7 Mar 2014

Giovanni Şampuan ve Saç Kremi

Hazır indirim varken bu ayın bitenlerinde de yer alacak olan Giovanni Şampuan ve Saç Kremine yer vermemek olmazdı.Değişik bloglarda beğenenli beğenmeyenli yorumlarını okuduktan sonra Giovanni  Smooth As Silk serisinin şampuan ve saç kremini aldım.
Bu seri İşlem görmüş saçlar için olduğundan kullanmadan önce epeyce meraklandım.



Yazıma markanın sevdiğim özelliklerinden başlayıp,ürünün sevdiğim/sevmediğim özelliklerine  doğru bir geçiş yapacağım.

Öncelikle içeriği temiz bir şampuan.Paraben,sülfat gibi zararlı kimyasallar içermiyor.Vegan bir ürün ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Organik sertifikalı bu ürünü diğer şampunlara göre içimiz daha rahat alabiliyoruz.
Benim almış olduğum İşlem görmüş saçlar için/Yoğun nemlendirici şampuana gelince;

Hafif,narenciye kokusunu çok sevdim.

Köpürmesi aynı sınıftaki şampuanlara göre oldukça başarılı.

Asıl beklentim olan saçlarımı yumuşatma,uçuşan saçları sakinleştirme ve daha pürüzsüz bir saç hayalimi ise hiç mi hiç gerçekleştirmedi.Aksine biraz daha zor taranan ve kirlenme hızı artmış bir saça sahip oldum.(Saçlarımın kalın telli ve röfleli olduğunu belirtmek isterim)

Saç kremine gelince ne yazıkki onunda beklentimi karşılayan bir ürün olmadığını söyleyebilirim.Bol miktarda kullanmama rağmen yumuşatma etkisi çok çok azdı.
Saçımı yıkayıp kremledikten sonra henüz ıslakken bile gıcır gıcır,kaygan olmayan bir saç elde ettim.



Giovanni'nin farklı amaçlara hizmet eden pek çok farklı çeşidi var.Deneyimim sonunda ben Smooth As Silk serisinden memnun kalmadım ama gelecekte belki diğer serilerini deneyebilirim.

Sizde bu ürünleri merak ediyorsanız seyahat boylarını alıp deneyebilir ya da indirim dönemlerinde uygun fiyata alabilirsiniz.

Sizin sevdiğiniz /Sevmediğiniz Giovanni hangisi ?

22 yorum:

  1. bu sampuandan memnun kalan pek yok sanırım.. okudugum yorumlar hep olumsuz yonde.
    ben bu markanın 2 Chic Ultra Sleek Saç Bakım Serisini kullanıyorum cok memnunum, oneririm..
    burada yazmıstım yorumlarımı:
    http://lifewithhk.blogspot.com.tr/2013/12/giovanni-2-chic-ultra-sleek-sac-bakm.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalanlarada rastladım ama kalmayanların sayısıda bir hayli fazla.Diğer serileri ile ilgili meraktayım.Yazını okuyacağım mutlaka :)

      Sil
  2. benim saçlarım ince telli o yüzden çok güzel yapıyor yumuşacık bir his bırakıyor :) hele ki düzleştirirsem harika oluyor :) sarı saçlar için olanı deneybilirsiniz o da çok güzeldi ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce telli saçlar zaten yumuşak olduğundan iyi geliyor olabilir.Memnun kalmanıza çok sevindim :)

      Sil
    2. :) :) teşekkürler, büyük ihtimal, ben yağlandırmasından korkmuştum ama hiç yağlandırmadı da

      Sil
  3. Vegan bir ürün olduğunu bilmiyordum :) çok sevindim şampuan bulduğuma ama bir yandan da üzüldüm çünkü benimde saçlarımın özellikle uçlara gidildikçe kuru ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım içeriği hiç fena olmayan bir ürün.Deneme boyunu alıp denemeni öneririm :)))

      Sil
  4. Kelebeğim...İlk defa benimle aynı fikirde olan birine rastlıyorum. Ben de büyük bir hevesle alıp kullanmaya başladım ama 2 kere kullanabildim ve sonrasında tahammül edemedim. Banyodan sonra saçlarımı açamadım bile..yün yapağı görüntüsü oldu..Hiç sevmedim maalesef..Sonuç olarak, kalın telli ve kuru saçlara hiç mi hiç uygun değil bence...Hele senin o muhteşem saçlarını mahvfetmene hiç gönlüm razı değil, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim güzel mi güzel yorumun için !!! Yapmaya çalışırken bozmak olmak benim için bu deneyim.Yinede bitirene dek kullandım.Çok öperim :)

      Sil
  5. Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Resmen vaat ettiklerini yerine getirmemeye yemin etmiş gibi. :) Bende birde senin yazdıklarına ekstra olarak kepek yaptı maalesef :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen dediğin gibi.Bende kepeğe yol açmadı ama saçlarımın çabuk kirlenmesi ve sertleşmesi yetti de arttı :/

      Sil
  6. Ben bu şampuanı sevenlerdenim, sanırım ince telli saçlara daha uygun. Ben de saçlarımda gölge olduğu ve çok kuruduğu dönemde kullandım ve saç kremi kullanmadan bile çok yumuşak ve bakımlı saçlara sahip oldum :) Sanırım ince telli saçların seveceği, kalın telli saçların uzak durması gereken bir ürün olmuş. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım senin yorumunu ilk yayınladığında okumuştum canım.Evet dediğin gibi görünüyor ama bu kadar farklı sonuç vermesi çok ilginç gerçekten :)

      Sil
  7. Ben tea tree kullanıyorum ve seviyorum. 2 chic argan ve keratinli fön öncesi spreyini seviyorum. Yine 2 chic avakadolu saç maskesi ve serumunu severek kullanıyorum. Saçların kuruysa 2 chic serisine göz at. Özellikle avakadolu olan saç kremini ve maskesini deneyebilirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok iyi oldu yorumun.Hangisini alsam derdinden kurtuldum sayende.Saç boylarım vee uçları kuru ama dipleri öyle değil ne yazık ki.Fön öncesi spreyi bende meraktayım.Son aldığım Gliss spreyi hiç kullanamıyorum çünkü :/

      Sil
  8. ben bu şampuanı seviyorum özellikle brezilya serisi var o çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmiş olmana sevindim.Brezilya serisine göz atacağım bir ara :)

      Sil
  9. Benim de saçlarım kalın telli ve boyalı, birebir aynı yorumu yapardım ben de bu şampuan ve saç kremi için. İçeriğinin temiz olması ve bu tarz ürünlere kıyasla fiyatının daha uygun olması sebebiyle almaktan pek de vazgeçmediğim bir ürün aynı zamanda. Giovanni'nin bir-iki serisini daha denedim ama yine en iyisi buydu bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde diğer serilerini merak etme sebebim aynı canım.Hem uygun fiyatlı hemde organik sertifikalı :)

      Sil
  10. Merhabalar,
    Kozmetik blogları için şablon çekilişim var beklerim ;)
    Amigurumi Aşkına Şablon Çekilişi

    YanıtlaSil
  11. http://dreamsbabexo.blogspot.com.tr/ lütfen takip edip destek olun teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. farklı bır şampuan denemek ıstıyordum bende bugunde gratıs indirimi var acaba gıovannı denesem mı dedım ama benım de saçlarım kuru ve kalın tellı şu an almaktan vazgeçtım:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma