7 Eyl 2022

SOSYOPiX ILE ANILARINI HEDiYE ET

 Temmuz ayının son haftasında Pembe Dünyam blogunun yazarı sevgili Ümran’ın  davetiyle çok uzun bir aradan sonra yeni bir blogger buluşmasına katıldım.Davetli olan isimler çok uzun zamandır tanıdığım isimler olunca kısıtlı zamanda da olsa hem hasret giderdik hem de markaların yeni ürünleri ile tanışmış olduk.

Bu etkinliğin sponsorlarından olan Sosyopix ile uzun zaman önce yine bir blogger etkinliği sayesinde tanışmıştım.En güzel anılarımın basılı olduğu farklı boyutlardaki kartları çok beğenince bunun çok iyi bir hediye alternatifi olduğunu düşünerek birkaç arkadaşıma bu kartlardan bastırıp kartları minik mandallarla tutturabileceği ipli bir ahşap çerçeve ile hediye etmiştim.

Aradan geçen zamanda tabii ki kategorilerini oldukça genişletmişler.Buzdolabına ya da metal levhalara tutturabileceğimiz magnet fotoğraflar,fotoğraflı kanvas tablolar,kişiselleştirilmiş kupalar,anı albümleri ve farklı temalardaki hediye kutuları ile zengin bir ürün yelpazesine sahip olunmuş.

Bu etkinlikte bizim için hazırlanan resimli kupalar sevdiklerimizle birlikte çekildiğimiz fotoğrafla hazırlandığında güzel birer hediye olurlar.Üzerinde torunlarının resmi bulunan bir kupaya hani büyükanne hayır diyebilir ki? Aynı zamnanda iş yerlerinde sık yaşanan bardak/kupa karışıklığı sorununa da iyi bir alternatif olurlar.

Sosyopix ‘in en güncel ürünlerini görmek için hemen buradaki linkten Sosyopix websitesine gidebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma