30 Mar 2017

TEKİN ACAR / TCA STUDIO MAKE-UP ÜRÜNLERİYLE TANIŞALIM

Bir süre önce Tekin Acar markası olan TCA Studio Make-up 'a ait mat ruj ve ojeleri deneme fırsatı bulmuştum.Bugün markanın ürünleriyle henüz tanışmamış olanlar için deneyimlerimi içeren bir yazı hazırlamak istedim. 

40 ülkede satışta olan TCA Studio Makeup ilk olarak profesyonel makyaj artistlerinin taleplerini karşılamak için üretilmiş ,zaman içinde farklı renk seçenekleri ve zengin ürün çeşitleri ile herkese hitap eden bir marka haline gelmiş.
TCA Studio Make-up Ürünleri Kullananlar
150'den fazla göz farı , 75'den fazla fondötenin, 60'dan fazla ruj seçeneğinin yanı sıra makyaj sanatçılarının kullandığı profesyonel aksesuar ve malzemelerin de yer aldığı geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Make-Up Studio ürünleri uygun sayılabilecek fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Markanın ilk olarak ojelerini denedim.11 ml'lik şişelerde bulunan ojeler uygulama esnasında hafifçe yassılaşan klasik fırçaya sahipler ve tam kararında yapıları ile kolayca uygulanıyorlar.Biri mat,biri glitter ikisi klasik oje olmak üzere dört rengini kullandım.Ojelerin tamamı kolay uygulanıp hızlı kururlarken kinci kat ile tamamen opak oldular.Tek katta kalıcılıkları azken ikinci katta daha dayanıklı hale geldiler.
TCA Studio Make-up Oje Kullananlar
Ojelerin üç tanesinde  rahatsız edici bir koku bulunmazken siyah glitter ojenin diğerlerinden daha keskin olan kokusu dikkatimi çekti. Neyse ki bu koku sürdükten sonra tırnaklarda kalmayıp çabucak yok oluyor.

TCA Nail Polish 224
TCA Studio Make-up Oje
TCA Nail Polish 210
TCA Studio Make-up Oje
 TCA Nail Polish Matte 282
TCA Studio Make-up Oje
TCA Nail Polish 245
TCA Studio Make-up Oje
Keskin koku dedikten  hemen sonra hoş kokulu bir ürüne geçiş yapıp  TCA Tırnak Koruyuculu Aseton'dan bahsetmek istiyorum.
TCA Studio Make-up Aseton
Kimileri için nasıl olduğu pek önemsenmeyen aseton konusu benim için oldukça önemli.Aseton içermiyor deyip temizleme esnasında nefes aldırmayan,buram buram kimyasal kokan ya da ojeyi temizlemek için dakikalarca uğraştıran temizleyiciler hiç bana göre değil.Ojemi dağıtmadan çabucak temizlesin,kötü kokmasın,tırnaklarıma zarar vermesin bana yeter.Yıllardır kullandığım Benri Koyu Renkli Ojeler için olan Aseton'dan sonra TCA Aseton bu konudaki beklentimi karşılayarak beni memnun etti.
Farklı koku alternatifleri bulunan asetonlardan Vanilya kokulu olanına göz atmanızı öneririm.Fiyatı ise  sadece 3.9 ₺ 

Gelelim son dönemin en popüler kozmetik ürünlerinden bir olan TCA Studio Make-up Mat Ruja.
Açıkçası bu ruju ilk gördüğüm anda ambalajını pek çekici bulmayıp hoş olmayan bir ürünmüş izlenimine kapılmıştım. Aradan epeyce zaman geçtikten sonra denemek için ruja dokunduğum an bu düşüncemde ne kadar yanıldığımı anlamış oldum.
Bu rujda ambalaja değil ama yapıya yatırım yapılmış :)
Yumuşacık yapısıyla adeta kayarak uygulanan ruj dudakları tek seferde renklendirerek nemli ama mat bir bitiş sağlıyor.00 numarasını kullandığım ruj neredeyse yok denenebilecek kokusuyla bu konuda hassas olanların sevebileceği bir ürün.
Ben hem rengini,hemde örtücülüğünü çok beğendim.Yolunuz düşerse bir deneyin,yapısını test edin derim ....


Siz TCA Studio Make-up ürünlerini inceleme fırsatı buldunuz mu? Cevabınız evetse sizin dikkatinizi çeken ürünler hangileri oldu? Paylaşırsanız sevinirim.




16 yorum:

  1. Kırmızı ojenin tonu şahane. Asetonu hemen not aldım. Ruj ise bu ara en beğendiğim tonlardan Mat olup da nem veren ruj bulmak öyle zor ki...

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de ayrı ayrı güzeller markayı ilk kez sizde duydum ve çok ilgimi çekti doğrusu :)

    YanıtlaSil
  3. Ojelerin kırmızı ve mat olan rengine bayıldım resmen Filiz! Rujun yapısı ise fotoğraftan bile anlaşılıyor, renk ise bir harika! Ben daha önce TCA markasından bir far kullanmıştım; ancak, çok da değişik gelmemişti bana... Ruja ise kesinlikle bakacağım! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Tekin Acar mağazalarının kalitesini çok beğenirim, ürünlerde de birbirinden güzeldir, sizin ürünlerinize de bayıldım, güzel günlerde kullanın Filiz Hanım :)

    YanıtlaSil
  5. Mat ojeye bayıldım, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. ruja bayıldım desem yeridir, siyah glitter oje de Flormarın Silver İn Black rengine muadilmiş adeta sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. mat olan acık renge bayıldım:)

    YanıtlaSil
  8. Tca ürünlerini hiç denemedim tekin acarı arada ziyaret etmeme rağmen çok ilgimi çekmedi sanırım.
    :(Ama ojelere bayıldım özellikle 210 ve 282 numaraya,uğradığımda bakacağım.:)

    YanıtlaSil
  9. ojelere bayıldım Filizcim :-)) harika renkler ve sende de harika durmuşlar..özellikle 245 numarayı edinmem lazım kendime güle güle kullan sevgiler :))

    YanıtlaSil
  10. TCA'nın mat rujlarını ben de severek kullanıyorum.
    Sevgiler,
    renklidosyam

    YanıtlaSil
  11. Ojelerin renkleri ne kadar güzel bu markanın ürünlerini hiç denemedim açıkçası. Ama rujun nemlendirme özelliği olması ilgimi çekti galiba denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  12. Rujun rengi çok hoşmuş Filizciğim. Güle güle kullan.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  13. Ojelerin ve rujun renklerine bayildim. Ambalajlari da güzelmis 😊

    YanıtlaSil
  14. Rujun rengi çok hoşuma gitti Filiz'cim :) Oje çıkarıcılar konusunda ben de senin gibi hassasım, keskin kokudan hoşlanmıyorum, oje çıkarıcıya mutlaka bakacağım :) Güle güle kullan, sevgiler... <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma