19 Haz 2017

ESSENCE NEXT STOP SUMMER KOLEKSİYON İNCELEMESİ

Geçtiğimiz haftalarda essence'den içinde 2017 yaz koleksiyonu Next Stop Summer bulunan bir paket almıştım.Yakın zamanda satışa sunulacağını düşündüğüm bu koleksiyon başta genç kızlar olmak üzere pek çok kişinin ilgisini çekecek cıvıl cıvıl ürünlerden oluşuyor.
Koleksiyonda bu yazıda bahsedeceğim far paleti,renk değiştiren rujlar,yağ emici kağıtlar gibi ürünlerin yanı sıra üzerindeki gül detaylarıyla dikkatimi çeken ve satışa çıkar çıkmaz almak istediğim dört oje,bir ışıltılı top coat,ve oje tutucu gibi ürünlerde bulunuyor.
Yaz deyince pek çoğumuzun aklına tatil gelir.Kış boyu kurulan sayısız hayalin gerçekleştiği kısacık yaz aylarına onlarca anı sığdırmaya çalışırız.Pek çoğumuzun tatil hayallerini gerçekleştirmesine sayılı günler kala birbirinden şirin valiz etiketleri,yaz temalı çıkartmalarla gelen Next Stop Summer,pek çok ürünüyle hazırladığımız tatil çantasına girmeyi hak ediyor.

RENK DEĞİŞTİREN RUJLAR

Koleksiyonda beni en çok şaşırtan ürünler kuşkusuz renk değiştiren rujlar oldu.Paketi açtığımda ağzımdan çıkan ''Bunlar nasıl renkler?'' sözcüğü rujları denememle birlikte kaybolup gitti.
 Şeftali renkli ambalaja sahip olan 01 numaralı wish i was a mermaid adlı mint yeşili ruj; hafif,güzel bir kokuya ve ıslak bitişli açık pembe bir renge sahip.Her iki rujun renginin de dudak rengine göre kişiden kişiye farklı duracağını düşünüyorum.Mint yeşili ruj koyu renkli dudaklarda şeffaf bir parlatıcı,açık renkli dudaklarda ise açık pembe duracaktır.
02 numaralı little miss sunshine ise sürüldükten saniyeler sonra rengini  pembeye çeviriyor ve diğer renge göre daha belirgin bir sonuç veriyor. Bana biraz nostalji yaşatıp çocukluğumda  gizli gizli sürdüğüm yeşil renkli sihirli rujları hatırlatan bu rujlar bence çok eğlenceli ve şans verilebilir ürünler.

ESSENCE NEXT STOP SUMMER WET OR DRY FAR VE EYELINER PALETİ

Koleksiyonun bu paletini incelerken lise yıllarımda favori rengim olan maviyi uzun süredir kullanmadığımı fark ettim ve hemen paleti kullanarak bir göz makyajı yaptım.
Tamamı sedefli farlardan oluşan palet, göz farı olarak kullanılmasının yanında ıslatılarak eyeliner olarak kullanılabiliyor.İçindeki fırçası yardımıyla eyeliner olarak kullanıldığında klasik eyeliner görünümü vermesede fardan daha belirgin,yumuşak bir çizgi elde edilebiliyor.
Palet renklerinden en başta bulunan beyaz renk şaşırtıcı derecede pigmentli.Ne ile uygularsam uygulayayım hep iyi sonuç aldım.Griler hiçbir yerde bulunmayacak renkler değiller ve pigmentasyonları düşük ancak bu palette yer almaları mavilerle karıştırılmaları açısından iyi olmuş.
Özellikle menekşe moruna çalan mavilerin renklerini çok sevdim ancak fırça ile pigmentasyonları palette göründüğü gibi olmuyor.Yoğun renk elde etmek istenirse mutlaka içindeki sünger aplikatörle uygulamak gerekiyor.
Doğru kullanıldığında renkli gözlere çok yakıştırdığım mavi tonlarını seviyorsanız tozutmadan uygulanabilen bu palete denk geldiğinizde inceleyebilirsiniz.

NEXT STOP SUMMER MATLAŞTIRICI KAĞITLAR

Benim gibi karma cilde sahip olanların kışında fayda gördüğü yağ emici kağıtlar yazın vazgeçilmez hale geliyorlar.
Bu minicik kutu makyaj çantasına atılıp ihtiyaç duyulduğunda yüzün parlama yapan bölgelerine hafifçe bastırılarak kullanılıyor.Makyajı bozmadan parlamayı alıp matlık sağlayan kağıtlar ile hala tanışmadıysanız essence standına göz atmanızı öneririm.
 Bahsedeceğim son ürünler ise birbirinden sevimli ve ''Haydi seyahate!'' dedirten aksesuarlar.Tırnak stikerları ile tırnaklarımı süslerken,Yaz temalı büyük stikerlar ile  valizime hareket katmayı planlıyorum.
Sarı renkli valiz etiketini ise gerçekten çok sevdim.Yumuşak yapısı ve kullanılan malzeme ile gayet kaliteli görünüyor.Üstelik kendini hemen fark ettirecek kadar hoş bir tasarımı var.
Bu kısa inceleme yazısının koleksiyon satışa çıktığında sizler için faydalı olmasını umuyorum.Diğer ürünleri incelemek için sizinle birlikte sabırsızlıkla beklerken rujları şimdiden makyaj çantama attım bile.Hafif ve lipbalm'a benzeyen renkleriyle yaz için uygun ve oldukça eğlenceli olacaklar.
https://www.essence.eu/tr adresinden alıntıdır.

Siz bu koleksiyon ürünlerini nasıl buldunuz? Alışveriş yapmayı düşünseniz ilk olarak hangisine şans verirdiniz?

31 yorum:

  1. Yeşil renkli ruj, annemin bir rujunu hatırlattı bana :) Küçükken gizlice sürerdim hep, mis gibi de kokardı, ya da öyle hatırlıyorum kokusunu :) Mutlulukla kullan Filiz'cim, çok sevgiler <3

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan ambalajlar çok eğlencelii gözüküyor😊

    YanıtlaSil
  3. Renkler şahane ama rujların kabında başka dudakta başka renk durması süpermiş:)

    YanıtlaSil
  4. Seri çok güzel, öncelikle far paletine şans vermek isterdim :)

    YanıtlaSil
  5. birbirinden güzel renkler!

    YanıtlaSil
  6. Koleksiyon çok şirin rujları ben de denemeye başladım ve özellikle mor ambalajlının verdiği renk çok hoşuma gitti.. favorim ise patchler ve tabi ki bavul etiketi :-)) güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  7. Essence çok seviyorum harika ürünleri var :)

    YanıtlaSil
  8. rujlar çok d,kkatimi çekti açıkçası :)

    YanıtlaSil
  9. Görünce yeşil ruj mu demiştim ama değilmiş...

    YanıtlaSil
  10. Çok beğendim . Özellikle renk değiştiren rujlar ,oldukça sirin 😍 Far paletinide başarılı buldum .

    YanıtlaSil
  11. En çok renk değiştiren rujları beğendim sanırım :)

    YanıtlaSil
  12. gül detaylı ojelere bayıldım :)

    YanıtlaSil
  13. Bu renk değiştiren rujlar dediğin gibi kısa zamanda satışa çıkarsa bence çok popüler olur...

    YanıtlaSil
  14. Neden bu kadar tatlı ambalajları. İnsanın alası geliyor :(

    YanıtlaSil
  15. rujlar çok ilginçmiş, görüntülerine bakınca farklı bir amaçla kullanıldıklarını düşünmüştüm, ortaya çıkan renkler çok hoş :)

    YanıtlaSil
  16. Farların eye-line şeklinde kullanılması hoşuma gitti.Valiz detayını da tuttum. :)

    YanıtlaSil
  17. bu seride bütün seriler gibi harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  18. Palet de rujlar da cok tatli... gule gule kullan😍😘

    YanıtlaSil
  19. Çok güzeller. Bayıldım ben bu ürünlere. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  20. Çok güzellermiş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  21. renkler şahane
    ben de yazını okurken o eski zamanlarda yeşil olarak aldığımız parlak pembe olan rujlar geldi aklıma
    iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  22. O rujları alırım, nasıl tatlı renkleri öyle, ıslak ıslak, hafif sedefli, tam yazlık! Güle güle kullan Filiz'cim, öperim!

    YanıtlaSil
  23. Ayy bayıldım bunlar çok tatlıymış :))

    YanıtlaSil
  24. Ben de essence den bol bol parfüm,ruj ve oje aldim bu yaz 😊

    YanıtlaSil
  25. Iyi bayramlar bu arada 😍😍😍

    YanıtlaSil
  26. Enerji veren bir post olmuş. Rujları bronz tene çok yakıştırdım ben, özellikle açık renk olanı.
    Keyifle kullan...

    YanıtlaSil
  27. Tam da essence tarzı yaz koleksiyonu olmuş. Özellikle renkli rujlar dikkatimi çekti, güzel günlerde kullan Filizcim :)

    YanıtlaSil
  28. Rujlara bayıldımm <3 Far paleti ise tam yazlık, mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  29. Essence yine harika bir koleksiyon çıkarmış, rujlar tam yazlık. Far paleti pek benlik değil açıkçası. Güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  30. Yaaa çok tatlılar ama :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma