19 Eyl 2013

Wynn Asetonsuz Oje Temizleyici

Wynn Oje Temizleyici yazısıyla herkese günaydın :)
Hemen hemen her gün yeni ojeler deneyip bunların yazılarını paylaşıp onları temizlediğim ürüne yer vermemek olmaz değil mi?
Ojeyi hızlı çıkaran, kokusu hafif, koyu renklere özel derken pek çok oje temizleyici denedikten sonra Wynn Oje Temizleyiciyi merak ederek aldım.
Daha önceki oje temizleyici deneyimleri için Tık Tık


Öncelikle ambalajı çok pratik.Pompalı ambalajı olan temizleyicileri kullanımını daha çok seviyorum.Pamuğu pompanın üstüne koyup bastırmak yeterli oluyor.Rengarenk şişeleriyle dikkat çeken temizleyiciler mis gibi meyve kokuyorlar.Ben seçimimi Ananas'tan yana kullanırken bir diğer çeşidi de çilek kokuluydu sanırım.Sözü daha fazla uzatmadan ;


*Mat kaplamalı şişenin arka kısmında kaç ml ürün kaldığını gösteren bir bölüm olması hoşuma gitti.
*Ojeleri koyu renklerde dahil  kolayca temizleyor.
*Takma tırnak yapıştırıcılarını ve simli ojeleri temizleme vaadi var.Tırnak yapıştırıcısını bilmiyorum ama simli ojeleri kolay temizlerken Jewels tarzı ojeleri temizlerken yine zorluk yaşanıyor.
*Tırnakları besler vaadini ise hiç bir temizleyicinin gerçekleştirebileceğini sanmıyorum.Sonuçta içinde yine kimyasal var.Eksra kurutmasın yeterli diyorsak bu ürün işimizi görür.
*Meyve kokusunun altından keskin bir temizleyici kokusununda  eşlik ettiğinide eklemek isterim.

Sonuç olarak ; Ojenizi sildiğinizde mis gibi kokan tırnaklar ve asetonsuz formül ile  daha gönül rahatlığıyla ojemi temizleyeyim diyorsanız  5 TL fiyatıyla bu ürün bir alternatif olabilir.

Ürünü Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz.

Sizin için Oje Temizleyici  içeriği önemli mi ,Siz hangi temizleyiciyi kullanıyorsunuz ?



Sosyal Medya Hesaplarım

Facebook

21 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bunu çileklisi var bende..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım sende :)

      Sil
    2. cnm benim ben de kullanıyorum bu asetendan ama gabrininin siyah ojesisini çıkarırken çamur gibi akıyor acaba ojedemi bir sorun var yoksa astenoda mı cevaplarsan çok seevinirm bu aradaa ojenin no su 336

      Sil
    3. Gabrini ojeleri kokularından dolayı tercih etmiyorum o yüzden bilemiyorum ama Wynn aseton kokusu dışında sevdiğim bir üründü :)

      Sil
  2. Çok güzelmiş elimdeki aseton bitince hemen almam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı bir alternatif canım. Deneyebilirsin sende :)

      Sil
  3. 5 tl çok bence br aseton için .benriyebile 2 küsür verince ne pahalı diorum. :) fazla pintiyim çok aseton gidince :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sık oje değiştirince asetonun tırnaklara verdiği zarar büyük oluyor . Bu sebeple daha yumuşak aseton arayışında olanlar için ideal canım.

      Sil
    2. Bimde iki uc tl ye satiliyor tavsiye ederim:-)

      Sil
  4. hoşuma gitti bu ürün,fiyatı da uygun, çileklisini alacağım sanırım hemen gidip :)

    YanıtlaSil
  5. Ben içeriğine pek dikkat etmiyorum. Eğer çok kötü kokmuyorsa ve bulaştırmadan rahatlıkla temizleyebiliyorsa benim için yeterli oluyor :) Buna mağazalarda hiç dikkat etmemişim. Kullanımı pratik görünüyor. Heralde dışarıdan pek asetona benzemiyor diye fark etmemişim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu temizleyiciyi biraz geç fark ettim tatlım. Aseton ambalajı gibi değil gerçekten.
      Piyasada aseton içermeyen temizleyici yok gibi bir şey sanırım.Olanlardan da pek memnun kalmadım şimdiye kadar. Bunun temizlemesi güzel,asetonsuz içeriğe göre fiyatıda iyi. Sık oje değiştirenler denemeli :)

      Sil
  6. bende daha önce bir asetonsun oje temizleyici kullandım galiba şelale markasınındı ama tırnaklarımı aksine kuruttu ve berbat kokuyordu eğer gerçekten tavsiye ediyorsanız kullanmayı düşünüyorum çok fazla oje kullanan biriyim ve aseton gerçekten ciddi zarar veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok övülen ürünler bende hep hayal kırıklığı yaratmıştır.Beklentinin yükselmesiyle alakalı sanırım.
      Temizlik olarak muhteşem,benzersiz değil öncelikle.Kokusu çok güzel.Ojeni temizlediğin pamuğu attığın çöpten her açılışta güzel kokular geliyor.Zaten zayıf olan tırnaklarımı kurutmadı.Ayrıca aseton sadece tırnaklarımıza zarar vermiyor.Yurt dışında yasaklanmış bir kimyasal.Kararını buna göre verebilirsin.

      Sil
  7. aaa alıcaktım ben bundan bugün, ama unutmuşum şimdi yazını görünce hatırladım, hiç gözüme de çarpmadı gratiste. bi dahaki sefere inş :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok gözden kaçan bir ürün zaten.Umarım aldığında memnun kalırsın canım :)

      Sil
    2. Gratis ve watsons larda satilir ama ben bimden aldim bim magazalarinda da var hem de 3 tl ve sadece ananas ve cilek deil portakal ve elmasida var tavsiye ederim

      Sil
  8. Çok merak ediyordum canım bu temizleyiciyi, ilk fırsatta almam lazım. Ben de ananaslısını alırım sanırım, çünkü çilekli ürünleri sevmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilek kokusuna bayılırdım bir zamanlar.Eminim güzeldir ama o dönem TBS çilek parfümü kullandığım ilk hamileliğim çilekli ürünlerin sonu oldu benim için :)

      Sil
  9. Gercekten cok guzel bi urun atpyrica pompali masi kesinlikle cok pratik zaten son zamanlarda cok aranan bi urun pompali aseton watsons magazalarinda 10 tl iken bim magazalarinda sadece 3 tl ben bimden aldim tavsiye ederim kesinlikle agir bi kokusu yok ayrica sadece ananas ve cilek deil elma ve portakal secenekleride var kesinlikle cok guzel oje cikariyor herjese tavsiyem wynn asetonsuz oje temizleyici:-)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma