4 Eyl 2017

SOUFEEL CHARM BİLEKLİK ALIŞVERİŞ DETAYLARI

Bugün farklı bir inceleme yazısı ile burdayım ve size bu kez çok beğeneceğinizi düşündüğüm bir takıdan, SouFeel Charm Bilekliğimden bahsetmek istiyorum.

New York merkezli SouFeel, kişiselleştirilebilir takılarıyla dikkatimi çeken bir takı alışveriş sitesi.Sitede farklı yazı tipleri ile hazırlatabileceğiniz isim kolyeleri ve bileklikler,yüzükler ve en can alıcı bulduğum Charm Bileklikler bulunuyor.

Dünyanın her köşesine gönderim yapan firma ürünleri ana hammadde olarak 925 ayar gümüş, Swarovski ve renkli taşlar kullanılarak üretiliyor.

SouFeel Charm Bracalet
Ben uzun zamandır merak ettiğim Charm Bilekliklere kaliteli ve daha uygun fiyatlı bir alternatif bulduğum için çok sevindim ve hemen kendim için bir bileklik oluşturdum.
Siparişim yaklaşık 10 gün içinde karton bir kutu içinde elime ulaştı.Karton kutunun içinde paketin zarar görmemesi için hava yastıkları,bilekliğin bulunduğu takı kutusu,gümüş sertifikası,kadife kese ve temizleme bezi bulunuyordu.
Bileklik zinciri ve charm'lar naylonla ayrı ayrı paketlenmiş haldeydi...
SouFeel Charm Bracalet

SouFeel'de 500'den fazla charm deseni bulunuyor.Hobilerinize,burcunuza göre charm seçebiliyor,yaşam stilinizi yansıtan bir takı oluşturabiliyorsunuz. Ben seçim yaparken biraz zorlandığımı, saatlerimi harcadığımı söyleyebilirim :)

SouFeel Charm Bracalet

İlk olarak charmları dizeceğim bileklik seçimiyle başladım.

Deri ya da gümüş alternatifinden gümüş zincir bilekliği daha uzun ömürlü olacağını düşünerek tercih ettim.Gümüş zincir bileklikler kendi aralarında pek çok farklı çeşide sahipler.Kimisi kapanma klipsinin deseni,kimisi rengi,kimisi ise zincir yapısı ile diğerlerinden farklılaşıyor.
SouFeel Charm Bracalet
Benim tercihim oldukça sade bir model olan SouFeel Safety Chain Bracelet 'ten yana oldu.Bu bilekliği seçme nedenim üzerinde charmların dağılıp zincir üzerinde farklı yerlere gitmesini önleyen bir stopper bulunması,böylece ekstra stopper almaya gerek bırakmamasıydı.
SouFeel Charm Bracalet
Sonrasında sıra en zevkli kısma,charmları seçmeye geldi.İlk olarak Charmlar arasında en anlamlı bulduğum fotoğraflı seriye göz attım.Bu serideki seçenekler arasından bir yüzü pembe-beyaz Swarovski taşlardan oluşan Pink Swarovski Hearth Photo Charm kalpli charmı seçtim ve ardından kızlarımın resmini sisteme kolayca yükledim.Resmin charm üzerinde nasıl görüneceğini resmi büyütüp küçülterek ayarlayarak kaydettim ve alışveriş sepetime ekledim.
SouFell Charm Bracalet

Bundan sonraki seçimlerim aşkı ve mutluluğu simgelesin diye kalpli charmlardan ve hem eşimin hemde benim çok sevdiğim müziği ifade eden notalı charm 'dan oluştu..

Pink Interlaced Heart iki yüzeyi aynı olan pembe taşlı bir charm ve oldukça şık duruyor.

SouFell Charm Bracalet

Üzerinde yazılı olan Love sözcüğü ile aynı adı taşıyan Love Charm ise yine pembe taşlardan oluşuyor
Son seçimim olan notalı charm ise hem üzerinde hemde zincire takılacağı bölümde bulunan beyaz taş detayları ile oldukça şık görünüyor.Bu Charm'ı aynı zamanda kolye ucu olarak kullanmak da mümkün.
SouFell Charm Bracalet
Tüm detayları bir araya getirdiğimde ortaya çıkan bilekliği oldukça sevdim.
SouFell Charm Bracalet

SouFeel Charm Bracalet

SouFeel Charm Bracalet
Bilekliği oluşturan parçaların tamamı oldukça kaliteli.Gümüşlerde kullanıma bağlı herhangi bir kararma bozulma olacağını hiç sanmıyorum.Kolumdan tek elimle kolayca takıp çıkarabiyorum.Bileklikte bulunan stopper takıya şıklık kattığı gibi bilekliği çıkarıp takarken Charmların zincirden çıkmasını engelliyor ve konforlu bir kullanım sağlıyor.

SouFeel Charm Bracalet

SouFeel Charm Bracalet
Ben oluşturmuş olduğum bilekliğimi çok beğendim.Kızlarımın resmini gün içinde kolumda görmek her bakışımda bana mutluluk verdi.Siz de takılara meraklıysanız ve kendi tarzınızı yansıtan bir bileklik oluşturmak isterseniz SouFeel sitesine göz atmanızı öneririm.5.99 standart kargo ücreti ve 49$ üzerine ücretsiz kargo fırsatıyla 10 gün kadar kısa bir sürede istediğiniz aksesuara sahip olabilirsiniz.

Üstelik 5 Ekim 2017 tarihine kadar siteden yapacağınız alışverişlerde Filiz10 kodunu kullanarak %10 indirim kazanabilirsiniz.

22 yorum:

  1. Çok güzel seçmişsin canım özellikle kızların resmini eklediğin charm çok tatlı güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  2. Ya her bi detayına bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok beğeniyorum bu bileklikleri, alınacaklar listem de 😊 Güle güle kullanın 💕

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde tak. Çok hoş bir hediyelik :) İyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş çok beğendim canım güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  6. çok hoş görünüyor. Hem şık, hem de uğurlu. Kızlarınızın resimleri de olunca manevi değeri de olmuş. Çok beğendim. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. Sevgi eneejisi üstünüze çekmişsiniz. Uğur getiraşn. İyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten çok şık, çok yakışmış mutlulukla kullanın💕

    YanıtlaSil
  9. Harika bir bileklik oluşturmuşsun, kesinlikle bu siteye bakacağım, kaçmaz ;))

    YanıtlaSil
  10. Muhteşemler :) güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  11. Ay nasıl güzel bir bileklik olmuş. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ...

    YanıtlaSil
  12. Çok şık bunlar ya, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Yavrularının resmi olana bayıldım bu bileklikler harika:))

    YanıtlaSil
  14. hayranlıkla inceledim, çok güzel ve zarif bir bileklik olmuş, favorim notalı charm oldu, iki işlevli oluşu kolye olarak da kullanılması çok güzel, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  15. Çok güzeller ben de çok begeniyorum 😊

    YanıtlaSil
  16. Filiz'cim çok şık ve zarif.. Kızlarının fotoğrafı harika durmuş. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  17. Çok şık ve anlamlı bir bileklik olmuş. Takıların özel olması benim için çok önemli bir göz atayım :) Emeğinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  18. Renkleri,desenleri harika.Güzel günlerdekullan canım.

    YanıtlaSil
  19. Soufeel'dan ben de alışveriş yapıp oldukça da beğenmiştim kalitesini! Kesinlikle Pandora'yı aratmaz. Ayrıca o fotoğraflı charm da inanılmaz güzel; bende de oğlanların fotosu var biliyorsun. Seçimlerin de harika olmuş! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  20. çok şık çok güzel bayıldım :)

    YanıtlaSil
  21. Ne kadar şık ve güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  22. Çok çokk beğendim canım. Mutlu günler de kullan..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma