1 Tem 2014

Oriflame The One Colour Unlimited Ruj : Eternity Rosewood

Oriflame bir süre önce The One adlı yeni bir makyaj serisi çıkarmış ve bu seriden bazı ürünleri denememiz için bize göndererek çok güzel bir jest yapmıştı.
The One Maskara ve Krem far'ı şu yazımda anlatmıştım.Bugün ise elime geçtiğinden beri çantamdan eksik etmediğim The One Ruj'dan bahsetmek istiyorum.
 Oriflame ürünlerini uzun yıllardır kullanan biri olarak The One rujları başarılı bulduğumu söyleyebilirim.Daha önce benzer ambalaja sahip olan Power Shine rujların pek çok rengini almış,ışıltılı ruj hevesim geçip bir de koku takıntım başlayınca kullanmaz olmuştum.The One rujlar ambalaj olarak Power Shine serisine benziyorlar ancak bu serinin plastik ambalajları çok daha kaliteli olmuş.Kullandıkça ambalajın dışındaki yazılar silinmedi.Açıp kapama mekanizması ise çok daha sağlam olmuş.
Rujun yapısına gelince oldukça yumuşak ve kolay sürülebilir buldum.Kokusu hafif ve asla rahatsız edici değil.İçinde minik simler var ancak dudakta hemen hemen hiç belli olmuyor.Kalıcılık için orta halli diyebilirim.Çok çabuk silinip gitmesede bir şey yiyip içince etkisi, zayıflıyor.Renge gelince pek çok kişinin sevebileceği bir şeftali-pembe arası bir tona sahip.Her mevsim kullanılabilecek bu ruju kullandığımda kim görse beğendi.
Taşınma telaşım biter bitmez diğer renklerinden de almayı planlıyorum.
The One serisinden ruj alacaksanız Temmuz kataloğunda 12.90 fiyatla satılan Rosewood Eternity'e göz atabilirsiniz.Kuşkusuz benim kadar seveceksiniz :)

The One serisi rujlardan deneyip memnun kaldığınız başka rujlar varsa yorum olarak bırakabilirsiniz.
Sevgiler

2 yorum:

  1. Aynı tonu bana da geldi canım ben de hemen deneyim blogumda yazmıştım, gerçekten de çantamdan hiç ama hiç eksik etmiyorum, günlük kurtarıcım, hem var hem yok gibi ama inanılmaz güzel bir duruşu var:)
    Bence de gayet başarılı... güle güle kullan
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel anlatmışsın.Sende güle güle kullan.İlk fırsatta senin yazınada göz atmak isterim :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma