31 Tem 2014

Deneyimlenecek Yepyeni Ürünler

Bugün tatil öncesi elime geçen Dermoeczanem paketimdeki ürünlerden bahsetmek istiyorum.Tatil için evden ayrılırken ürünlerin pek çoğu kozmetik çantamdaki yerini aldı.Önümüzdeki günlerde yorumlanmayı bekleyen ürünler nelermiş bir göz atalım.

Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ: Istek listemin ön sıralarında olan Nuxe Işıltılı Kuru Yağ ile sonunda tanışabildim.
Yüz,saç ve cilt için güzellik iksiri olarak tanımlanan ışıltılı yağ Nuxe markasının en popüler ürünü ve dünyada her 9 saniyede 1 adet satılmaktaymış.Tatil boyunca güneşten etkilenen cildimi rahatlatlatmanın yanında ince ışıltılarıyla gece-gündüz severek kullandığım bir ürün oldu.Işıltılı Kuru Yağı tüm yönleriyle yakında blogta okuyabileceksiniz.

Avene Termal Su: Seyahat boyu olan termal su boyutunun küçük olması nedeniyle çantamda hiç yer kaplamadı.Sıcaktan şikayetçi oldukça yüzümde ve kollarımda kullanıyorum.Cildi ferahlatan,gerginliğini alan yapısını ve sprey başlığını oldukça başarılı buluyorum.

Avene Autobronzant Hydratant(Güneşsiz bronzlaştırıcı): Avene gün geçtikçe daha çok ilgimi çeken bir marka olmaya başladı.Daha önce hiç güneşsiz bronzlaştırıcı kullanmamış biri olarak ilk deneyeceğim ürün Avene markasına ait olacak.Tatil dönüşü bronzluğu korumak ve ne yaparsam yapayım bronzlaştıramadığım kol içlerim için kullanmayı planlıyorum.
Klorane Duş Jeli: Kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygun baharat kokulu duş jelinin cildi kurutmadan temizleyip nemlendirme vaadi var.Benim aradığım ciltten kolayca arınma özelliğine de sahipse uzun süre anlaşmamız mümkün olabilir.
Pupa Lipgloss ve Asansörlü Göz Kalemi :Pupa bir İtalyan markası.Daha önce YKM gibi mağazalarda rastladığım markaya ulaşmak  eskisi kadar kolay değil.Bu sebeple online satın almak iyi bir seçenek.Yazın ruhuna uygun göz kalemi ve gloss'u denemek için eve dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Ürünlerin detaylı yazıları önümüzdeki günlerde blogta yer almaya başlayacak.Sizinde merak ettiğiniz ürünler varsa Dermoeczanem sayfalarına göz atabilir,öncelikli okumak istediğiniz ürünleri yorum olarak yazabilirsiniz.

Sevgiler

7 yorum:

  1. Hepsini iyi günlerde kullanın ^.^

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini tatlim, cok güzel görünüyorlar :) Avene benimde cok begendigim bir marka, genelde fransiz markalarini severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Her ne kadar sevmek istemesemde bende fransız markalarını seviyorum :)

      Sil
  3. Teşekkürler canım.Tatil dönüşü yapmaya çalışacağım :)

    YanıtlaSil
  4. Hepisni güzel günlerde kullan. Pupa ürünleriyle ilgili yazını ve Klorance yi okumak için bekliyorum=)
    Avene çok severek kullandığım bir dermokozmetik marka!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Yazılar en kısa zamanda blogta olacak.Öperim :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma