9 Eki 2018

SON DÖNEMDE YAPTIĞIM KOZMETİK ALIŞVERİŞLERİ

Temmuz ayı ile birlikte başlayan son derece hareketli yaşamım ne zaman sakinleşir,eski düzenime ne zaman geri dönebilirim bilmiyorum ama bu yoğunluk arasında yeni çıkan ürünlerden minik minik kozmetik alışverişi yaparak kendime bir nevi terapi yapmayı ihmal etmedim.
Aslında hiçbir şey almıyorum derken son dönemde yaptığım alışverişleri kabaca toparlamaya çalıştığımda yine epeyce ürün biriktirmiş olduğumu fark ederek bu yazıyı hazırlamaya karar verdim.
Şimdi hep birlikte Temmuz'dan bu yana neler almışım bir göz atalım.
Aldığım pek çok ürünü ihtiyaçtan edinmiş olmakla beraber yeni çıkan,uygun fiyatlı birkaç kozmetik ürünü denemeden edemedim.
Bunlardan biri yakın zamanda ülkemizde satışı başlayan Herbal Essence Şampuan oldu. %90 doğal kökenli, paraben, parafin, gluten ve renklendirici bulunmayan (sls mevcut) içerikli şampuanı mentol ve çilek karışımı kokusununu cazibesine kapılarak almış oldum.
Diğer bir ürünüm uzun zamandır tonik niyetine kullandığım Rosense Gül Suyu oldu.Gün içinde cildim hafifçe parladığında da bu ürünü kullanarak daha temiz görünümlü bir cilt elde ediyorum.

Yves Rocher Kayısılı Peeling,muhteşem kokusuna,ciltte bıraktığı nemlilik hissi ve aydınlık görünüme bayıldığım bir ürün.Gözenek temizleme kokusunda gözle görülür bir fark göremesemde verdiği temizlik hissi için ara sıra alarak kullanmaya devam ediyorum.

Yves Rocher'ın geçtiğimiz yıl satışa çıkan mat rujlarının bordoya çalan bir pembesi yine bu alışverişte benim oldu.Elimde bulunan aynı seriye ait rujlarla birlikte yakın zamanda bu rujdan bahsediyor olacağım.

WATSONS VE ROSSMANN KAĞIT MENDİLLER
Eskiden sadece bahar aylarında yaşadığım alerji sorunum İstanbul'da yaşadığım dönemde sonbaharda da kendisini gösterip iyice şiddetlenince klasik peçetelere göre daha yumuşak olan  mendilleri evde ve arabamda bulundurmaya başladım.Watsons Kutu Mendiller üçlü paketlerde satılıp oldukça şirin görünüyorlar.Rossmann Alouette mendil ise şık ambalaj tasarımıyla makyaj masamda durmayı kesinlikle hak ediyor.

YURT DIŞI ALIŞVERİŞİ

Temmuz ayında yaptığım yurt dışı seyahatinde Kruidvad'tan birkaç parça essence ürünü almıştım.Uygun fiyatlı yurt dışı alışverişlerinin en popüler ürünü Revolution artık ülkemizde de satıldığından sadece yeni ürünleri incelemekle yetinip bir parça rose gold aydınlatıcı ile alışverişimi tamamlamıştım.Bu arada bol yanar dönerli,mermaid temalı koleksiyonlarının harika görünümlerine rağmen paletlerin tozutmalarını,rujlarınsa günlük kullanıma uygun olmayan renklerini bahane ederek tek parça bile almadım.
Nina Ricci'nin yıllardır severek kullandığım parfümü Ricci Ricci ise havaalanında uçağa koştururken son anda gözüme takıldı ve sadece 30€ 'ya acele bir alışverişle benim oldu.
Allık : essence Adventure Awaits Get Sunkissed 02/ say hi ho the world
Bronzing Eyeshadow Palette: 01 collect moments,not thinks!

GRATIS,WATSONS VE KIKO ALIŞVERİŞLERİ

Çoğu benzer renkleri barındıran renkli kozmetik alışverişlerimi ise popüler kozmetik mağazalarımızdan yaptım :)
Mara Oje Gratis indiriminden 19,90'a alındı.
Revolution Makyaj Palet : Watsons tanıtım kampanyası ile 29,90
Wetn Wild Aydınlatıcı : Gratis indiriminden 19,90
Mua Far Paleti : eve shop 25,00
essence Melted Far : Rossmann 22,90
Kiko Metalik Allık : İndirimli 24.90
Son olarak görünümünü çok sempatik bulduğum Revolution makyaj paletini Watsons'tan 29,90'a aldım.Renklerini çok beğenmiş olmama rağmen elimle dokunduğumda yapılarını biraz kalın buldum.İlk fırsatta fırça değerlendirip detaylarından bahsediyor olacağım.
Benim son dönemde yapmış olduğum alışverişler genel olarak bu ürünlerden oluştu.Yakın zamanda renk ve yapılarından bahsettiğim yazılar sayfada olacak.
Merak ettiğiniz ve daha önce okumak istediğiniz ürünleri yorum kısmına yazarsanız ilk olarak onlardan başlayabiliriz.

15 yorum:

  1. Ay bayildim yaziya.. asagilara indikce daha da hosuma gitti.. far paleti allik cok guzel gercekten👌🏻👌🏻 Guke gule kullan💙💙

    YanıtlaSil
  2. Sanırım bir gül suyunu kullanıyorum bunların içinde..

    YanıtlaSil
  3. Hepsi şahane güzel günlerde kullan, özellikle Makeup Revolution aydınlatıcıya bayıldım.:)
    Herbal Essence şampuanla ilgili yorumunu da bekliyorum çünkü merak ettiğim markalardan biri:)

    YanıtlaSil
  4. o minik yumurtalardan almak istiyordum ama şimdi sen böyle deyince emin olamadım ben en iyisi detaylı yorumunu bekleyeyim :-)) güle güle kullan hepsini...

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım hepsi ne güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Filiz'cim baya tasarruflu geçirmişsin bence bu süreyi. Hepsi çok güzeller, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  7. Ben özellikle şampuanı çok merak ettim :) Hepsini güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  8. Birbirinden güzel ürünler, hepsini güle güle kullan :) Revolution palet benim de ilgimi çekiyor :)

    YanıtlaSil
  9. Harika seçimler bayıldım yazıya... Kiko metal allık hakkında deneyiminizi bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  10. Öncelikle güle güle kullan canım ,yine çok zevkli bir alışveriş olmuş . Ben far paletlerinin ve rujun öncelikle yazılarını bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Gül suyunu ben de cok severim. Hepsini gûle güle kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  12. Hepsi de çok güzel, mutlulukla kullanılsın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma