24 Nis 2017

FLORMAR HD MAKYAJ KOLEKSİYONU İLE FİLTRESİZ GÜZELLİK

Flormar HD Makyaj Koleksiyonu, ciltte filtre etkisi yaratan teknolojisi ile kusurları gizliyor ve fotoğraflarda daha muhteşem görünmeyi vaat ediyor.
Aslında mükemmelmiş gibi görünen makyajımızın kameraların kusur yakalama özellikleri sayesinde  fotoğraf ya da videolarda abartılı görünmesi durumu pek çoğumuzun başına gelmiştir.
Cildi olduğundan kusursuz ve genç göstermek amacıyla üretilen HD makyaj ürünleri ince yapıları ve içerdikleri ışık yansıtan pigmentler sayesinde görevlerini başarıyla yerine getiriyorlar.
HD Makyaj
14 farklı renk tonu ve incecik yapısı ile gözenek görünümünü tamamen gizleyen “Invisible Cover HD Foundation” ikinci bir cilt etkisi yaratarak cildi pürüzsüzleştiriyor.İlk katta oldukça ince olan fondöten blur etkisi yaparak cildi güzelleştirirken hafifliği ile cildi yormuyor.
HD Fondöten
Kusursuz cilt fondöteni olarak isimlendirebileceğim 04 numaralı bu fondöteni dener denemez gözeneklerimin kaybolduğunu ve cildimin parlamaya müsait bir ışık yerine daha pudramsı bir aydınlık kazandığını farkettim. 

Cildi çok mükemmel olmayan biri olarak benim için tek dezavantajı lekelerimi örtmeyişi oldu.HD bir ürün kullanmak istiyor ancak sivilceli ya da lekeli cilde sahipseniz öncelikle kusurları kapatıcı ile kapatmalı üzerine doğal bir etki için HD Fondöteni geçmelisiniz.

Oval Fondöten Fırçası
Kusursuz makyajların vazgeçilmezi olan ve son yıllarda sosyal medyada çok rastladığımız “Oval Foundation Brush” ilk kez yerli bir kozmetik markada karşımıza çıktı.
Flormar Oval Fondöten Fırçası
Kaşık fırça da denilen bu fırçayı ilk kez HD Fondöten ile kullandım.İlk deneyimlerimde  esnek sapını yadırgasamda denedikçe bunun uygulama kolaylığı sağlayan bir avantaj olduğunu farkettim.
Yumuşak kılları,ürün emmeyen yapısı,fondöteni hızla uygulamaya olanak sağlayan formu ile denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum.


Cilt kusurları için “Dark Circle HD Concealer” 

4 farklı renk alternatifi bulunan Concealer gözaltında oluşan mor halkaları ve diğer cilt kusurlarını kolayca kapatmayı sağlayan ürün haftanın en çok kullandığım ürünlerinden biri oldu.
HD Ruj
Benim elimdeki renk pembe alt tonlu olduğundan göz altımda sadece bir kez denemek için kullandım.Uygun bir renk seçildiğinde göz altındaki koyu halalara karşı ideal kapatıcılık için tercih edilebilir.
Parmağımın ısısıyla yumuşatarak aldığım ürünü yüzümdeki lekelerin üzerine tampon hareketlerle uyguladım ve kapatıcılığından memnun kaldım.


“Sculpting HD Powder” 

Yüz hatlarını yeniden şekillendirmeye olanak sağlayan Sculpting Hd Powder palet içerisinde açık ve koyu olmak üzere iki ton yer alıyor. Elmacık kemiklerini belirginleştirmek, burnu daha ince ya da kısa göstermek ,kısacası geri plana itmek istenen tüm bölgeler için koyu renkli pudra,ön plana çıkarılmak istenen bölgeler içinse açık renkli pudra uygulanıyor.İnce yapılı,kolay dağıtılabilen pudranın koyu renkli kısmında ışıltı,sim bulunmuyor.
Flormar HD Kontur Paleti
Benim kullandığım üç farklı renk alternatifinden 02 numaralı Medium rengi.Dağıttığımda ten rengimden çok koyu kalmayan ve kızıl durmayan kontur rengi benim için ideal oldu.Açık renk pudra ise içinde minicik simleri bulunan çok ince bir ürün.Bu simler cilde uygulandığında belli olmadığından hafif bir aydınlatma sağlama ya da sabitleme amaçlı kullanılabiliyor.

 “Rising Lash HD Mascara”

Rising Lash HD maskaranın plastik ve sık dişli fırçası vaat ettiği gibi kirpikleri tek tek ve ince teller halinde ayırıyor.İlk kat uygulandığında günlük bir görünüm oluşurken ikinci katla birlikte etkisi belirginleşiyor.
Flormar HD Mascara

Kıvamı çok ıslak olmadığından topaklanma yapmıyor ve istediğim dramatik yoğunluğa ulaşana dek üst üste uygulama yapabiliyorum.

“Weightless HD Lipstick” serisi koleksiyonun adeta baş kahramanı durumunda !
16 renk alternatifi ile gelen kadife yapılı Weightless HD rujlar, serinin en iddialı ürünlerinden. İçeriğindeki özel nemlendirici yağlar ile kuruluk hissi olmadan mat ruj keyfini yaşatan rujların 14 numaralı rengini kullanıyorum.
Flormar HD Ruj
Kolay sürülen ve kalıcı yapısıyla mat ruja farklı bir boyut kazandıran Flormar çok sevdiğim Silk Matte serisinden sonra Weightless HD rujlarla da başarılı bir iş çıkarmış.
Günlük kullanımda tercihiniz mat rujlarsa bu seriye mutlaka göz atın.
Flormar HD Koleksiyonu Renkleri

Fiyat bilgisi ve serinin diğer ürünlerini incelemek için www.flormar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


18 yorum:

  1. İlk çıktığı zaman Flormar mağazasında bir umut diyip uygulama yaptırdım bu fondöteni yüzüme çünkü benim gözenek sorunum var ciddi anlamda. Benim gibi gözenekler geniş olanlar için işe yaramıyor ama minik minik gözenek görünümü varsa o zaman kullanılabilir bence.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. rujun yapısını çok sevdim ben güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Filiz'cim, ben hala küsüm onlara :)))) Öperim!

    YanıtlaSil
  4. Filizciğim kontur paleti ve correctoru henüz deneyemediysem de fondöten ve fırçayı oldukça sevdim bu ara ikisini hergün kullanıyorum.. bana göre koleksiyonun tek eksiği bir HD pudra olmuş onu da kısa sürede tamamlar Flormar diye düşünüyorum.. güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  5. Yerli bir kozmetik firmasının hd ürünler çıkarmış olması çok güzel,umarım kalıcı koleksiyonda da yer veririler bu ürünlere.

    YanıtlaSil
  6. Fondöteni sevebilecegimi dusundum . Gözenek gizleyici olması hoşuma gider ,cilt tonuma uygun bir rengine bende bakayım o zaman 😍

    YanıtlaSil
  7. Bence bu serinin kahramanı dediğin rujlar bide oval fondöten fırçası şahsi düşüncem, fırçanın performansını da çok sevdim ben :)!

    YanıtlaSil
  8. özellikle tombik kaşık fırçayı çok beğendim :) bencede fondöten sürümlerinde gayet başarılı olabilir

    YanıtlaSil
  9. Flormar a Almanyadan sonra Avusturyadaki dm lere de gelmesi için acil çagri yapiyorum. 😊

    YanıtlaSil
  10. Güzel günlerde kullan , kaşık fırçasını çok beğendim

    YanıtlaSil
  11. rujlara hele o bordoya bayıldım güle güle kullanın :D

    YanıtlaSil
  12. Ama cokkk güzeller makyaj cantasindan bende istiyorum:-)))??? Ürünlerle birliktemi satiliyor acaba

    YanıtlaSil
  13. Benim bu koleksiyonda en merak ettiğim ürün kontür kitiydi. Yazını okuyunca rujlar da aklımda kaldı😊 Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler💐💐

    YanıtlaSil
  14. O ruj serisi zaten ilgimi çekiyordu şimdi daha da çok merak ettim Filizcim, şöyle açık pembe tonlarından bir tane kapmalı. Fondöten yüksek kapatıcı olsaydı sanırım alırdım ama fırçası çok övüldü almak şart oldu:)

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullan canım, fırça ilk gözüme çarpan oldu. İlk fırsatta alınacaklardan :)

    YanıtlaSil
  16. Alıcam en kısa zamanda 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma