2 Ara 2014

AVON BIG AND DARING MASKARA İLE HERKESİ BÜYÜLEYEN BAKIŞLARA SAHİP OLUN!


Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından AVON, kolajen içeren özel formülü sayesinde kirpiklere 9 kata kadar* hacim vererek dolgunlaştıran ve güçlendiren, özel fırçası sayesinde cesur ve büyüleyici bakışlara sahip olmanızı sağlayan Big & Daring Maskara’yı sunuyor.
Big & Daring Maskara’nın reklamlarında ise markanın yüzü olan Irina Shayk rol alıyor.
AVON, kadınların güzelliğine güzellik katmayı sürdürüyor. Cesur kadınların tercihi yeni AVON Big & Daring Maskara, kirpiklere 9 kat* daha fazla hacim verirken, kolajen etkisiyle kirpikleri besliyor ve güçlendiriyor.

Big & Daring Maskara, özel fırçası ve kremsi formülü ile kirpikleri tek tek ayırarak topaklanmayı önlüyor, görkemli kirpikler ile büyüleyici bakışlar yaratıyor. Üstelik 24 saat boyunca kalıcı özelliği ile yeniden uygulama da gerektirmiyor. Kirpikler en doğal halleriyle hacimli ve kıvrık gözüküyor.

Big & Daring Maskara’nın siyah, koyu kahverengi ve lacivert renkleri bulunuyor.
Dolgun kirpikler, cesur bakışlar

Big & Daring Maskara ile kirpikler hacim kazanıyor, göz makyajı AVON Supershock Eyeliner ile tamamlanıyor. Hızlı ve kolay uygulanan suya dayanıklı Supershock Eyeliner, özel formülü sayesinde akmıyor ve bulaşmıyor. Uzun süre kalıcı Supershock Eyeliner, daha ışıltılı gözler yaratıyor.

AVON Big & Daring Maskaranın, kampanya fiyatı, 12,95 TL.
AVON Supershock Eyeliner Jel Göz Kalemi, kampanya fiyatı,32 TL.

*Maskara Hacim Testi

*Basın Bültenidir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma