2 Tem 2014

Bloggerlarla Hoşgeldin Yaz Etkinliği/Bölüm 2

15 Haziran Günü Ebru Gürhan Tuncer ve Sibel Erzincan'ın birlikte organize ettikleri harika bir Blogger buluşmasına katılmış,açık hava ve arkadaş sohbetlerinin doyasıya tadını çıkarmıştık.Etkinlik ile ilgili detayları ve etkinlik günü bizimle olan firmalardan bazılarını geçtiğimiz günlerde yazmıştım.Buradan etkinlikle ilgili yazımın ilk bölümünü okuyabilirsiniz.

Bugün etkinliğe destek veren sponsorları paylaşmak,bu vesileyle kendilerine teşekkür etmek istiyorum.

Etkinlik günü  Purple&Purple'a ait Yaz temalı resim çerçevesinin içinde bol bol poz verdik.Çerçevenin arkasında gülümseyen yüzler eksik olmadı.
Saçlarımıza taktığımız çiçek taçlar ortamın havasını değiştirdi ve gün boyu kendimizi iyi hissetmemize yardımcı oldu.Taçlarımız ve masalardaki keçe ayraçlar Keçece Tasarım/Toka Perisi'ne ait.El emeği göz nuru ürünleri için kendilerine teşekkür ediyorum.
Annekaz kamerasından;
Kelebek figürlü ayraç ile birbirimizi hemen bulduk :)
Arnica etkinlik için Merlin Dikey Süpürge göndermiş.Elektrikle çalışan bu süpürge inanılmaz güçlü ve beni sık sık elektrikli süpürge açma derdinden kurtardı.Alerji sorunumdan dolayı mutlaka Hepa Filtreli süpürgeleri kullanmak zorundayım.Bu sebeple bu süpürgede Hepa Filtre bulunması benim için artı bir özellik oldu.


Söke Un Ruşeym İlaveli Un Karışımı ve 7 Tahıllı Un Karışımı göndermiş.Beni evde ekmek yapımına cesaretlendirdiği için Söke Un'a sonsuz teşekkürler.

Havuç Tohumu Yağı;Betakarotence çok zengin olan Havuç Tohumu Yağı A, B, C, E ve F vitaminlerince zengin olup, Sarkan ciltte ve güneş yanıklarında kullanılıyormuş.Teşekkürler Başak Organik !

Bu süslü kavanoz için sayfalarında kaybolduğum   Kavanoz Dipli Dünya'ya teşekkürler.Mutlaka yanına arkadaşları alınacak :)
Tozlu Giyim'in yazın en kurtarıcı ürünlerinden olan Pembe şapkası kızlar tarafından paylaşılamadı.Abla'nın yokluğundan istifade eden minik şapka'yı ele geçirdi.
Paseksan Şeker Hamuru ve kalıpları ile kurabiyelerimizin üstünü süslemeyi planlıyoruz.Pasta ve Kurabiye ile ilgili Her türlü ekipmana Paseksan sayfasından ulaşabilirsiniz.

NSC Klinik'ten çekilişle ücretsiz cilt bakımı kazandım.Bebekform ise bir önceki yazımda bahsettiğim güzel defterlerinin yanında %10 indirim çeki tanımlamış.
Namet ise etkinliğe birer Lezzet Kutusu göndermiş.Ürünlerin hepsini severek tükettik.Teşekkürler Namet !
Bu güzel gömlek Ceren'e çok yakışacak.Teşekkürler Zeyland!
Doğadan Büyülü Bohça çaylarını deneme fırsatı bulamamıştım.Bu mis kokulu çay için Doğadan Çay'a teşekkürler.
Mekan Sponsorumuz Scarpetta etkinlik günü gösterdikleri yoğun ilgiyle kalmamış denememiz için ev makarnalarını bizimle paylaşmış.Çok teşekkürler.
Elite Natural meyve püresi ve Organik meyve suları göndermiş.Püreleri henüz denemedim ama Meyve Suları çok başarılıydı.

Otacı Bitki Özlü Şampuan.Argan Şampuan ve Argan El Kremi numuneleri göndermiş.Yavaş yavaş denenmeye başladılar.
Şık kupaları ve lezzetli kahveleri için Kocatepe Kahve Evi'ne teşekkürler.
Baby Corner çeşitli bebek ürünlerini çok hoş sunumlarla satışa sunan bir marka.Örneğin soldaki sevimli pakette bir bebek body'si var.Bebeğiniz için seçimler yapabileceğiniz gibi bebek hediyesi  amacıyla rahatlıkla tercih edilebilir.
Bioderma Sebium All Correcteur yine çekilişle kazandığım bir hediyeydi.Cildime uygun ve hemen denemeye başlayabileceğim bir ürün olması beni çok sevindirdi.Ürün için Bioderma Türkiye'
ye teşekkürler.
 Lifting uygulaması ve Hydrocare Serum numunesi için Teşekkürler Harangvölgyi !Yeni duyduğum marka hakkında meraklandım ve biraz araştırma yapacağım.
Elma rendesi Bebek House'den.Teşekkürler :)
 Organik Bebek şampuanı için teşekkürler Flourish Organik !
HC Hair Care Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi bir süredir kullandığım ve yakında blogta paylaşacağım ürünlerden.
Bu güzel kuş ise o gün etkinlikte birlikte olduğumuz Sibel'in Hobi Dünyası blogunun sahibesi Sibel Hanım'ın bizlere hediyesi.Rafımda yerini alan zarif hediyesi için teşekkür edip  hobi bloguna göz atmanızı öneriyorum.
Ayrıca;
Danışmanlık hizmeti için Markör Ajans'a,Bembeyaz gülleri için Ege Çiçekçiliğe ve Leziz kurabiyeleri için Patile'ye teşekkürler.
Sponsor ürünlerine burda son verirken Sibel Hanım ve Ebru'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.
Ürünler denendikçe blogta yerlerini alacaklar.



6 yorum:

  1. Bioderma sebıum al correctiur yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha kullanayım hemen yazacağım canım :)

      Sil
  2. Cok güzel kareler, güle güle kullan hepsinide :)

    YanıtlaSil
  3. Yine kızın ve sen çok hoş görünüyorsun canım o kavanoza da bayıldım :)) güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Kavanoza bende bayıldım.Öpüyorum seni :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma