28 Eki 2014

AVON ANEW HYDRO-ADVANCE NEMLENDİRİCİ SERİSİYLE CİLDİNİZ RUH EŞİNİ BULDU!

Yıllardır aradığınız nemlendirici, yeni AVON Anew Hydro-Advance serisinde yer alıyor. ANEW’in üstün cilt bakım teknolojisiyle geliştirilen AVON Anew Hydro-Advance serisinde yaşınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun aradığınız nemlendiriciyi artık bulacaksınız.
Zengin bir formüle sahip olan nemlendirici ile cilt doğal nem dengesini koruyor, daha sağlıklı, ışıltılı ve güzel bir görünüm kazanıyor.
Dünyanın en önemli Ar-Ge merkezlerini bünyesinde bulunduran ve binlerce uzmanı ile cilt bakımında birçok yeni teknolojinin sahibi olan AVON’un Anew serisi büyüyor. Yeni AVON Anew Hydro-Advance, cilde anında etki ediyor, gün boyu süren derinlemesine nemlendirme sağlıyor. AVON Anew Hydro-Advance’in kuru ciltler ve normal & karma ciltler için iki ayrı çeşidi bulunuyor.
AVON Anew Hydro-Advance kuru ciltler için: Hafif dokulu hızla emilen formülü içerisindeki omega yağları ile cildi gün boyu nemlendiriyor, besliyor*, sağlıklı görünümünü ve ışıltısını cilde geri kazandırıyor. Nutri-3X Omega Kompleks teknolojisi sayesinde doğal nem bariyeri hasar gören kuru ciltleri hem besliyor hem de nemlendiriyor. Cildin savunma yapısını onarmaya yardım ediyor.
AVON Anew Hydro-Advance normal ve karma ciltler için: Hydra-Power teknolojisi ile cildi yüzeyden nemlendiren nemlendiricilerin aksine, suyun cilde hapsedilmesini sağlayarak, cildin nem dengesini düzenliyor, cilt daha nemli, yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünüyor. Ayrıca SPF15 ile etkili koruma sagliyor.  


Yeni! AVON ANEW Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem, kuru ciltler için, 50 ml, kampanya fiyatı 18,95 TL.
Yeni! AVON ANEW Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15, normal & karma ciltler için, 50 ml, kampanya fiyatı 18,95 TL.

*Tüketici çalışması sonuçları.

*Basın Bültenidir

1 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma