30 Eyl 2013

Oriflame Sparkle in Paris Koku Yayıcı

Oriflame Sparkle Paris Koleksiyonunu çok sevdiğimi daha önce belirtmiş ve koleksiyona ait ışıltılı vücut losyonu ve göz kalemine şu yazımda yer vermiştim.Eylül kataloğunda bazı ürünlerin tekrar indirime girmiş olduğunu görünce ne zamandır merak ettiğim Koku yayıcı ile birlikte ışıltılı losyonu tekrar sipariş ettim.
Ev kokularını çok seviyorum.Genellikle TBS aromatik yağlarını tercih ederken bu kez görünümünden dolayı Oriflame Reed Diffuser'de karar kıldım.


90 ml esans barındıran şık şişenin içine bambu çubukları yerleştiriyoruz.Çubuklar kokuyu emiyor ve ortama koku yaymaya başlıyorlar.
Sparkle in Paris parfümün kokusunu daha önce koklamıştım.Koku yayıcının kokusunu parfümden biraz daha farklı buldum.Meyve ve şekerli ciklet kokusunu andıran egzotik bir kokusu var.


Koku yayıcıyı salonuma yerleştirdim.Salona her girişimde kokuyu hissederken,salonda bulunduğum süre içinde kokuyu sadece bulunduğu yere yaklaşırsam alıyorum.Bunda salonun bir hayli büyük olmasının da etkisi olabileceğini düşünüyorum.

Görünümünü çok sevdiğim koku yayıcının içindeki parfüm şimdilik ne kadar gider bilmiyorum ama bittiğinde içine başka bir esans koyup kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.Zira piyasada ambalajı bunun gibi şık olan koku yayıcılara pek rastlamıyorum.

Güncelleme:
 21 günün sonunda koku yayıcımın durumu....
Süre olarak maksimum dayanma gücü 1 ay diyebiliriz.




Siz ev parfümlerinden hoşlanır mısınız , evinizi güzel kokutmak için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?



Sosyal Medya Hesaplarım

10 yorum:

  1. Çook çabuk bitiyo bi haftada 3te2si bitti diyebilirim :/ ve evet kokusu parfümden farklı hapşırıyorum her burnuma gelişinde :/ benim salonumda büyük ama sadece yaklaşınca alabiliyorum kokusunu :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir hafta için 3/2 çok fazla. Öyle olunca 10 günde bitmesi lazım. Ben 3 gündür kullanıyorum çok olmasada azalma oldu biraz. Bence ağız kısmına çözüm bulmalı ki çabuk uçmasın :)

      Sil
  2. yanılmıyorsam sen bana önermiştin bu kokuyu. ama o esnada ben de bbw mumlarından alınca bu kaldı. keşke bundan da alsaymışım çiklet kokusunu da çokseverim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parfümünü beğenmiştim ben canım. Uygun bir fiyat aralığına indiğinde denenebilir.BBW alarak ta iyi etmişsin. Benim aldıklarımda daha yanmadan mis gibi kokutuyorlar :)

      Sil
  3. zara home'unkini kullanıyorum ben banyo için,memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zara home bana biraz uzak olsada ilk gittiğimde bakayım o zaman :)

      Sil
  4. Güle güle kullanmalar,bu koku yayıcılar bulunduğu yeri süper kokutuyor! denemek lazım .Sanırım bugün doğum günün kebeleğim! İyiki doğdunn sevdiklerinle ailenle nice güzel mutlu aşk dolu bir sene diliyorum sana :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım hem kokularını hemde görünüşlerini seviyorum koku yayıcıların.Bende sabah yayında bir problem yaşadığım doğum günü yazısını hazırlıyordum şimdi.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

      Sil
  5. slm english home mediterrean kokusu müthiş kalıcı tüm komşularım beni bu kokuyla tanıyor tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerini yazdım bir kenara.Mutlaka bakacağım.Teşekkürler :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma