2 May 2017

NASCİTA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ DENEYİMLERİM

Makyajımızın güzel görünmesinde kozmetik ürünlerimiz kadar o makyaja hazırlanırken kullandığımız kişisel bakım ürünleri de etkili.Kaliteli bir fondötenin kötü bir fırça ya da sünger nedeniyle aldığı kötü görünüm,katılacak olduğumuz bir davet öncesinde kırılıveren tırnağımız ya da hiçbir maskaranın görkemli gösteremediği yola gelmeyen kirpiklerimiz için hepimizin en az bir kez üzüldüğü olmuştur.
Nascita Ürün Yorumları
 Bu yazımda sizlere Nascita'nın son dönemde çıkarmış olduğu kişisel bakım ürünlerinden ve bu ürünlerle yaşadığım deneyimlerden bahsetmek istiyorum ki bazılarının makyaj uygulamalarınızı kesinlikle çok daha çekici hale getireceği görüşündeyim.

NASCİTA MAKYAJ SÜNGERLERİ

Islatıldığında şişerek kocaman bir hale gelen mor makyaj süngerini severek kullanırken bu kez iki minik makyaj süngerini deneme şansı buldum.Kauçuk hammaddesi içermeyen minik süngerler kokusuz,boya vermeyen ve yumuşacık bir yapıya sahipler.
Nascita Ürün Yorumları
Nascita mini makyaj süngerlerini çoğu zaman su dolu bir bardağın içinde 1 -2 dakika kadar ıslatarak ya da akan suyun altında iyice su çekene kadar bekletiyorum.
Islaklığını almak için süngeri iyice sıktıktan sonra peçeteyle son suyunu aldığımda süngerim kullanmaya hazır hale geliyor.
 Süngerin sivri kısmı ile burun kenarları ve göz çevresine ,zamanım bolsa yuvarlak kısmı ile daha geniş alanlara fondöten, allık, ve kapatıcı gibi ürünleri uygulamak için kullanıyorum.Minik süngerler benim görüşüme göre göz altı kapatıcısı,likit aydınlatıcı ve sorunlu bölgelere kapatıcı uygulamak için birebirler.Turuncu renkli sünger daha yumuşak bulduğum yapısıyla göz altımı yormadan uygulama yaparken pembe renkli sünger sorunlu bölgelere kapatıcı ya da daha kalın ürünleri uygulamak için ideal.


NASCİTA JELLYPONGE MAKYAJ SÜNGERİ

Son dönemde oldukça popüler olan silikon makyaj süngerleri pek çok kişi tarafından merak edilip denenmeye başlandı.Bende geçtiğimiz aylarda farklı bir markanın silikon süngerini denedikten sonra bu kez Nascita'ya şans verdim.
Nascita Ürün Yorumları
Amacı sıvı ten ürünlerini emmeden ve bunun sonucu olarak israf etmeden cilde uygulamak olan bu ürünler, fondötenin homojen bir biçimde cilde oturmasını sağlama vaadiyle geliyorlar.Kişesel fikrimi sorarsanız biraz el oyalıyorlar ve pratiklik kazanmak zaman istiyor.
Sterilize edilmesi bu amaçla kullanılan diğer ürünlere göre daha kolay olsada ben daha pratik kullanabileceğim fırça ya da klasik süngerden yana tercih kullanıyorum.


NASCİTA ZİNCİRLİ KİRPİK KIVIRMA ALETİ

Kirpikleri benim gibi kısa ve düz olanlar için harika bir ürün olan kirpik kıvırma aleti, pratik kullanımı ile daha kıvrık ve belirgin kirpikler elde etmemi sağlıyor.
Nascita Ürün Yorumları
Maskara uygulamadan önce kirpiklerimi mor renkli plastik bölüme yerleştirip 5-10 saniye bekledikten sonra artık  istediğim gibi görünmeye başlayan kirpiklerime maskaramı uygulayarak göz makyajımı tamamlıyorum.

NASCİTA TAKMA KİRPİKLER

Göz makyajına bambaşka bir anlam katan yegane ürünler olan takma kirpikler, önceleri abartılı kabul edilip sadece gelinlerin ve sanatçılar tarafından kullanılırken şimdilerde doğal görünümleri ile artık pek çoğumuzun kullandığı ürünler haline geldiler.
Nascita Ürün Yorumları
Nascita'nın özel gün kurtarıcısı dediğim bu kirpikleri %100 doğal kıllardan oluşuyor.İçinden çıkan yapıştırıcısını uyguladıktan sonra üç parçalı oluşunun kolaylığıyla yoğunluk istediğim bölgeye kirpikleri kolayca yerleştiriyorum.Gün sonunda ılık su ile kolayca çıkarabildiğim kirpikleri yıpranana dek defalarca kullanmak da mümkün.

NASCİTA KENDİNDEN YAPIŞKANLI TAKMA TIRNAKLAR

Tırnaklarımla ilgili genel bir sorunum yok.Uzun süre oje kullanıp onları havasız bırakmazsam kırılma sorunu yaşamıyorum.Ancak öyle zamanlar oluyor ki fazla uzayan tırnaklarımdan biri aldığı darbeyle dibinden kırılabiliyor.
Eğer katılacağım önemli bir davet varsa bunun gibi durumlar için kendinden yapışkanlı takma tırnakları kullanıp günü kurtarıyorum.
Nascita Ürün Yorumları
Nascita'nın  bu amaçla kullanılabilecek farklı boy ve desenlerde takma tırnakları mevcut.Burada görünen tırnaklar benim tırnak boyuma küçük geldiğinden tamamını deneme şansım olmadı ancak bir tanesini kırılan tırnağımda deneyebildim.Yapı olarak küçük tırnaklarınız varsa ya da tırnak yeme alışkanlığınız varsa French manikürlü bu tırnaklardan yardım alabilir ya da kendi tırnak yapınıza uygun başka bir çeşidini kullanabilirsiniz.

NASCİTA OVAL YAPILI MAKYAJ FIRÇASI

Uygun fiyatlı ve kaliteli makyaj fırçası dendiğinde  aklıma ilk gelen markaların başında Nascita geliyor.Daha fazla sayıda ürününü deneme şansı bulduğum Pembe seri favorilerimin başında yer alıyor.Nascita Fondöten Fırçası ile ilgili detaylara daha önce yer verdiğim markanın bu kez farklı bir seriden kapatıcı fırçasını denedim.
Toz ve likit bazlı kapatıcı  ürünlerinin yüzün bir çok bölgesine uygulanması için kullanılan bu fırçayı göz altı kapatıcımı dağıtmak ya da aydınlatıcı uygulamak için kullanıyorum.Sağlam fırça sapı ve yumuşak kılları ile keyifli uygulama sağlayan fırçanın diğer çeşitlerini de merak ediyorum.

Nascita ürünlerinden deneme fırsatı bulduklarım şimdilik bu kadar.Önümüzdeki günlerde denediğim farklı ürünlerde yeniden görüşmek üzere derken varsa sizin Nascita ürün deneyimlerinizi de okumak isterim.



22 yorum:

  1. Şu en sonda bahsettiğin oval yapılı kapatıcı fırçası benim favori kapatıcı fırçam, gerçekten mükemmel. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim elimde her gün o fırçaya gidiyor bu ara.Teşekkürler canım;)

      Sil
  2. Filizcim son zamanlarda denediğim fırçalar arasında Nascita fırçaları oldukça başarılı buluyorum ben.. tırnaklar da baya pratik ihtiyacım olmuyor benim ama tırnak uzatamayanlar için çok uygun.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim teşekkür ederim.Sana kesinlikle katılıyorum bu konuda.Uygun fiyatlı,kaliteli fırça alternatifimizin olması çok güzel !

      Sil
  3. Ben bir tek fırçalarını denedim bu markanın. Elimde bir de takma kirpiği mevcut ama kirpik kıvırma aletini de merak ettim. Bir ara denemem lazım.
    Sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lococosmetico fırçalarını denemeyen kalmamalı bence.Özellikle indirimde alındıklarında tadından yenmiyorlar.Kirpik kıvırma aleti de gayet kullanışlı.Mutlaka göz atmanı öneririm.

      Sil
  4. Benim tirnaklarim ise çok küçük genelde takma tirnaklar büyük kaliyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde bu minik tırnakları çok seveceksin bence ♥

      Sil
  5. Kirpik kıvırıcıyla nedense bir mesafe var aramda, bakışıyoruz sadece. Süngerler çok hoşuma gitti. Oval fırça da çok güzelmiş. Güle güle kullan Filiz'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gökçe'cim.Aslında kirpik kıvırıcı ile bende yıllar boyu karşıdan karşıya bakıştım.Alıp alıp kullanmadım ancak kullanmaya başladığında elinden düşmeyen bir ürün haline geliveriyor.

      Sil
  6. iyi günlerde kullan canım. Fırçaları çok başarılı buluyorum ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Uygun fiyata alınabilecek gayet kaliteli fırçalar bence :)

      Sil
  7. Nascita'nın çok geniş bir ürü yelpazesi var buna karşın ben henüz bir tekini bile deneyebilmiş değilim gariptir ki :/ Fiyat-performans olarak gayet güzel ürünleri var, aklımda bir kaç fırçası ve silikon makyaj süngeri var bakalım ne zamana kısmet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ürün yelpazesi günden güne genişleyip aklımızı çelmeye devam ediyor.Ben çoğu zaman Cosmo Home indirimlerini takip ederek oldukça uygun fiyata alıyorum bu fırçaları.Seninde aklında olsun...

      Sil
  8. Özellikle şu mini makyaj süngerlerine bayılıyorum,ne şekerler öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça da kullanışlılar Yeşim'cim.Özellikle turuncu renkli olan favorim ♥

      Sil
  9. Silikon makyaj süngerini denemedim ama anlatımına göre pek kullanışlı görünmüyor sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nil bana kalırsa bir sünger ya da fırçanın yerini tutamaz ama bir özelliği var ki onu oldukça denenesi yapıyor.O da ürün ziyan etmemek !

      Sil
  10. hepsi birbirinden güzel ürünler, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  11. Silikon makyaj süngeri ve kirpik kıvırıcısına bayıldım ve ilk fırsatta mutlaka bende alacağım hepsini güle güle kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  12. Nascita'nın en çok fırçalarını merak ediyorum Filiz'cim :) Ancak o üç parça halindeki kirpikler gerçekten çok kullanışlılar... Güle güle kullan, çok sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
  13. Nascita bence ulaşamadığımız büyük bir eksikliği doldurmaya başladı ürünlerin hepsi çok güzel özellikle kirpik kıvırıcısının kirpiklere tam oturup rahatlıkla kıvırdığını duyuyorum.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma