15 Mar 2017

YENİ NESİL SELİN LAVANTA KOLONYASI

Lavanta hem kokusu hemde görünümü ile benim için en özel çiçeklerden birisi.Hem cilt bakımımda hem giysilere koku vermede hemde dekorasyonda Lavanta'yı sık sık kullanıyorum.Yıllarca çekmecemde bulundurduğum minik keselerdeki o nostaljik kokuya bayılırım.
Göz alıcı mor tarlalardan toplanıp evime misafir olan 10 gramlık lavanta keseleri,Selin Lavanta Kolonyası ile hayat bulmuş. Eşsiz kokusuyla her koklayışımda  huzur veren kolonya insanı alıp geçmiş anılara doğru bir yolculuk yaptırıyor.
Selin Kolonyaları
Son yıllarda klasik kokuların dışına çıkmış aromalarıyla kolonyaları hem evimde hem iş yerimde sıkça bulunduruyorum.Kolonya içeriğindeki alkol ile ferahlık verip hijyen sağlarken diğer yandan bulunduğum ortamın hoş kokulu olmasını sağlıyor.
Selin Kolonyaları

Şayet sizde benim gibi bir kolonya severseniz Selin'in son dönemde çıkarmış olduğu yeni nesil kolonyaları mutlaka farketmişsinizdir.Ben  Pembe Greyfurt&Nar,Bergomot&Yasemin ve Lavanta kolonyası ile daha önce tanışmış ve bu kolonyaları uzunca bir süre kullanmıştım.

Geçtiğimiz hafta katıldığım #gulshendoganile8mart etkinliğinde Selin,farklı kokulardan oluşan kolonyalarını bizlere ulaştırmıştı.Hanımeli,İncir,Ardıç,Bahçe Gülü Selin'in merak edilesi yeni kokuları arasında.Benim şansıma severek kullandığım Lavanta kolonyasının ambalaj ve kutu tasarımı yenilenmiş hali geldi ve sevdiğim bu kokuyu yeniden kullanacak olmak beni mutlu etti.
Selin Kolonyaları
Rahatlatıcı özelliği ile bilinen Lavanta kolonyası sakinleştiren ve yorgunluğa iyi gelen hafif aromasıyla gün boyu elimin altında.
180 ml cam şişedeki kolonya için oda sıcaklığında muhafaza edilmesi önerilsede ben buzdolabında bekletmeyi tercih ediyorum.Cam şişedeki kolonyalar hem daha iyi soğuyorlar hemde kokularını daha uzun süre muhafaza ediyorlar.

Süleyman Ferit Eczacıbaşı'nın 1912'de İzmir'de ilk kolonyasını ürettiği zamana uzanan köklü bir geçmişi olan Selin zamana ayak uydurarak modernize olmuş. Birbirinden hoş kolonyaları Almanya'da dermatolojik testlerden geçmişler ve paraben içermiyorlar.Hassas ciltli kişilerin hatta çocuklarında kullanımına uygun olan Selin Kolonyaları doğa dostu formülleri ile denenmeyi hak ediyorlar.Ben kokularına mutlaka bakmanızı öneririm.


Siz Selin Kolonyaları ile tanıştınız mı,sizin deneyip
 beğendiğiniz Selin kokusu hangisi?

12 yorum:

  1. başka bir markanın kolonyasını kullanmıştım lavanta kolonyası olarak ama plastik şişedeydi. Selin'in cam şişede olması çok iyi umarım en kısa zamanda alırım çünkü lavanta özellikle akşamları koklandığında çok sağlıklı bir uykuya geçiş hazırlar :)

    YanıtlaSil
  2. Selin kolonyalarını oldum olası sevmişimdir :) çok güzel bir yazı olmuş canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok güzel kokuları var lavantanın ferahlatıcı etkisi ise tartışılmaz bence :)

    YanıtlaSil
  4. bende hanımeli kokusuna bayılıyorum çocukluğuma götürüyor o koku beni :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bu yenilerden en çok Bahçe Gülü'nü sevdim, tam bir parfüm! Selin Kolonyaları bir harika zaten! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Lavanta ne hoş bir koku, kolanyasını denemek isterim açıkcası

    YanıtlaSil
  7. Lavanta kokusunu da Selin kolonyalarını da çok severim :) Bakacağım buna da canım ♥

    YanıtlaSil
  8. Lavanta kokusunu çok rahatlatıcı buluyorum, dolayısıyla özellikle stresli zamanlarımda yatacağım ortamda kullanıyorum. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum😊 Bu kolonyayı da deneyeyim😊 Güle güle kullan canımcım, sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Bende bayılıyorum Selin in yeni kolonyalarına...Ardıç ve hanımeli ise son favorilerim oldu. Öykü de çok sevdi, çocukların da güvenle kullanabilmesi çok iyi :)

    YanıtlaSil
  10. Çok ciciler. Ayrıca sunumun güzelliğnden de mest oldum.

    YanıtlaSil
  11. kolonyada artık en sevdiğim yeşil çay kokusu ama bu yeni hanımeli kokusunu da çok merak ettim en kısa sürede koklamam lazım.. yeni nesil kolonyaları parfüm gibi kullanıyorum ben artık zaten o kadar güzel kokular var ki güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  12. Ambalaji ne güzelmis. Ben en çok limon kokusunu seviyorum ama degisik kokular da arada kullanilabilir.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma