14 Mar 2017

#gulshendoganile8mart Etkinlik Sponsorları

Geçtiğimiz haftanın blog yazılarından biri de #gulshendoganile8mart etkinlik detaylarıydı.Bugünkü yazımın konusu ise bu etkinliğe sponsor olan firmalar olacak.Çoğunluğu kozmetik ve kişisel bakım ağırlıklı olan sponsor ürünlerine gelin birlikte göz atalım.

REVOX 
Ürünlerini heyecanla denemeye başladığım Revox'tan Gamze Hanım etkinlik günü bizlerle birlikte olmuş ve birlikte keyifli dakikalar geçirmiştik.Gamze Hanım Saç uzatma etkisiyle bilinen Revox At Kuyruğu Bakım Yağı ve Kalıntı Giderici Şampuanı beraberinde getirerek bizlere kısaca anlattı. Haftada bir kullanılan Kalıntı Giderici Şampuanı birkaç haftadır kullanıyorum.Deneyip etkisini gözlemledikten sonra burada ayrı bir yazıla bahsediyor olacağım.


YVES ROCHER 
Vücut Bakım ürünlerini severek kullandığım Yves Rocher mis gibi Brezilya Kahvesi kokan bir duş jeli göndermiş.Daha öncede severek kullanmış olduğum bu duş jeli ile ilgili yorumlarımı yakın zamanda sizinle paylaşıyor olacağım.

OTACI
Birbirinden güzel aromalara sahip yepyeni bir şampuan serisi hazırlayan Otacı Portakal&Tarçın kokulu şampuanını paylaşmış.Ben bir süre önce Elma&Nane kokulu şampuanı denemeye başlamıştım.Önümüzdeki aylarda her iki şampuanı bir yazıda değerlendirip paylaşıyor olacağım.

SELİN

Selin , kolonya dendiğinde aklıma ilk gelen markalardan biri.Özellikle son dönemde çıkarmış olduğu özel kokular parfümlere taş çıkartır nitelikte.Bu etkinlikte gönderilen Lavanta Kolonyası ile ilgili yorumlarımı şimdiden yazmaya başladım bile.

BIOTA

Renkli kozmetikleri ile ilgimi çeken Biota, Anti Wrinkle Cilt Bakım Serisi ile tanışmamız için bir paket hazırlamış.Temizleme Jeli,tonik,göz kremi ve nemlendirici'den oluşan ürünleri deneme fırsatı bulduğumda ayrı bir yazı ile merak edenleri bilgilendiriyor olacağım.

HC CİLT BAKIM
Daha önce saç bakım ürünlerini severek kullandığım HC CARE geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü cilt bakım ürünlerinden Misel Temizleme Losyonu ve Anti Wrinkle Serum'unu bizlerle paylaşmış.Oldukça yumuşak bir ürün olan Misel temizleyici ile ilgili deneyim yazısı önümüzdeki günlerde blogta olacak.

AMWAY
Kozmetik'te kalitesine güvendiğim bir marka olan Amway,denememiz için göz kalemi,gloss,maskara ve şampuan'dan oluşan bir set göndermiş.Önümüzdeki günlerde blogta bol bol Amway ürünü okuyacaksınız.

LAVERA
Temiz içerikleriyle dikkat çeken Lavera ruj,dudak kalemi ve el kreminden oluşan bir set ile bizlerle oldu.Renkli kozmetiklerini ilk kez deneyeceğim markanın ürünlerini çok merak ediyorum.

ESSENCE
Uygun fiyatlı kozmetik denince ilk aklıma gelen markalardan olan essence ,Nude renkli bir ruj,maskara ve renkli nemlendiriciden oluşan üçlü bir set göndermiş.Nude ruj çok açık tonlu olduğundan bana hiç yakışmadı ancak maskara ve renkli nemlendirici denenir denenmez blogta yerini alacak.


BELİZ KOZMETİK
Severek kullandığımız pek çok markanın distribütörü olan Beliz Kozmetik White Glo Diş Macunu,Takma Kirpik ve Dudak Balmı ile bizlerle oldu.Son dönemde ağız bakım ürünlerine olan ilgim epeyce artmış olduğundan diş macununu heyecanla denedim.Bir süre kullandıktan sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşıyor olacağım.

TARKO
 Tarko makyaj çantası,iki taraflı makyaj fırçası ve saç fırçasından oluşan bir set ile bizlerle oldu.Markanın saç fırçalarından özellikle oval kesimli olan bu fırçaları severek kullanıyordum.Birbirinden renkli makyaj çantalarını ise bu etkinlik sayesinde keşfetmiş oldum.Denk gelirseniz uygun fiyatlı ürünlerine göz atmanızı öneririm.

MILK SHAKE
Milk Shake yetkilisi Mustafa Bey'in etkinlik günü gerçekleştirdiği mini lansmandan bir önceki yazımda bahsetmiştim.Mustafa Bey saçlarımız hem sağlıklı olsun hemde mis gibi koksun diye Milkshake saç bakım köpüğü ile Milkshake Argan Yağı'nı bize hediye etti.Geçtiğimiz hafta kısalttığım saçlarımın bu ürünler sayesinde daha sağlıklı uzamasını diliyorum.

PANTENE
Saç bakımının tanınmış yüzü Pantene , şampuan ve saç bakım yağı ile birlikte 
yeni çıkarmış olduğu bakım köpüğünü denememiz için göndermiş.Çok merak ettiğim köpüğü ilk fırsatta denemek istiyorum.

SCHWARZKOPF
Diğer bir saç bakım markası olan Schwarzkopt BC Bonacure Oil Miracle Şampuan ile Likit Nemlendirici Yağ ile tanışmamaızı sağladı.Bu iki ürünü elimdekiler biter bitmez denemek üzere sıraya alıyorum.

PROPA
Yeni bir kozmetik markası olan Propa allık,dudak dolgunlaştırıcı ve rujdan oluşan bir set göndermiş.Henüz sadece rujunu deneme fırsatı bulduğum markadan ilerleyen günlerde bahsetmeyi planlıyorum

FENJİLYAN
Ürünlerini ilk kez deneyeceğim Fenjilyan paketimden BB Krem ve Göz Kremi çıktı.Temiz içerikli olduğunu öğrendiğim markanın BB kremini bu hafta iki kez kullandım.Bir süre daha kullandıktan sonra sizlerle de tanıştırmak istiyorum.

CECİLE
Son dönemde mart rujlarıyla atak yapan yerli kozmetik markamız Cecile,rengine bayıldığım bir oje ile Başak'ın çok iyi olduğunu söyleyerek deneme isteğimi arttırdığı göz kalemini göndermiş.İlk fırsatta deneyip görüşlerimi instagramdan paylaşıyor olacağım.

DOĞADAN ÇAY
Doğadan Çay bizler için sevimli mi sevimli bir deneyim paketi hazırlamış.İçinde Doğadan logolu bir bardak Rooibos Vanilyalı Çay ve diğer çeşitlerin tekli paketleri bulunan bu sepet için Doğadan Çay'a teşekkürler.

DR OETKER
Dr Oetker Brownie'li Puding ve Çok Tahıllı Ekmek Karışımı kutularını denememiz için göndermiş.Ben geçtiğimiz haftalarda Brownie'li puding denemiş ancak pek başarılı olamamıştım.İkinci denemede başarılı olursam instagram'dan sizin için bir tarif paylaşıyor olacağım.

Etkinlik sponsorları yazıma burada son verirken sevgili Gülsen'e daveti için,sponsor firmalara da desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Sizin bu ürünler arasından merak ettiğiniz ürünler varsa bana yazın ki anlatmaya ilk olarak onlardan başlayayım.
Sevgiler




13 yorum:

  1. Keyifle kullanın hediyelerinizi...

    YanıtlaSil
  2. Hediyelerin hepsi harikaydı, blog için epey yazı çıkacak bence! Cecile Extra Asia kalemi umarım seversin, ben bayılıyorum kendisine! Bu arada, ojenin rengi gerçekten harikaymış. Hepsini güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Fenjilyan ürünlerinden memnun kalacağınızı düşünüyorum :) Hepsini güle güle kullanın ♡

    YanıtlaSil
  4. bayıldım hepsine güle güle kullan Filizcim :-) bazılarını ben de severek kullanıyorum ama şu HC'nin anti-wrinkle serumunu merak ettim onun hakkındaki yazını bekliyor olacağım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel hediyeler... :) Otacı'nın yeni şampuanlarını ben de çok merak ediyorum :) Tarko ürünlerine de mutlaka bakacağım :) Hepsini güle güle kullan Filiz'cim, öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım ürünlerini ürün yorumlarını da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzel güzel günlerde kullan tatlim

    YanıtlaSil
  8. Güzel markalar ve güzel ürünler. İyi günlerde kullan canım, öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Blogunuzu izlemeye aldım sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba
    Böyle etkinlikle yeni firmaları tanımamız için olanak sağlıyor. Sevgilerle ;)

    YanıtlaSil
  11. Hepsi birbirinden güzel, güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  12. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım ayrıca Cecile akmayan göz kalemini ben de kullanmış ve çok beğenmiş hatta blogda da yer vermiştim ♡♡

    YanıtlaSil
  13. Ah ah Filizcim bir etkinlik denk gelmedik ki yüzyüze görüşelim. Kısmet. Çok güzel bir etkinlik ollmuş insatgramdan da takip ettim.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma