26 Kas 2017

Dresslily Kelebek Desenli Trençkot

Bu yıl çocuklarla parklarda,bahçelerde hiç olmadığı kadar fazla vakit geçirdik.Önceleri pek hoşlanmadığım sonbaharı daha bir sever oldum.Ilık giden havalarla birlikte dışarıda geçirilen zamanlar attıkça üzerime ince bir şeyler alma ihtiyacı duydum ve bolca trençkot alışverişi yaptım.Kış yavaştan kapıya dayanıp montlara geçiş yapmadan bu hafta size farklı sitelerden almış olduğum birbirinden tamamen farklı stillerde birkaç trenckot göstermek istiyorum.
Bugün ilkinden bahsedeceğim üzerinde kelebek işlemeleri bulunan kapüşonlu trençkotu Dresslily sitesinden almıştım.İnternetten alışveriş yaparken en büyük dezavantajı alcağınız ürünü dış görünümüne göre değerlendirmek oluyor.Kumaşı,kalınlığı gibi özellikleri elinize geçtiğinde öğreniyorsunuz.Bu ürün elime ulaştığında  kumaşının yumuşacık ve astarlı olması,beden sorunu yaşatmamasıyla beni mutlu etti.
Renk olarak mevsime uyum sağlayan trençkotun üzerinde uçuş uçuş kelebek desenleri bulunuyor.Bel ve etek kısmında bulunan büzgüleri kullanarak ürünü farklı stillerde kullanma şansınız oluyor.Ben genellikle kalın bir kazak üzerine büzgüleri açık şekilde kullandım ve çok rahat ettim.



Evimize oldukça yakın olan Emirgan Parkı hafta sonu hava açıksa hem yürüyüş yapmak hem de çocukların parkta oynamalarını sağlamak için sık sık uğradığımız mekanlar arasında yer alıyor.
Geçtiğimiz hafta güneşli havayı fırsat bilip parkta bir kaç saat geçirmek üzere dışarı çıktığımızda kombinimi Nakışlı Trençkot ile tamamladım ve parkın buram buram sonbahar kokan atmosferinde güzel bir gün geçirdim.

Sarı,kırmızı yaprakların oradan oraya uçuştuğu mevsimlerde siz ne tür giysiler giymeyi tercih ediyorsunuz?
Tercihiniz üşütmeyecek ceket ya da trençkotlar'dan  yana oluyorsa aşağıdaki linkten detaylara ve diğer model seçeneklerine ulaşabilirsiniz.


7 yorum:

  1. Çok güzel ben de çok seviyorum degisik mont ve ceketleri 😊

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim güle güle kullanın :)))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle git Filizcim sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  4. Trençkot gerçekten de sonbaharın kurtarıcısı. Kelebek desenleri de çok şirin olmuş üstünde! Güle güle giy :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma