10 Eki 2014

Farmasi Dr.C.Tuna Aynısefa Yağı Kremi

Günün yazısı Calendula Oil-Aynısefa yağı kremi üzerine olacak.Krem geçtiğimiz haftalarda firma tarafından çok cici bir sunumla gönderilmişti.Bende o günden beri deneyerek ürün hakkında fikir sahibi oldum.Şimdi ürün özelliklerini ve krem hakkımdaki düşüncelerimi paylaşma zamanı.
110 ml ürüne sahip ambalajda gelen krem, Alternatif tıpta adı sıkça geçen Aynısefa yağı içeriyor.Aynısefa yağı neymiş,ne işe yararmış diye nette araştırdığımda yara tedavisi ve doku onarımı başta olmak üzere pek çok alanda kullanılan meşhur bir bitkisel yağ olduğunu öğrendim.

Balsam kıvamındaki sarı renkli krem el ısısıyla kolayca uygulanabiliyor.Güzel bir kokuya sahip ve bu koku sürdükten sonra rahatsız eden kokulardan değil.
Aynısefa yağı kremi cildin tamamında kullanılabileceği belirtilen bir ürün olmasına rağmen ben yapısını yağlı buldum ve zaten yağ dengesini korumakta zorlandığım yüzümde denemedim.
Benim kullanım alanım eller,nem çorabıyla birlikte ayaklar,tırnak dipleri,diz ve dirsekler gibi fazlaca kurumaya müsait olan bölgeler oldu.

Belirttiğim tüm bölgelerde kullanımından memnun kaldım.Yumuşatma konusunda başarılı ancak emilim süresi kremi sür-çık bir krem olmaktan uzaklaştırıyor.Sürüldüğü yerde bıraktığı parlak görüntüden rahatsız olmamak için geceleri kullanmak daha uygun oluyor.

Aynısefa yağı kremi'nin marka tarafından belirtilen bir çok faydası var.Bunlardan nem verme,kurumayı engelleme işlevine katılsamda bebeklerde kullanımını uygun bulmuyor ve önermiyorum.


Aynısefa yağı kremi içinde paraben bulunmuyor.İçerik listesinin kabarık olmaması güzel ancak belirtilen bir kaç bileşenin çok masum olduğunu söyleyemeyeceğim.

İçerik takıntınız yoksa,cilt kuruluğunun yoğun olduğu bölgeler için kreme göz atabilirsiniz.

 Ürün fiyat bilgisi ve markanın diğer ürünlerini içeren Farmasi katalogunu buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler


2 yorum:

  1. http://deepoftheocean.blogspot.com.tr/2014/10/uzun-zamandan-sonra-ilk-mim.html
    mimlendin. :)

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederiz. Sevgiler.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma