24 May 2017

GOLDEN ROSE LONGSTAY KAŞ KALEMİ YORUMLARIM

İlk olarak kaş farları ile başlayan kaş doldurma serüvenime bu yıl kaş kalemleri ile devam ediyorum.Kaş kalemlerini  kaşları taklit eden çizik çizik bir görüntü oluşturulabildiğim için tercih ediyorum.Far ve kaş maskaralarına göre kesinlikle daha doğal bir görünüm elde ediyorum.
Şu anda satışta olan kozmetik markalar arasında orta sertlikte kaş kalemi bulmak,bulsak rengini tutturmak epeyce zor.(Bu arada yumuşağı zaten yok.Arayış içindeyken baktığım kalemlerin çoğu kaşları dökecek kadar sertti.)
Daha önce kullandığım farklı markalara ait iki asansörlü kaş kalemini tekrar alacak kadar sevmeyince bu kez Golden Rose Longstay Kaş Kalemini denemek istedim.
Golden Rose Kaş Kalemi Kullananlar
Uzunca bir süre favorim olacağını düşündüğüm Golden Rose Kaş Kalemi ince formlu bir ambalaja ve aynı şekilde ince bir uca sahip.Yapısı dağılıp bozulacak kadar yumuşak olmadığı gibi sürmeyi zorlaştıracak kadar sertte değil.
Tam kararında olduğunu düşündüğüm yapısıyla kaşlarımı zarar vermeden arzu ettiğim şekilde şekillendiriyor, boşlukları doldurabiliyorum.
Golden Rose Kaş Kalemi Kullananlar
İnce ucu daha önce denediğim markalardaki gibi kendi kendine kırılmıyor.Doğal çizgiler oluşturmama olanak sağlayarak istediğim sonucu veriyor.
Sert bir görünüm oluştuğunu düşünürsem arkasında bulunan orta sertlikteki fırçası ile kaşlarımın üzerinden geçip şekillendirme işlemini tamamlıyorum.
Golden Rose Kaş Kalemi Kullananlar
Golden Rose Longstay kalıcı kaş kalemleri 7 farklı renk alternatifi ile 19.90 ₺ 'ye satılıyorlar.Ben 104 numaralı kalemi kullanıyor ve kızıllık içermeyen rengini seviyorum.
Renk alternatiflerinin zamanla daha da çoğalarak herkese hitap eder hale gelmesini dileyerek yazımı bitirirken yazılarımın sonunda pek kullanmadığım bir cümleyi kullanarak bu kaş kalemine mutlaka göz atın diyorum.

Görsellerdeki diğer ürünlerin yazıları için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.





14 yorum:

  1. rengi bence çok hoş gözüküyor bazen bu tonda renk bulmak çok zor oluyor

    YanıtlaSil
  2. yapısı güzel ve yumuşak görünüyor Filizcim ben eskiden kalem kullanırken şimdi farlara ve maskaralara daha ağırlık verir oldum kalemlere artık pek elim gitmiyor.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  3. ben bu kalemi çok severek kullanıyorum özellikle de fırça kısmını :)

    YanıtlaSil
  4. bunlardan iki tane bitirdim çıkar çıkmaz almıştım, çok çok seviyorum ince yapılarını ve taraklı olmalarını =)

    YanıtlaSil
  5. mutlaka deneyeceğim canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Gün içerisinde rengi değişip, kızıllaşma yapıyor mu acaba?

    YanıtlaSil
  7. çok güzelmiş gerçekten çok da doğal duruyor

    YanıtlaSil
  8. güzel bir ürün, almak isterim :)

    YanıtlaSil
  9. ben de çok severek kullanıyorum bu kalemi hem normal yumuşaklıkta hem doğal görüntü verecek kadar ince yapılı hem de fırçalı. tek kötü yanı miktarının çok az olması ^__^

    YanıtlaSil
  10. Aynı markanın kaş farını kullanıyorum.Kalem biraz zahmetli gibi geliyordu bana.Alışveriş esnasında denk gelirsem test edebilirim...

    YanıtlaSil
  11. Bu kaş kaleminin şeklini ben de beğenmiştim; mikroblading yaptırınca ihtiyacım kalmadı çok şükür :)) Bu kaleme benzer Sephora'nın kaş kalemi de çok güzel, o baya da yumuşak. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  12. sevilen bir ürün olduğunu biliyorum, ben kaş farlarının kullanımının daha iyi olduğunu düşünüyorum. ama hızlı hareket etmek gerekince kalemleri kullanmak daha kolay. ben de bloguma beklerim, sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Bende golden rose kaş kalemi kullanıyorum ama bu degil, bitince mutlaka bunu almaliyim cok hosuma gitti. Teselkurler 💕

    YanıtlaSil
  14. kaş kalemi çok kullandım ise de nedendir bilmem bu markanın kaş kalemini kullanmadım. bu sıralar ise kaş rimelleri favorim ... ama bir gün kalem alırsam eğer bu ürünede bir göz atarım ... paylaşım için teşekkürler ...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma