinden birinin talihlisi ben oldum.Paket içeriğinde çok merak ettiğim ürünler vardı.Teşekkürler Essence !
Event sponsorları yazıma burada son verirken tüm sponsor firmalara ve Sevgili Yasemin'e çok teşekkür ederim.Ürünler denendikçe blogta ve sosyal medya hesaplarımda objektif bir şekilde yer alacak.

İlk yazı Note Fondöten için beklemede kalın.

Sevgiler

6 yorum:

  1. Fondoten için yorum bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. bütün ürünlere bayıldım ben hele cosmed'leri hemen sıraya aldım herhalde yılbaşı ertesi denemeye başlarım hepsini diyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende İrem'cim.Güle güle kullanalım hepsini :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma