18 Ağu 2020

INCIA DOĞAL BAKIM YAĞLARI İNCELEMESİ

Yakın arkadaşlarım,iletişimde olduğum diğer blog yazarları ve beni uzun süredir takip edenler, yağlar konusunda ne kadar mesafeli olduğumu az çok bilirler.Yüz bakımı için hala biraz uzak olsam da vücut bakımı için yakın zamanda tanışıp oldukça etkili bulduğum INCIA Doğal Bakım Yağları 'nın sizin de ilginizi çekeceğini düşünerek bu yazıyı hazırlamak istedim.
INCIA Kullananlar
%100 saf ve doğal hammaddelerle üretim yapan INCIA, kişisel bakım, sabun ve temizlik ürünlerini üretirken ihtiyacı olan tüm koruyucuları ve kokuları doğal malzemelerden elde ediyor.Bu da markadan herhangi bir ürün kullanan kişinin bakım ritüelini gerçekleştirirken vücuduna zarar vermediğini bilmesi ve ürününü güvenle kullanması anlamına geliyor ki bu benim INCIA'da en sevdiğim özellik!
Markanın doğal yağ kategorisinde beş farklı ürün bulunuyor.Bu ürünlerin tamamı katı formda olup elimi üzerinde gezdirir gezdirmez vucut sıcaklığımla eriyip kolayca uygulanır hale geliyorlar.Ambalajdan yapışkan olmayan ince bir yağ olarak aldığım ürünler cildime uyguladığımda hızlıca emilip yağlı his bırakmıyorlar.Şöyle ki ben bu yazıyı yazarken zaman zaman ürünlere dokunuyor,tekrardan kokluyor sonrasında ise bilgisayar klavyemde yazımı yazmaya devam edebiliyorum.

Şimdi bu yağların işlevlerine tek tek göz atalım;

INCIA %100 Doğal Hindistan Cevizli Butter – Tüm Vücut İçin -50ml
 
Tüm vücudun nem ihtiyacını karşılayan bu yağ, etkili nemlendirme özelliği ve hoş kokusu ile kısa süre içinde en sık kullandığım ürünler arasına giriverdi.Hindistan Cevizi Yağı, Zeytin Yağı, Shea Yağı, Makademya Yağı, Aynısefa Yağı, Jojoba Yağı, E Vitamini,Balmumu gibi içerikler özelliklerini kaybetmeyecekleri bir yöntemle ısıl işlem görmeden üretilirken antiosidan içerikleri korunmuş.
Çok amaçlı olarak kullanılabilen bu ürünü kuruyan cildi nemlendirmek,güneşten zarar gören deriyi rahatlatmak,tırnak diplerinde sertliklerden kurtulmak,kuruyan saç uçlarını toparlamak,topuk ve dirsek gibi vücudun kurumaya en müsait bölgelerini yumuşatmak için kullanabilirsiniz.
Markadan tek bir yağ seçip pek çok farklı ihtiyaçta kullanmak niyetindeyseniz önceliğiniz bu ürün olsun.

INCIA Doğal Tırnak Balsamı-15 ml

Kuruyan tırnak dipleri ve sıkça kırılan tırnaklar hangimizi rahatsız etmez ki?
Gün içinde dış etmenlere en çok maruz kalan,sık sık suya girip çıkan tırnaklarımız bunun bedelini kuruma,çatlama ve kırılmalarla ödüyor.
Incia Tırnak Bakım Balsamı,tatlı badem, argan ve zeytinyağı içeren doğal serumuyla tırnakları beslemeye ve güçlendirmeye yardımcı oluyor.Tırnakları ve tırnak etrafındaki deriyi anında nemlendirirken daha sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı oluyor.
Düzenli kullanım ile nem demgesi doğal içeriklerle sağlanmış tırnakların güçlenmesi sağlanırken katikül oluşumunun da önüne geçilmiş oluyor.
Çok hafif ve hoş bir aromaya sahip olan bu balsam,limonotu,argan ve greyfurt yağı ile fesleğen uçucu yağı içeriyor.

INCIA Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ-Saç ve Vücut İçin-50 ml

Saç ve Vücut için kullanılabilen bu yağ başta Shea ve Cupuacu Yağı ile saçların daha yumuşak ve ışıltılı olmasını sağlarken aynı zamanda zengin bir vücut nemlendiricisi olarak karşımıza çıkıyor.

Bu ürün soğuk sıkım teknolojisi ile üretilen shea, aynısefa yağı ve kuşburnu yağlarının antioksidan etkisi cilt hücrelerini koruyup yeniden yapılandırıyor. Shea yağı ve %100 arı balmumu cilt yüzeyinde doğal bariyer oluşumu sağlayarak hava koşulları gibi dış etkenlere karşı cildi korumaya yardım ediyor.
Kayısı çekirdeği yağı,hint yağı,hindistan cevizi yağı gibi diğer yağlardan da güç alan ürün,hoş kokusunu limon ve portakal yağından alıyor.

Ben elimdeki diğer yağları vücut için kullanırken bunun saç için kullanılabileceğini okuyunca daha çok saç bakımında kullanmaya yöneldim. Vücudu yağlandırmadan,yapışkanlığa sebep olmadan nemlendiren bu yağ,sıra saç bakımına geldiğinde benim kalın telli saçlarım tarafından hızlı bir şekilde emiliyor.Özellikle banyo sonrası kuruyup aşırı kabaran saçlarımı avucumda birkaç saniye içinde ısıttığım yağ ile sakinleştirirken diğer yandan da bakımını yapmış oluyorum.

INCIA Dirsek ve Topuklar İçin Bakım Yağı-50 ml

Isıl işlem görmeden,içeriklerinin antioksidan özellikleri kaybolmadan üretilen bu yağ,Shea,Aynısefa Yağı ve yoğun nemlendirme etkisi ile bilinen Kuşburnu Yağının C vitamini etkisinden güç alıyor.Dirsek ve topukların hızlıca nemlenmesine yardımcı olan bu ürünü özellikle gece yatmadan hemen önce uygulayıp sabah pamuk gibi ayaklarla güne başlayabilirsiniz.

INCIA Çatlak Önleyici Bakım Yağı -50 ml

Hindistan Cevizi Yağı,Hint Yağı,Argan Yağı,Kayısı Çekirdeği Yağı,Porakal ve Limon Yağı,Ejderha Ağacı Reçinesi,E Vitamini ve Balmumu içeriği ile zengin bir ürün olan Çatlak Önleyici Bakım Yağı,özellikle hamilelik döneminde çok işe yarayacak bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Hamilelikte kullanılan yağlar derinin nem dengesini sağlayarak esneklik kazanmasına yardımcı olurken gerilip çatlamayı engelliyor.Aktar ya da benzeri yerlerden alınan yağlar bilinçsiz şekilde kullanıldığında çoğu zaman tüylenme soruna yol açtıklarından çatlak önleyici ürünleri doğru seçmenin önemini yaşayarak öğrenmiş biriyim.
Uygulandıktan sonra çabuk emilip cildi gün boyunca nemli tutan bu bakım yağı raf ömrünü uzatacak hiçbir katkı maddesi içermediğinden bu ürün öncelikli olarak aklınızda olsun.

Son olarak tüm bakım yağları ile igili ortak özelliklerden bahsetmek gerekirse,

  • Tüm ürünler kaynağını doğal içeriklerden alan hafif ve hoş kokuya sahipler.
  • Hepsi cilt florasıyla uyumlular.
  • Sentetik Yağ, Silikon, Sentetik Emülgatör, Paraben ya da diğer sentetik koruyucular ve boya içermiyorlar
  • Dönüştürülebilir ambalajlara sahipler
  • Hayvanlar üzerinde test edilmiyorlar.
  • Yer altı sularını kirletmiyor,doğaya zarar vermiyorlar.

Cilt bakımınız için önceliğiniz doğal içerikli ürünlerden yana ise INCIA ürünlerinin beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum.
 Detaylı bilgi için https://www.incia.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



5 yorum:

  1. ne çok çeşit varmış..tüm vücut için olanı alıp deneyebilirimm sanki.. :-)) yazın dudaklarıma falan çok kullanıyorum çünkü böyle yağları..

    YanıtlaSil
  2. Harika ürünleri var Daha önce tırnak bakım yağıni demiştim

    YanıtlaSil
  3. çok merak ettiğim bir marka Incia.. İlk fırsatta deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. kuru ciltler için ideal bir ürün, tavsiyen için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Incia ürünlerinin içerikleri güzel oluyor. Bu yağlar da aklımda olsun :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma