25 Eyl 2013

Yves Rocher Nemlendirici Günlük El Bakım Kremi Yorumları

En çok ihtiyaç duyduğumuz,bir çoğumuzun çantasından eksik etmediği el kremlerine oldukça ilgim var. Farklı markaların el kremlerini denemeyi çok seviyorum.Özellikle de güzel kokulu ve çok yoğun olmayan kremleri seviyorum.
 Son indirimlerden birinde Yves Rocher Günlük El Bakım Kremi oldukça uygun bir fiyata karşıma çıkınca alarak denemek istedim.
Yves Rocher Günlük El Bakım Kremi, yatıştırıcı, koruyucu ve yapılandırıcı özelliğe sahip Organik Arnika içeren formüle sahip ve paraben içermiyor.

Oldukça yoğun bir yapısı var.Elime sıktığımda kıvamlı yapısı yüzünden çok hızlı olmasada beklentimden daha iyi emiliyor.

Sabah ve akşamları havanın iyice soğuduğu şu günlerde uzun süre nemlilik için gün içinde ihtiyaç duydukça uyguluyorum.

Yves Rocher ürünlerinin bazılarında bulunan bitkisel koku bu kremde de mevcut.Bu kokuyu gerçekten sevemiyorum ancak sürüldükten bir süre sonra hissedilmez oluyor.


Yoğun yapılı,bol nem veren el kremi arayışındaysanız Yves Rocher mağazalarında ürünü deneyebilir, şimdilerde 32.90 olan fiyatıyla sahip olabilirsiniz.

Siz bu kremi daha önce kullandınız mı, favori el kreminiz hangisi ?



Sosyal Medya Hesaplarım













6 yorum:

  1. Çok seviyorum bu el kremini bittikçe alıyorum:) Kokusu çok güzel güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Evet benim favorilerim arasında ama son zamanlarda ellerim fazla kuruduğu ve daha yoğun bir nemlendirmeye ihtiyaç duyduğumdan the body shop ın Chanvre kremini kullanıyorum. Çok kötü kokuyor ama bitkisel kategorideki en iyisi diyebilirim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirme ve onarmada kenevirli krem gibisi yok. Benimde cekmecemde durur mutlaka. Kokusu ise berbat ama işlev için katlanılır :)

      Sil
  3. Cildimin nemlendirme ihtiyacını güvenerek kullandığım Bionem ile sağlıyorum. oldukça kaliteli ve çok memnunum. Cildinde aşırı kuruma yaşayanların mutlaka denemesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriniz için çok teşekkürler.Dikkate alacağım mutlaka :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma