7 Haz 2017

TÜM YÖNLERİYLE URBAN DECAY NAKED 3 FAR PALETİ

İlk çıkan Naked paletler aşk yaratacak kadar ilgimi çekmedi ancak nedendir bilinmez uzun bir süre kafamda Naked 3 fikri ile dolaştım.Bir süre geçtiğimiz yıl çıkan muadil ürünleri denedikten sonra baktım ki aklımda hala bu palet var %20 indirim kollayarak geçte olsa edindim.

Rose  teneke ambalaj içine sıralanmış pembe ağırlıklı far renkleri, bana kalırsa başta ilkbahar ve yaz ayları olmak üzere tüm mevsimlerde kullanmak için idealler.
12 adet farın 7 tanesi pembe ve pembe yansımalı renklerden oluşurken geri kalan farlar bej,toprak ve altın tonunu kendi aralarında paylaşıyorlar.
Genel olarak baktığımda metalik ve sedefli farların hakim olduğunu,uygulandığında mat duran renklerin bile çıplak gözle bakıldığında minicik ışıltılar içerdiğini gözlemliyorum.
Farları renk dizilişi ve birbiriyle uyumu gerçekten muazzam.Yapısıyla beni şaşırtan ve keşke bu palette olmasaymış dediğim tek bir far var. O da paletin ikinci rengi olan bolca ışıltılı ve garip pigmentasyonlu Dust.
Naked paletlerin en çok eleştirilen yönlerinden biri olarak tozutmaları gösteriliyor.Evet tozutuyorlar ancak daha önce kullandığım farlardan çok farklı bir tozutmaları yok.Örneğin The Balm farlar bence bu paletin farlarına göre çok daha fazla tozutuyorlar.

NAKED 3 FAR RENKLERİ VE FAVORİLERİM


Strange : Paletin ilk rengi olan bu far neredeyse bej denebilecek çok açık bir pembe tonu. Mat görünümlü far biraz  tebeşirimsi olsada yapısı oldukça yumuşak ve pigmentli.Göz kapağımı bu farla nötrleyip kaş altımı rahatça aydınlatabiliyorum.

Dust: Açık tonlu metalik pembe tonu az önce de dediğim gibi paletin en sevmediğim rengi. Nemli bir fırça ile uygulamazsanız iyi sonuç alma ihtimaliniz yok.

Burnout : Saten yapılı,şeftalimsi pembe .Yapısı incecik ve pürüzsüz olan bu renk favorilerimden.

Limit : Mat yapılı bu gül kurusu paletin dikkat çeken renklerinden. Tek başıma uygulanmış hali olduç yumuşak sonuç veren bu farı seviyorum.

Buzz : Gümüş ışıltılı metalik pembe,yumuşak ve şık bir far.Pigmentasyonu da oldukça başarılı.

Trick :  Yapısı buzz ile aynı olan bu bakır tonu  palete bakar bakmaz gözüme çarpan ilk renklerdendi.Renk olarak eşsiz değil ancak bu palete çok iyi uyum sağlamış.

Nooner : Mat yapılı pembemsi kahve tonu.Uygulanması oldukça keyifli olan renkler arasında.

Liar : Paletin kahvelere ilk geçiş rengi.Yapısı ince ve pigmentli olan bu far tek başına kullanılmaya uygun olan renklerden ve favorilerim arasında.

Factory: Pigmentasyonu çok iyi olmasada arttırılabilir renklerden olan Factory çok ince altın yansımalara sahip olan bir toprak tonu.

Mugshot  : Metalik yapılı kahverengi tonu oldukça yumuşak ve  son derece pigmentli.Paletteki en sevdiğim renkler arasında.

Darkside : Koyu bir taupe olan bu renk paletin en kuru yapılı göz farı.Bu kuruluk dokunur dokunmaz hissediliyor. İyi bir baz ile uygulandığında görünümü hiç fena olmuyor.

Blackheart : İçindeki mürdüm ışıltılar sayesinde bir yanar dönerlik kazanmış olan bu far yumuşacık ve oldukça pigmentli yapısıyla yine sevdiğim farlar arasında.



Palet  içinde farları uygulayabileceğiniz iki uçlu bir sentetik fırça mevcut ve bu fırça öylesine konulan fırçalardan değil.Elim alışır alışmaz bu paleti kullandığım zamanlarda fırçasını da kullanmaya başladım.Ayrıca kutu içinden Urban Decay Primer Potion'un minik poşetlerde dört adet deneme ürünleri de çıkıyor.Tester ürün kullanma konusunda o kadar isteksizim ki far bazını merak etmeme rağmen elim bir türlü bu ürünlere gitmedi.Açıkçası 50 € verip aldığımız bir paletten 5 ml bile olsa minik bir far bazı çıkmasını tercih ederdim.

Sonuç olarak görsel güzelliğine bakarak aldığım Naked 3 palet bu yazıda bahsettiğim tüm özellikleriyle severek kullandığım,iyi ki almışım dediğim bir palet oldu.Farlara ait kimi kusurlar asla paletin alınmasını engelleyecek gibi değil.
Renk tonları oldukça doğal ve günlük kullanıma uygunlar.Tek kusuru uygun sayılmayacak fiyatı olsa da muadillerini almak için paletin yarısı kadar para harcadığımızı düşünerek öncelikle bu paleti almak bence mantıklı olur.

Siz Naked 3 paleti deneme fırsatı buldunuz mu? Cevabınız evetse sizin yorumlarınızı da okumak isterim.


Bir önceki Urban Decay yazım;









20 yorum:

  1. bana göre tam yaz renklerı:)

    YanıtlaSil
  2. bu paleti çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır ilgimi çeken bir üründü. Çook açıklayıcı ve her yönüyle tatmin edici bu yazı için çok teşekkür ederim. Aklımdaki tüm sorulara cevap buldum. Harikasınız..

    YanıtlaSil
  4. Ah benimde en sevdiğim paletler arasında yaz kış fark etmeden :) Dust'ı ben çok severim ,nemli bir fırça ile harika bir şeye dönüşüyor :) Benimde blog yazı listemde var kısa zamanda bu palet :)
    Çok detaylı yazmışsın eline sağlık <3

    YanıtlaSil
  5. bütün naked paletleri içinde en sevdiğim budur :-)) iyi ki almışsın Filizcim güle güle kullan sevgiler..:-))

    YanıtlaSil
  6. Daha güzel renkler bir arada olamaz sanırım. Aşık oldum hepsine. <3 Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Trick ve mugshot renkleri tam benim renklerim <3 Naked seven biri olarak bu paleti almamak için zor tutuyorum kendimi :)) Emeğinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  8. İnanır mısın bir palet bitirmişliğim yok şu ahir ömrümde :)))) tekli far bi kaç defa bitirir gibi oldum ama :) ama rimel dedin mi eritirim :)

    YanıtlaSil
  9. 50 euro mu? Ya ben o paraya inan tüm kozmetik ürünlerimi alırım.Tabi bütçe senin bütçe ama yazık bana göre...

    YanıtlaSil
  10. Yani yok bir türlü alamadım bu paleti ve resmen hevesim de kaçtı artık :))) Ama muadili paletleri denemeye devam ediyorum nedense! Çok çok güzel renkler ve çok güzel bir palet. Bizi mutlu ediyorsa da sefamız olsun verdiğimiz para ayrıca! Güle güle kullan Filiz'cim!

    YanıtlaSil
  11. Renkler harika <3 Çok fazla göz makyajı yapıyor olsam alırdım ama klasik bir eyeliner maskara fanatiği olarak nadir zamanlarda kullandığım için genellikle palet almıyorum. makeup-junkielere yakışır palet =)

    YanıtlaSil
  12. Harika bir palet bu. Aslında tek palet olsun bu olsun da denilebilir bence :)

    YanıtlaSil
  13. Bende sürekli alsam mı almasam mı derken sürekli almıyorum ☺ Zoeva farlarından istiyorum onlar çok az tozutuyorlar

    YanıtlaSil
  14. Çok sevdiğim paletlerimden birisi her bir rengini beğeniyorum ama yeni paletler alınca bir süredir kenarda kaldı hem tasarımı hem renkleri hem yapısı çok güzel:)

    YanıtlaSil
  15. Renkler gercekten harika tam kullanığım tonlar güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  16. far çok az kullandığım için nadiren alıyorum, ama izlemeyi ve yazdıklarınızı okumayı çok seviyorum, görüntü muhteşem, güle güle kullanın Filiz Hanım :)

    YanıtlaSil
  17. renkleri çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  18. Benim için adeta arzu nesnesi bu palet ama hala alamadım. Bu seneden ümitliyim ama :) Renkleri harika, benim her mevsim en çok kullandığım tonlarda... Muadilleri denemektense, kendisini almak benim için de en iyisi olacak sanırım. Güle güle kullan Filiz'cim ,çok sevgiler... <3

    YanıtlaSil
  19. Palette baz fikrine bayıldım 💕
    Bu paletin en son rengini ayrı bir seviyorum ben. Uzun zamandır da bu renk tekli far arıyorum

    YanıtlaSil
  20. Nasil guzel bir palet allahim yarebbim.. yanibdaha ne olabilirki diyoruz pat yenisi cikiveeiyor aliyor aklimi benden... nolcak bizim bu halimiz...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma