28 Mar 2014

Darphin StimulSkinPlus Lansmanı

Bir kaç hafta önce Sevgili Işıl Tural'dan StimulSkinPlus Lansmanı için harika bir davet aldık.Işıl Hanım'ın Cilt Bakımı ve Darphin hakkındaki bilgilerinden faydalanmak için Arjantin caddesindeki Cafemiz'de bir araya geldik.
Etkinliğe katılan bloglar benim için sürpriz oldu.Hoş bir sohbet ve Cafemiz'in lezzetleri eşliğinde hem birbirimizi tanıdık hemde Darphin StimulSkinPlus Serisini tanıyıp cilt bakım tüyoları aldık.


#StimulSkinPlus : Yaşlanmanın tüm belirtilerine karşı etkili seri -

Dünyaca ünlü ve kalitesi kanıtlanmış markanın StimulSkinPlus Anti-Aging serisi her gün biraz daha yaş alan cildimizin güzelliğini muhafaza etmek ve olgunlaşmaya başlayan cildin ihtiyaçlarını karşılamada önemli rol üstleniyor.

İçeriğinde Pierre Darphin tarafından keşfedilen ve 50 yılı aşan bir süredir cilt bakımında kullanılan Sea Emerald bitkisi #SeaEmerald™ kolajen üretimini destekleyerek çizgilenmeyi yavaşlatır ve daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar.


Sea Emerald;Anti Aging içerik;

Filipinler deniz yatağında keşfedilen,nadir bulunan yeşil renkli bir bitkidir.İnkalar tarafından kullanılan,Kleopatra'nında favorilerinden olan bu bitki bir uyumluluk sembolü.Fransız geleneklerine göre 40 yıllık evliliği temsil eder.


Etkinlik sırasında biz Işıl Hanım'a merak ettiğimiz soruları sorduk.O da bize değerli bilgiler verdi.
Değinilen önemli noktalardan biri Anti-Aging ürünleri kullanmaya ne zaman başlamamız gerektiğiydi.
Pek çok kişi cildinde ilk çizgilenmeleri gördükten sonra Anti-Aging arayışına girip ürün kullanmaya başlıyor.Yerleşmiş çizgilerle mücadele etmek hiç kolay olmadığından problemler kendini göstermeden bu ürünleri kullanmaya başlamamız gerektiğini bir kez daha hatırladık.Zira önemli olan cildin yaşlanmasının önüne geçmek.Çizgilerin hiç oluşmamasını sağlamak.


Diğer bir soru ise genç yaşta serum kullanmanın ciltte alışkanlığa yol açıp açmayacağıydı.Buna aldığımız cevap ise Darphin ürünlerinin doğal içeriyle güvenle kullanışabileceği,ciltte alışkanlık yapma gibi bir durumun söz konusu olmadığıydı.

                                        Nihanla Makyaj Blogunun sahibesi Nihan'ın kamerasından...

StimulSkinPlus serisinde 

Yeni #StimulskinPlus serisi The Reshaping Divine Serum, the Multi-Corrective Divine Cream(normalden kuruya dönük ciltler) Multi-Corrective Divine Cream (kurudan çok kuruya dönük ciltler) ile kırışıklıklarınızla savaşmak için tasarlanmış.

Ben Reshaping  Divine Serumu bir süredir kullanıyorum ve bitmesine yakın sonuçları paylaşacağım.
Darphin markasında her cilt tipine her yaşa özel ürün serilerinden kendinize uygun olan seçimi yapabilirsiniz.

Cildiniz için olumlu bir adım atıp güvenilir ürünler kullanmak istiyorsanız Darphin ürünlerine göz atmanızı öneririm.

 Verdikleri bilgiler ve bu güzel gün için Işıl Tural'a sonsuz teşekkürler....

5 yorum:

  1. Orada olmayı isterdim ama malum çağrılmadığım için gelemedim sınırlı ki,şileri çağırmışlar anladığım kadarıyla. Ne güzel buluşmuşsunuz gene yaa ,orada güzel gülüşlü bir kelebek var görüyorum,her zamanki çok zarif <3 , mucukkkxxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimde son bir kaç gün kala haberim oldu.Hatta etkinlik formatından bile haberim yoktu.Kişiye özel bir lansman değildi.Ulaşabildiklerine ulaşmışlar.Bir sonraki gelişlerinde sende katılırsın inşallah.Bu arada güzel sözcüklerinle çok mutlu ettin yine beni :)

      Sil
  2. Cok guzel bir etkinlik olmus! Cekimlerinizi de begendim İ
    http://fashionsbit.blogspot.com.tr
    http://instagram.com/fashionsbit#

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma