8 Eki 2020

LAFABA.COM ONLINE ELBİSE ALIŞVERİŞİM

Elbiseler benim için son dönemin vazgeçilmez parçaları olmuş durumdalar.Gerek rahatlıkları,gerekse kombinleme derdinin olmayışı alışveriş yaparken tercihimi elbiseden yana kullanmama yol açıyor.Geçtiğimiz günlerde gardrobumu sezon için düzenlerken geçtiğimiz yıl sıklıkla pembe,beyaz ve siyah tonlarında alışveriş yapmış olduğumu fark ederek sonbahar için dolabıma yeni renkler eklemeye karar verdim.

Uzun süredir mağaza dolaşıp ürün denemiyorum.Bu sebeple online olarak satın alabileceklerimi değerlendirirken www.lafaba.com sitesinde zevkime uyan iki elbiseye denk gelerek satın aldım.Siparişimin elime ulaşma hızı,markanın kendi kutusu içinde tek tek paketlenmiş gelmesi ve bedenlerde herhangi bir sorun yaşamamış olmam beni bu yazıyı yazma konusunda heveslendirdi.

Seçtiğim elbiselerin ikisi de şifon elbiseler olup  uçuş uçuş kumaşlarıyla çok iyi hissettiriyorlar.Uzun kollu oldukları için üzerine sadece bir hırka giyerek havalar iyice soğuyana kadar giyebileceğimi düşünüyorum.Yıkandıklarında hızlıca kurumaları ve ütü gerektirmemeleri de benim için ekstra avantaj oldu.

Önce kahverengi şifon elbiseye yakından bakalım.Kruvaze yakalı,belden kendi kumaşından bir kemeri olan bu elbise,hem günlük kullanıma hem de özel günlere uygun.

Altına seçeçeğiniz ayakkabı ile elbisenin havasını tamamen değiştirmeniz mümkün.Pileli etek kısmıyla çok şirin görünen elbisenin astarı da iç belli etmiyor.Gri renk alternatifi de bulunan bu elbiseye öncelikli olarak bakmanızı öneririm.

İkinci elbisem şimdiye kadar yaptığım renk seçimlerinden tamamen farklı olan bebek mavisi şifon elbise oldu.Sipariş verirken biraz kararsızlık yaşadığım elbiseyi yakından gördüğümde doğru bir karar vermiş olduğumu hemen anladım.

Ense kısmından bir düğme yardımıyla kapanan uzun elbise etek kısmındaki volanlı bölümle dikkat çekiyor.Düz renk astarı önceden giyilen elbise oldukça şık görünüyor.Uygun bir kemerle kombinlendiğinde daha da güzelleşeceğini düşündüğüm elbisenin farklı renk alternatifleri de mevcut.

Lafaba.com da başka neler var diye merak edenler için hem kadın hem erkek kategorilerinde pek çok farklı alternatifle karşılaşabileceğinizi söyleyebilirim.Elbise,bluz,t-shirt, aksesuar,abiye kategorilerinin yanı sıra alt giyim ve dış giyim  kategorilerinde zevkinize uygun bir şeyler bulabilirsiniz.

Sitede 150 liralık alışverişe kargo ödemiyorsunuz.Ayrıca elinizi çabuk tutarsanız hala geçerli olan sepette %20 indirim fırsatından da yararlanabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Kot ya da deri montla da güzel kombinlenir iki elbise de. Güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma