5 Haz 2017

NIVEA YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ YORUMLARIM

Nivea markasına ait temizleme jellerini yıllar önce birkaç kez kullanmış temizlemesini başarılı bulmuş ancak kullanım sonrası cildimi gerdikleri için farklı markalara yönelmiştim. Geçtiğimiz yıl bir migros indiriminde Nivea Yüz Temizleme Köpüklerin fiyatlarını inanılmaz derecede inmiş görünce köpük formunu merak edip denemek istedim. Cildim karma olmasına rağmen daha hafif olacağını düşünerek hassas ciltler için uygun olan köpüğü tercih ettim.
Nivea Yüz Temizleme Köpüğü Kullananlar
Bu köpük oldukça pratik bir ürün. Sabahları cildimdeki fazla yağdan kurtulmak,akşam ise makyajımı temizledikten sonra üzerinden köpükle geçip kalıntılardan kurtulmak suretiyle kullanıyorum. Tek başına makyajlı bir cildi temizleme konusunda çok başarılı olmasa da makyajsız  ya da makyajı önceden temizlenmiş cildi gayet iyi temizliyor. 
Köpüğü ilk denediğimde mevsim kıştı.O dönemde kullanımımın ilk günlerinde cildimi hafifçe germiş bir süre kullandıktan sonra cildim uyum sağlamıştı.
İkinci şişemi ise yaz mevsiminde kullandım.Havalar ısındığında cildimin yapısı değişip yağlanma hızı arttığından bu kez kuruma sorunu yaşamadım.Sabah ve akşam kimi zaman elimle kimi zamansa konjac sünger üzerine sıkarak kullandım.
Nivea'nın kendine has o hoş kokusu bu üründe de mevcut.Ben bu kokuyu gerçekten çok seviyorum.Her kullanışta cildimi ferahlamış hissediyorum.
Nivea Yüz Temizleme Köpüğü Kullananlar

Nivea Yüz Temizleme Köpüğü Kullananlar
Köpük form diğer temizleyicilere göre daha hızlı bitsede kullanım kolaylığından dolayı özellikle yaz ayları için şans verilebileceğini düşünüyorum.
İçerik konusunda hassas değilseniz uygun fiyatlı bu köpüğü deneyebilir,aynı yapıda ancak daha temiz içerikli bir ürün arayışındaysanız daha önce detaylarından bahsettiğim  Caudalie Yüz Temizleme Köpüğü yazıma göz atabilirsiniz.

Siz Nivea Temizleme Köpüğünü denediniz mi, denediyseniz sizin de ürünle ilgili yorumlarınızı okumak isterim.

♥♥♥

29 yorum:

  1. Bend e mavisini çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmış olmanıza çok sevindim sizin de :-)

      Sil
  2. bende bu yüz yıkama köpüğünden çok memnunum, iki tane bitirdim... üçüncüsünü de her an alabilirim... yüzü kurutmadan temizlemesi çok başarılı... paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soslu badem ara ara başka ürünler kullanmış olsam da özellikle yaz mevsimlerin de bu temizleyiciye döndüm. Benim de üçüncü şişem ve gerçekten seviyorum bu ürünü :-)

      Sil
  3. Ben birkaç sene önce bunun mavi olanını kullanmıştım gayet güzeldi tam yazlık ama içeriğinden dolayı bitince yeniden almamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor menekşe içerik konusunda hassas olanlara göre bir ürün değil ne yazıkki. İçerik diyenlere hemen Caudalìe 'ye göz atın diyorum ben :-)

      Sil
  4. Nivea çok tercih ettiğim bir cilt bakım markası değil; ama, köpük temizleyici fena durmuyor... aklımda olsun Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım markaya ait kullandığım tek cilt bakım ürünü bu köpük temizleyiciler benim de. Pembe ambalajlı köpük benim karma cildimle uyum sağladı. O yüzden ara ara alıp kullanmaya devam edeceğim sanırım .Cilt tipimiz epeyce farklı o yüzden sana nasıl olur bilemiyorum :-)

      Sil
  5. ben nivea'nin içinde minik peeling tanecikleri olan jelini almıştım sanki iyiydi diye hatırlıyorum ama favorim olmadı benim de favorim caudalie ve avene :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın İrem'cim, bak Avene aklımdan nasılsa çıkıvermiş. Oda çok sevdiğim bir temizleyici ;)

      Sil
  6. Merak ettim bu ürüne göz atmalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle indirim döneminde denk gelirseniz hiç kaçırmayın bence!

      Sil
  7. Nıbea bır ara bende kullanıyordum, cılt temızleme jelını faln, 1 senedır ortada yoktu yenı buldum. Acaba zaman aşımına ugramıs mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerindeki tarihe ve yapısına bakmak lazım. Herhangi bir değişiklik yoksa ve tarihi geçmediyse kullanılabilir bence!

      Sil
  8. Bu beni bir kuruttu sorma, niye öyle bilmiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipin kuruysa uyumamış olabilir canım. Ben karma cildime rağmen hassas ciltlere özel olanı kullandım. İlk günlerde karma cildime rağmen hafifçe gerdiğini yazımda da belirtmiştim ;)

      Sil
  9. Yıkama jeli/köpüğü arayışı içindeyim ama bunu pek beğenemedim yine kuruluk,gerginlik hiç sevmediğim şeyler mavi olanı aklımdaydı artık değil yazı için çok teşekkürlerrr :))

    YanıtlaSil
  10. Ben de kullandım bundan çol da seviyorum köpük köpük olması hoşuma gidiyor

    YanıtlaSil
  11. bana hiç yaramadı bu ürün canım çok kurutma yaptı:(

    YanıtlaSil
  12. İndirimde ben de aldım fakat kullanmaya fırsatım olmadı, yorumlarınızı okuyunca iyice merak ettim. Ayrıca yüz temizleme köpüklerini seven biri olarak uygun fiyatlı alternatif bulmak insanı mutlu ediyor :))Emeğinize sağlık, çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  13. şu an mavisini kullanıyorum ama pembe olanı da bir kez denemek istiyorum, belki ondan daha çok memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
  14. Bu ürünün mavisini kullanmıştım ünv. Yıllarımda cildime nasıl geldiğini hatırlamıyorum ama kokusu çok güzeldi 😍

    YanıtlaSil
  15. Ben bir diğer çeşidini denemiştim. Mavi ambalajlı olan. Evet mükemmel temizlemiyor bir jel temizleyici değil ama gece yatmadan ve sabah kalktığımda ideal temizlik sağlıyor benim için , yorumlarına kesinlikle katılıyorum canım :) Öpücükler :*

    YanıtlaSil
  16. Bu ürünü bende bir süredir kullaniyorum çok memnunum çok güzel temizliyor ve kuru olan cildim kullandım kullanali nemlendirici sürmüş gibi yumuşak oluyor 😊

    YanıtlaSil
  17. Ben denemedim fakat Nivea'nın bu yüz temizleme köpüğünden memnun olmayanı hiç okumadım doğrusu. Nivea'nın kokusunu ben de seviyorum. Denenebilir bir ürün bence. Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Ellerine sağlık. Daha önce hiç kullanmadım nivea ürünlerini. Cildim karma hassas olduğu için cilt ürünleri seçmekte zorlanıyorum açıkcası. Bunu da denerim bir gün.

    YanıtlaSil
  19. En en en sevdiğim ürünlerden biri. Geçenlerde bende yorumlamıştım. Köpük olmasını ayrı seviyorum kullanım sonrası bıraktığı hissi ayrı ❤️

    YanıtlaSil
  20. Henüz denemedim ama denenicekler listeme ekledim bile :)

    YanıtlaSil
  21. Ürünü yaklaşık 2 haftadır deniyorum hayatta sivilce çıkmayan yüzümden sivilce arınmaz oldu. Bir tek bende mi böyle bir etki gösterdi

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma