22 Mar 2018

THE BODY SHOP METAL LIP LİQUİD / METALİK LİKİT RUJLAR

Mat rujlara olan ilgim son birkaç aydır yavaş yavaş metalik mat rujlara doğru kaydı.Denk geldikçe farklı markaların metalik rujlarını denemeye çalışıyorum.Bu yazımda da size The Body Shop Metal Liquid rujların iki renginden bahsedeceğim.
The Body Shop Metalik Likit Rujlar
Bu rujları şimdiye dek çok az kişide gördüm.Nedendir bilinmez bir türlü ön plana çıkamadılar ancak ben ne zaman sürsem arkadaşlarım tarafından soruldular.
Bu rujları online'da ilk gördüğümde Rose Gold rengini çokça merak etmiştim.Mağazaya gidip seriyi incelediğimde Rose Gold'un benim istediğim gibi olmadığına karar verdim ve  Pink Nickel ve Russet Copper renklerini satın aldım.Seride çok beğendiğim bir  kırmızı ile  Plum Titanium adlı bir renk daha vardı ancak onu almak için ya iyi bir indirime denk gelmeyi ya da bir sonraki kışın gelmesini bekliyorum.
The Body Shop Metalik Likit Rujlar
Yanar döner renkteki ambalajlarını çekici bulduğum rujlar şimdiye dek kullandığım en yoğun yapılı likit rujlar arasındalar.Bu yapı sayesinde dudakta kadifemsi bir etki ile yayılıp uygulama zorluğu çıkarmıyorlar.Likit ruj kullanmaya yeni başlayanlar bile bu yapı sayesinde rujlarını rahatça uygulayabilirler.Yine bu yapıdan dolayı rujları sadece bir kat uygulamak yeterli oluyor.İkinci katta daha kalın ve istemediğim bir görüntü oluşuyor.
The Body Shop Metalik Likit Rujlar

Bakır tonundaki Russet Copper oldukça farklı ve havalı bir renk.Dudaktaki etkisini gerçekten çok sevdim ancak renk tonundan dolayı her giysiye uyduramadığım,daha çok kahve ve tonları ile kombinlediğim için daha az kullanabiliyorum.
Pink Nickel ise havaların ısınmasıyla birlikte elimin daha sık gittiği,tatlı mı tatlı bir gül kurusu.Makyajımda kullandığım renklerle çoğu zaman uyum sağlayan bu rengi gerçekten çok sevdim.
The Body Shop Metalik Likit Rujlar

Metalik renklerinden dolayı dudak kuruluklarını belli eden rujları dudağımın çok çatladığı dönemlerde kullanmaktan kaçınıyor ya da altına bir balm uyguluyorum.
Rujlar dudağımda olduğu sürece ekstra kurutma ya da başka bir rahatsızlık hissetmedim.Tamamen kupkuru olmayıp hafif kadifemsi kalan ancak bozulup dağılmayan bu rujların sınırlı üretim olduğunu hatırlatıp ,hala mağazalarda bulunabilirken bakmanızı öneririm.

Son olarak The Body Shop rujlar hayvanlar üzerinde test edilmiyor.%100 vejetaryan olup gluten ve carmine (rujlara renk vermek için sıklıkla kullanılan bir böcek türü) içermiyor.

Siz The Body Shop Metallic Lip serisini inceleme fırsatı buldunuz mu? En çok beğendiğiniz renkleri paylaşırsanız sevinirim

20 yorum:

  1. renkleri çok güzel ... bende bir şans verebilirim ... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Pembe renk gerçekten çok güzel görünüyor. Havalar ısındıkça bahar aylarına çok yakışan bir renk olur.

    YanıtlaSil
  3. Pink nickeli daha cok sevdim ama diger renk te cok hoş 💗

    YanıtlaSil
  4. Metalik ürünlere bayılıyorum, bakır olan süpermiş :)

    YanıtlaSil
  5. İkisinin de rengi birbirinden güzelmiş, çok beğendim gerçekten. Mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil
  6. ikiside harika ve sana da yakışır güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Böyle senin yazıları okuya okuya sonunda gidip alacağım bir metalik kendime :)))) İki renk te güzel ama pink bir tık daha önde bana göre...

    YanıtlaSil
  8. Body Shop'un yılbaşındaki lansmanında bu rujları incelemiş ve tam da senin seçtiğin iki rengi çok beğenmiştim. İndirim bekleyeyim derken unutmuşum yalnız :) Sonra da metalik rujların bana yakışmadığına kanaat getirdim, o da ayrı bir mesele :) Pink Nickel gerçekten çok güzel, güle güle kullan Filiz'cim :)

    YanıtlaSil
  9. Renkler gerçekten çok hoş ,özellikle pink nickel kesinlikle tarafımca şans vereceğim bir renk. Mutlaka göz atacağım :)

    YanıtlaSil
  10. ikisi de çok yakışmış canım güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  11. En kısa zamanda deneyeceğim. Çok merak ettim canım. Öpüyorum

    YanıtlaSil
  12. Metal rujlara nedense hala şans veremedim. Bunların renkleri gerçekten çok güzel, günlük kullanıma uygun . Fiyat olarak çok abartılı değilse indirim beklemeden şans verebilirim. Ciddi bir para verip aldığım rujdan hiç memnun kalmadığımdan beri , parami olur olmaza dökmek istemiyorum.

    YanıtlaSil
  13. her ikisinin de rengine bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
  14. N etuhaftır ki insanoğlu değişimlere hemen alışıveriyor. Mat ve nude rujları çok severken birden metalik rujlara geçiş yapabildik. Ben ikisine de bayıldım. Zaten body shop'un ürünlerini genel olarak çok seviyorum. Ama uzun zamandır uğramıyordum tekrar hatırlattığınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. Renklere bayıldım ilk kez sende gördüm bunlari aklimda olsunlar

    YanıtlaSil
  16. Scarlet Steel rengini aklıma koymuştum. Sonra Flormar ın yeni metaliklerini görünce tercihimi o yönde kullandım. Belki yine bakabilirim :) güzel günlerde kullan !

    YanıtlaSil
  17. Renkleri çok hoş kız kardeşim bu tarz rujlar kullanıyor sürümü çok rahat

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma