11 Tem 2014

Kiehl's Ankara Mağaza Açılışı ve İlk İzlenimlerim

Ankara tarafından uzun zamandır beklenen Kiehl's geçtiğimiz ay Armada AVM'de açıldı.Açılış günü özel etkinlik için Ankaralı Bloggerlar olarak Kiehl's mağazasına ilk ziyaretimizi yaptık.Darısı Kiehl's olamayan illerin başına :)

Kiehl's 160 yıl önce New York'ta özgün bir eczane olarak kurulmuş.Yıllar içinde kimi zaman  sahip değiştiren kimi zaman da babadan oğula geçen markaya kişilerin ve yılların katkısı büyük olmuş.Şimdilerde kaliteli içerikleri yüksek teknoloji ile işleyen,ürünlerindeki bitkisel içeriklerle adından söz ettiren bir marka haline gelmiş.

Mağaza girişinde bizi tüm canlılığı ve güler yüzüyle Naz Hanım karşıladı.Kendisi etkinlik boyunca bizimle titizlikle ilgilendi.Aşağıda bir blogger arkadaşın çektiği fotoğrafta toplanma ve tanışma anımız objektife yansımış.Herkesin çekimden habersiz olduğu bu fotoğrafı çok sevdim.

Önce bir mağaza turu yaptık ve merak ettiğim ürünlerin bazılarını deneme şansı buldum.Bazıları ise günün yoğunluğundan dolayı gözümden kaçarak bir sonraki ziyaretime kaldı.
Mügelubic kamerasından Nihan,Gülsen ve ben :)
Kiehl's markasının  en popüler ürünlerini ve nasıl kullanılacakları Kiehl's ürün danışmanından dinledik.
Fotoğrafta Kiehl's denince akla gelen ilk ürünlerden Midnight Recovery Concentrate (Gece Bakım İksiri) tanıtılıyor.Merak ettiğim ürünlerin başında gelen bu serumu yeni denemeye başladım.Cildimin verdiği tepkiye göre tam boyunu almayı planlıyorum.

Kiehls mağazalarında bir ürünü almadan önce cildinizle ilgili olarak şikayetçi olduğunuz sorunlar dinleniyor, cilt analizi yapılıyor ve cildin ihtiyacına uygun ürünler belirleniyor.Bu şekilde üründen fayda görüp memnun kalma olasılığımız artıyor.

Kiehl's  hem kadın hem erkekler için özel ürünler sunuyor.Mağazada erkeklere özel ürünlerin bulunduğu ayrı bir bölüm bile var.

Alışveriş yapma şartı olmadan merak ettiğiniz ürünlerin numuneleri istediğiniz anda ellerinde varsa mutlaka size veriliyor.Naz hanım bize de merak ettiğimiz ürünleri sorarak Kiehl's ürünlerini cildimizde deneyimleme fırsatı verdi.Yaz mevsimiyle birlikte kullandığım ürün sayısına sınırlama getirsemde sonbaharla birlikte kil maskesi başta olmak üzere merak ettiğim diğer ürünleri almak üzere Kiehls'te olacağım.

Bu güzel tanışma için Kiehl's Türkiye'ye çok teşekkür ederken sizin favori Kiehl's ürününüzü duymak isterim.



7 yorum:

  1. Merhaba, bilgilendirici yazınız için çok teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı, yazınızda Kiehl's'in hayvanlar üzerinde test yapmadığını belirtmişsiniz. Bildiğim kadarıyla Kiehl's L'Oreal grubunda yer almakta ve aynı zamanda PETA'nin test yapan ve yapmayan şirketler listelerinde "hayvanlar üzerinde test yapan" şirketler listesinde yer almaktadır. Test yapmadığı bilgisini nasıl edindiniz acaba? Zira test yapmıyorsa koşa koşa mağazaya gitmek isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor Balkon Merhaba! Kiehls benim için çok yeni bir marka.Daha önceki etkinliklerde Kiehl's görevlilerin verdiği bilgi markanın hayvanlar üzerinde kesinlikle test yapmadığı şeklindeydi.Ancak belirttiğiniz gibi Marka Loreal bünyesinde ve bu durum politikalarına nasıl yansıyor bilemiyorum.
      Konu ile ilgili yetkililere mail attım ancak henüz bir cevap alamadım.Bu sebeple yazımdaki test ile ilgili ibareyi kaldırdım.Sağlıklı bilgi elime ulaştığında buraya tekrar ekleyeceğim.Sevgiler :)

      Sil
  2. Ankara'ya açılması iyi oldu, çok merak eden vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet böyle bir markanın Ankara'ya gelmesi çok iyi oldu :)

      Sil
  3. Mmmm ilk fırsatta mutlaka gitmek gerek . :)
    Tam bana göre bir mağaza gibi geliyor. Hadi bakalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle göz atmalısın canım.Fiyatları da hiç fena değil :)

      Sil
  4. Mutlaka göz atmalısın canım.Fiyatları da hiç fena değil :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma