15 Eki 2014

Gratıs Indırım Alışverışı

Kişisel bakım marketi Gratis'in Bayram öncesinde başlayan indirimleri,farklı ürün ve markalarla devam etti.Bayram indirimlerinde şurada anlattığım alışverişi yapmıştım ki sırasıyla Wet'n Wild ve Real Techniques ürünlerine yapılan indirimden faydalanarak merak ettiğim diğer ürünleri de aldım.
Real Techniques Starter Set: Göz makyajı için beş fırça içeren set indirimle 38,35'e geldi.Bu yazıyı yazana dek dört tanesini çeşitli amaçlarla kullandım bile.Detaylı yazısı yakında gelecek.
Expert Face ve Blush Brush fırçaları aldıktan sonra Stippling Brush'ı alıp almamakta kararsız kalmıştım.Görünüm olarak MAC 187'nin küçüğü gibi görünse de diğer fırçaya göre kılları daha tok görünüyor.187 fırçayı seven nadir kişilerden olarak bu fırçayı da seveceğimi düşünüyorum.İndirimli fiyatı 20.70 TL.
Benri Koyu Renk Ojeler için Aseton:Bu asetonu denediğimden beri evdeki diğer asetonlara elim gitmez oldu.Koyu renk ojeleri hızlıca temizliyor.Fazlasıyla memnun olduğum asetonu bittikçe alıyorum.Ne kadara aldığımı hatırlamıyorum ama indirimsiz fiyatı bile oldukça uygundu. 
Jahnsons Baby Şampuan: Kremli şampuan denenmek için kızlara alındı.

Wet'n Wild Farlar: Markanın daha önce iki adet üçlü farını almıştım.Yazısını buradan okuyabilirsiniz.Bu kez Silent Treament ve Walking on Eggshells adlı farlarını aldım.İkisi de  doğal renkler içeren işlevsel farlar ve yakında tüm yönleriyle blogta olacaklar.
Son olarak Essence'nin kiss me,freddy adlı buz mavisi ojesini çok beğenerek aldım.Essence koleksiyonunun pek çok ürünü bize gelmese de farklı mağazalarda daha önce görmediğim ojelere rastlayabiliyorum.Ojenin fiyatı 2,90

Ben bir indirim defterini böyle kapattım.Şimdi aklımda Bayram tatilinde çokça arayıp bulamadığım Essence Aquatix koleksiyonu var.
Yepyeni ürünler ve rengarenk başka bir yazıda görüşmek üzere.
♥Sevgiler♥

10 yorum:

  1. Hepsi harikaymış tatlım güle güle kullan, ben de stipplingi indirimde kapmıştım, essence ojede ve wnw farlarda özellikle e335 de gözüm kaldı, :)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Stippling'ten umarım memnun kalırım.Essence oje'yi çok beğenerek aldım ,denk gelirsen bir göz at derim :)

      Sil
  2. özledik tatlım nerelerdesin??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım kızın ödeviydi bayramdı derken sürekli bir şeyler çıktı.Kendimi toparlamaya çalışıyorum bakalım ;)

      Sil
  3. RT fırçalar çok uyguna gelmiş. Bu arada ben de Mac 187`yi seviyorum ama bu fırçadan hiç hoşlanmadım, çok sert geldi bana. 1-2 defa kullandım ve kenarda kaldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle göz fırçaları için karlı bir alışveriş diyebiliriz.Stippling'i henüz denemedim ama MAC'in yumuşaklığında olmadığı kesin :)

      Sil
  4. Güzel günlerde inşallah:) fırçalar süper, E335 far da tam benlik renkler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Silent Treament'ın methini o kadar çok duydum ki indirimde kaçırmak istemedim :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma