8 Eki 2018

GIVENCHY'DEN KADİFEMSİ BİR RUJ; LE ROUGE LIQUIDE YORUMLARI

Minik dokunuşlarla farklılaştırılmış ürünler kısa sürede hepimizin dikkatini çekiyor.Givenchy'nin yeni ruju Le Rouge Liqude'de ambalaj tasarımı ile kısa sürede dikkat çeken rujlardan biri olarak bugünkü inceleme yazısının konuğu olacak. 
Kadifemsi yapı,matlık ve kullanım kolaylığı pek çoğumuzun bir rujdan beklediği özellikler arasındayken Le Rouge Liquide bu konuda öne çıkan özellikleriyle beklentiyi karşılıyor. 
Givenchy Le Rouge Liquide Review
Tasarım, ambalaj içinde bulunan likit rujun klasik rujlardaki gibi çevirme yöntemiyle küçük bir delikten ruj şekli verilmiş başlığa ulaşması prensibine dayanıyor.İlk kullanımlarda ihtiyacımdan biraz fazla ruju damla şeklindeki aplikatör başlığa ilettiğimden yoğun bir ruj görünümü elde ettim.Bir kaç kullanım sonrasında ihtiyaç duyduğum ruj miktarını daha dikkatli bir şekilde ayarlayarak likit rujumu başarılı bir şekilde uygulamaya başladım.
Givenchy Le Rouge Liquide Swatch

Givenchy Le Rouge Liquide Review


Hafif formüllü,kremsi yapılı bir ruj olan Givenchy Le Rouge Liquide,oldukça pigmentli bir yapıya sahip.202 numaralı Rose Flanelle rengi canlı pembesiyle tek başına günü kurtarmaya yetiyor.
Givenchy Le Rouge Liquide Swatch
 Uzun ömürlü,kadifemsi,mat sıvı ruj olarak tanımlanan bu ürün oldukça opak bir sonuç veriyor.Uygulama esnasında pürüzsüzce kayarak uygulanıyor ve içeriğindeki hyaluronik asit ile dudaklara bakım yapıp bolca nem veriyor.Bunun karşılığında tamamen mat olmayıp hafif bir parlaklığı ve yeme içme esnasında transfer olabilen bir yapısı bar.Buna rağmen renk tamamen solmuyor ve dudaklarımda kalan renk likit bir ruj için hala çok iyi görünüyor.

Kendi kullanımım açısından dezavantajlarından ve çözüm yollarından da bahsetmem gerekirse;
 Dudak kenarlarını çerçevelerken biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim.Dudak kalemi kullanarak dudak çizgisi belirginleştirildiğinde sonuç çok daha iyi oluyor.
Fazla miktarda ruj uygulayıp bu fazlalığı almazsam bir süre rujun tadını hissedebiliyorum.Bu sebeple fazla uyguladığınızı düşünüyorsanız peçete ile rujunuza hafifçe bastırmanızı önereceğim.Böylelikle rujunuz daha da kalıcı hale gelip kolay kolay dudağınızdan ayrılmayacak.
Givenchy Le Rouge Liquide Swatch
 Givenchy Le Rouge Liquide rujlar sadece Sephora mağazalarında satılmaktalar.Mağaza ziyaretinizde diğer renklerine ve likit ruj pigmentasyonu açısından yapılarına göz atıp değerlendirmenizi tavsiye ederim.


12 yorum:

  1. rengi harika sana da çok yakışmış güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  2. Yapısı ve rengi çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Vayyy ilkez böyle ruj görüyorum.Denemek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Farkli bir kullanim sekli var. Rengi de cok tatli. Markayi taniyorum ama huc urununu kullanmadim.

    YanıtlaSil
  5. Markanın kalitesi zaten tartışmaya kapalı :).Ben tamamen mat olmasındansa bu yapıyı daha çok seviyorum. Malum kuru dudaklarım kışın daha da kuruyor. Güzel günlerde kullan Filizciğim!

    YanıtlaSil
  6. Renk şahaneymiş nedense Givenchy markasından hiç bir ürün almadım ama bu rujlar çok hoş gözüküyor.:)

    YanıtlaSil
  7. Ilginc bir ambalaja sahipmis ama rengi her makyajla uyum saglayabilecek kadar guzel❤

    YanıtlaSil
  8. Daha önce ruj için böyle bir başlık görmemiştim sanırım..

    YanıtlaSil
  9. süngerli sürümü benim çok hoşuma gitti. Biraz daha nude bir rengi denemek isterim.

    YanıtlaSil
  10. renk şahaneymiş tasarımı da çok hoş

    YanıtlaSil
  11. Renk konusundaki duygularim ❤️❤️❤️💕💕💕

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma