28 Tem 2020

FOREO UFO AKILLI MASKE TERAPİSİ İLE EVDE ETKİLİ ANTI-AGING BAKIM

Mart ayından beri evde geçirdiğim zamanın bana en büyük artılarından biri cildime daha çok özen gösterebilmek oldu.Güzellik merkezlerinde zaman geçirmeyi başından beri çok sevememiş biri olarak evde profesyonel bakımlara alternatif olan çözümler denemek benim için cazip bir fikirdi.Bu sebeple maske uygulamasını evde minik bir SPA haline getiren FOREO UFO Akıllı Maske Terapisini deneyimledim.

Otuzlu yaşlarda yakından bakıldığında daha gözle görünür hale gelen cilt ihtiyaçlarım için FOREO UFO ile birlikte Youth Junkie Maskeyi kullanarak evde Anti-Aging Bakım Rutinimi oluşturdum.Bugün altı haftadır kullandığım cihaz ve maskeler hakkındaki yorumlarımı blogumda paylaşmanın heyecanını yaşıyorum.

FOREO UFO'YA YAKINDAN BAKALIM
FOREO UFO, şekli adını aldığı UFO'ya benzeyen,elde tutulması oldukça kolay olan bir bakım cihazı.Pek çok teknolojiyi bir arada bulundurmasına rağmen kullanımı son derece kolay.
Bu cihazı kullanarak 90 saniyede tam bir yüz bakımı sağlamak, temiz içerikli Kore Maskelerinin aktif içeriklerinden etkin biçimde faydalanmak mümkün.Disk şeklindeki bolca serum içeren maskeleri yüze uygulamak hem el ile uygulanan jel maskelere hemde kağıt maskelere göre daha konforlu.Üstelik LED,kriyo-termo terapiler,T-sonic titreşim teknolojisi gibi günlük hayatımızda erişimimiz olmayan teknolojiler temiz içeriklerle hazırlanmış Kore formüllü aktif maskeleri ile bir araya geldiğinde, geleneksel maske uygulaması hem kullanım rahatlığı hemde ciltte yarattığı etki bakımından bir sonraki seviyeye taşınarak evde kolayca profesyonel bakım uygulanabiliyor.

FOREO UFO MASKE TERAPİSİNİN KULLANDIĞI TEKNOLOJİLER

Termo Terapi Özelliği (Isıtma): Cilde uygulanan bakım ürünlerinin emilimini arttırıp ciltteki kan dolaşımını hızlandırıyor.Bu özellik maskeyi etkinleştirmek için cihazı nazikçe ısıtıp ürünün cilde nüfuz etmesini sağlamak için gözenekleri açıyor.

Cryo Terapi Özelliği (Soğutma):Anında soğutma etkisi ile ciltteki şişkinliği ve gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

T-Sonic Titreşimler : Led ışıkların ve ürün içeriğinin cilde iyice nüfuz etmesine yardımcı olurken kan dolaşımını hızlandırıyor ve masaj etkisiyle rahatlatıcı bir etki sağlıyor.

 Led Işıklar: Kullandığınız maskeye göre değişerek cildin ihtiyaç duyduğu bakımı aktifleştiriyor.
Örneğin Kırmızı Led Işık kolajen üretimini destekleyerek anti-aging bakım yaparken Mavi Led Işık kan akışını  hızlandırarak,daha sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü elde edilmesine yardımcı oluyor.
Yeşil Led Işık ise cilt tonunu eşitleyerek aydınlık bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor.

FOREO UFO HANGİ MASKELER İLE ÇALIŞIYOR?

Cihazla birlikte kullanılması için FOREO Aktif Maskeler tasarlanmış olup satın aldığınızda içerisinden bir adet Make my Day Gündüz Maskesi çıkıyor.Bunun dışında farklı ihtiyaçlara özel 7 farklı maske arasından cilde en uygun olanlarını seçip kullanmak mümkün.H20 Overdose maske ve satışa çıkmasını merakla beklediğim Bulgarian Rose Maske elimdekiler bittiğinde ilk deneyeceklerim arasında bulunuyor.
Ben Anti-Aging Bakıma ihtiyaç duyan  karma bir cilde sahip olduğum için yoğun yenileme özellikli FOREO Youth Junkie,ve Call it a Night maskeleri gece rutinimde,yağ dengeleyici ve gözenek küçültmeye yardımcı FOREO Matte Maniac maskeyi ise gündüz rutinlerimde kullanıyorum.
Son dönemde çok popüler olan ve gözle görülür etkileri en fazla olan içeriklerden biri olan Kolajeni içeriğinde bulunduran Youth Junkie maskenin cildim üzerinde bıraktığı nemlenmiş,canlanmış ve dolgunlaşmış görünümden memnun kaldım.Yoğun nemlendirme özelliği ve aktif içeriklerin uzun vadede yaşlanma belirtileriyle mücadele edeceğine inanıyorum.
Sabahları cilt temizliğimi gerçekleştirdikten sonra uyguladığım Matte Maniac Maske ise yaz aylarında yağ salgısı artan cildimi dengeleyerek daha temiz ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı oldu.
Zeytinyağı ve Ginseng içeren gece maskesi Call it A Night'ı yatmadan önce uyguladığımda cildim yatışıyor ve sabaha yumuşacık ve iyi beslenmiş bir cilt ile uyanıyorum.

FOREO UFO AKILLI MASKE TERAPİSİ NASIL KULLANILIR?

  • İlk kullanım öncesi cihazı şarj ediyoruz. 2,5 saatlik şarj süresi sonunda cihazı 40 kullanıma kadar yeniden şarj etmeniz gerekmeyecek.
  • Cihazın uygun maske terapisi ile eşleşip kullanım sırasında bizi en iyi şekilde yönlendirebilmesi için telefonumuza FOREO uygulamasını indiriyoruz. Cihazı çalıştırıp blutooth ile Foreo For You uygulamasını eşleştiriyoruz.
  • Ekrandaki BAŞLAT tuşuna bastıktan sonra kullanacağımız FOREO Aktif Maskenin barkodunu okutuyoruz.Bunun sonucunda uygulama maskeye özel terapiyi başlatıyor.
  • Maskeyi cihazın üzerine yerleştirip sabitledikten sonra uygulama üzerindeki BAŞLAT tuşuna basıyoruz.
  • Cihazı yıkanmış temiz ciltte dairesel hareketlerle gezdirirken maske terapisinin keyfini çıkarıyoruz.
  • Uygulama sonrası kalan maske serumunu cilde masaj yaparak yedirebilir,havlu ile silebilir ya da su ile durulayabilirsiniz.Bu noktada benim tercihim serumu cildime iyice yedirmek oluyor.
  • Son olarak suya dayanıklı olan cihazı akan su altında durulayıp kuruladıktan sonra standına yerleştirerek bir sonraki kullanım için hazır hale getirmiş oluyoruz.
FOREO UFO Akıllı Maske Terapisi ile ilgili kişisel yorumlarımdan bahsetmek gerekirse; ben bu ürünün cilt bakımına özen gösteren,özellikle maske uygulamalarını rutininden eksik etmeyen herkes için mükemmel bir araç olduğunu düşünüyorum.Uzun vadeli sonuçları görmek tabiki zaman alacak ancak her UFO kullanımından sonra cildim artık belirgin şekilde nemli ve daha aydınlık görünüyor.
FOREO Youth Junkie Maske ile yaptığım maske rutinleri sonrası yaz ortasında olmamıza rağmen cildim eskisine oranla daha nemli ve enerjik görünüyor.Cildi yeniden dengelemek ve gençleştirmek için bu maskeleri cilt bakım rutinine eklemek kesinlikle iyi bir fikir!
Cihazın benim açımdan tek olumsuz yanı fiyatının yüksek olması ama cilde yapılan uzun vadeli bir yatırımın sonunda bana -iyi bir cilt- olarak döneceğini biliyorum.
Bu sebeple haftada en az bir kez maske uygulaması yapan herkese FOREO Akıllı Maske Terapisi seçeneğini değerlendirmelerini öneririm.
UFO'yu ve aktif maskeleri Sephora Mağazalarından ve websitesinden satın alabilirsiniz.Ürünleri detaylı incelemek için FOREO websitesini ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Çok merak ediyorum bunu yaa... Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu minik aleti çok sevdim ve her gün krem uygulamada bile kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Canım benim bu cihazı epeydir merak ediyorum baya da kullanışlı bişey çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma